Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Balage76
üzenetére
De én nem akarom 4-5 év múlva cserélni. Lehet, hogy ez a cégnek érdeke (naná!) de én nem akarom cserélni. Pontosabban én lehet hogy lecserélem, de nem azért, hogy kidobjam, jó lesz az még

Nem is veszek TLC-set, és el is mondom mindenkinek miért nem

(persze no offense, demokrácia van
)@04ahgy: én a mostról beszélek, most lehet kapni MLC-set, éppen ezért vagyok azon az állásponton, hogy most érdemes venni, nem érdemes várni rövid távon. Ha nem lehet kapni, akkor nincs ilyen opció, és okafogyott lesz a vita. Szeretnék én 19"-os 4:3-as S-PVA monitort is, ha betojik a mostani, de nem lesz. IJ kártya.
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)