Aktív témák

• Cickánykoma

tag

válasz cszn #8879 üzenetére

"de én a 40-esen 19 gigával tengődök. Szóval ha az igényeidet figyelembe véve döntesz akkor tudsz spórolni. "

Ha már felmerült helyfoglalás téma, nekem is lenne erről kérdésem, amit nem értek és emiatt dilemmában vagyok hogy mely méretűt válasszam.
    A kiszemeltem egy OCZ Agility 2 SSD, de ebből van már 3x ezerért 40 Gigás és van 60 Gigás modell olyan 5x körültől.

Nekem most a C-n W7 x64 Prof. van fent, illetve programok, amikkel dolgozok naponta (az Adobe pakk jó sokat cca 12 gigát le is zabál a helyből) játék, film, zene ezen a partición semennyi sincs, játszani amúgy sem játszok semmivel. Nem tudom miért van, de az 51 Gigás C paritciómon igy is csak 9 Giga hely van, gondolom a W7 foglal sokat. Emiatt gondolkoztam úgy, hogy mivel jó, ha a cikk szerint jó, 20-25% szabad helyet hagysz az SSD-n, akkor ilyen foglalás mellett el fog kelni egy 60 Gigás.
    Nyilván egy 40-es az ára miatt szimpibb lenne, de nem akarok kockáztatni, hgoy nem fogok elférni rajta, a mostani helyfoglalást látva.
    Valaki meg tudná erősíteni, hogy nekem bőven elég lenne egy 40-es is? :)
    Vagy inkább ruházzak be abba a +tizenvalahányezres különbségbe +20 Gigáért ? :)

Aktív témák