- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187
üzenetére
Én kérek elnézést, nem sikerült értelmeznem a képen látottakat.

#11668) uRSul: (erre még nem válaszoltam): Láttam egy ilyen videót, hogy a jobb oldalon ülő irányította, emelte fel, rakta le a gépet, és a bal oldalon ülő végezte a másodpilóta szerepet, minden műszert ő kezelt (és nem oktatóvideó volt).
Mindennapos rutineljárás: [link]
(#11686) Korcsii: Mi van az utolsó képen?
(#11694) cintula187: Őszintén szólva nem tudom, mi a francra várunk, amikor több hónapja lezárult a bétateszt, a legutolsó változat olyan stabil volt, mint egy piramis.
(#11696) cintula187: Pár éve leveleztem egy hasonló figurával, egyik levelében videó is jött...: [link]
Más: olyan helyen voltam, ahová már iszonyú régen szerettem volna eljutni, de nehezebb leszervezni, mint az Angol Királynő látogatását. Komolyan mondom, a Nemzeti Bankba könnyebb bejutni, mint ide. Végül sikerült: [link]

Mondhatom fülvédő nélkül megőrülsz, olyan hangos a hajtómű. A rugózásról az utolsó pár másodperc mindent elmond.
Más2: A Wizz szim bemutatóra sajnos nem jutottam el, a meló közbeszólt, de dolgozom az ügyön.

OFF
Végezetül bemutatnám az év barmát: [link]
ON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Napelem
- Assetto Corsa EVO
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- GIGABYTE GTX 1660 MINI ITX OC 6GB Garanciával!
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs