- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gerner1
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gudi
tag
A régi szép időkben, - amikor a Kozma Andris gyönyörűen elmagyarázta a second life-n az FSX javasolt beállításait - pillanatok alatt meg lehetett érteni annak is, aki nem tud angolul. Az is igaz, hogy az ennek a tizede sem volt, de pont elég is volt ahhoz hogy az ember biztonságosan tudjon repülni és a legjobbat hozza ki a gépéből. Ezzel az FS2020 -al egész más a helyzet, legalábbis a számomra. mindent át kell értékelnem amit tudtam az FSX-ben, itt jóformán fel sem tudok szállni rendesen...
Még nem sikerült beállítanom például a trotthle-t a csúszkával, pedig állítottam az érzékenységén is, de össze vissza pörgeti a motort, aztán még a kamerát sem tudom használni körbenézésre.. stb..egyébként a fent megjelenő menüben kell folyton állítgatni a különböző nézőpontokra? Szóval nem is álmodom egyelőre multiplayerban való részvételre, pedig annak idején jókat repültünk együtt (pl. Korcsii, White, stb) és nem volt gondom. Szóval szenvedek ezzel, de nem adom fel, ha már megcsináltam erre a gépemet...Nincs valami gyorstalpaló a neten, ahol tanulhatnék néhány dolgot?
Bocsi a nyavajgásért, de tudjátok ugye, hogy én már nem ahhoz a korosztályhoz tartozom, akiknél a kötőszavak számomra valami ismeretlen informatikai fogalmakat takarnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Hyundai, Kia topik
- Tesla topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Gyúrósok ide!
- Hobby elektronika
- Garmin topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Túlélnél egy generációs űrhajón? MIO: Memories in Orbit teszt
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse 2 A1657 Doboz + gyári kábel
- Gamer PC / Intel i7 9700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD /
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még nem sikerült beállítanom például a trotthle-t a csúszkával, pedig állítottam az érzékenységén is, de össze vissza pörgeti a motort, aztán még a kamerát sem tudom használni körbenézésre.. stb..egyébként a fent megjelenő menüben kell folyton állítgatni a különböző nézőpontokra? Szóval nem is álmodom egyelőre multiplayerban való részvételre, pedig annak idején jókat repültünk együtt (pl. Korcsii, White, stb) és nem volt gondom. Szóval szenvedek ezzel, de nem adom fel, ha már megcsináltam erre a gépemet...Nincs valami gyorstalpaló a neten, ahol tanulhatnék néhány dolgot?