Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#6976) #77081088


#77081088
törölt tag

Sziasztok!

Kingston V300 60GB-os SSD első beüzemelésekor,Win telepítésekor az ajánlott cikkekben leírtak szerint jártam el.Utána ahogy olvasgatom a topikot valaki írta hogy chipset drvert nem szabad feltelepíteni. Kérdezném hogy pontosan milyen chiposetet is nem szabad felrakni?! Win telepítésekor felraktam a VGA illesztő szoftverét,és az alaplaphoz kapott telepítőröl fel tettem még az alaplaphoz tartozó intel chipset drivert,audio drivert,LAN drivert,és az USB-3 drivert. Linkelem a megfelelő képeket az SSD-ről,valaki nálam jobban hozzá értő véleményezné!? Sebesség tesztet nem futtattam,nem láttam szükségét.Hibát nem tapasztalok,mint tapasztalatlan felhasználó nekem minden rendben tűnik,megfelelő sebességgel indul a rendszer,és a programok is.
Szóval,ha valamelyik drivert nem lett volna szabad feltennem, akkor melyik is az, és hogyan orvosolhatom.

szerk:Most nézem hogy az alaplapi telepítőn van külön egy AHCI/RAID telepítő driver, annak a telepítése ami nem ajánlott? (azt nem raktam fel)

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.