Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Blood Mage
üzenetére
Az árak nyilván esni fognak, de csak jövőre, jön a karácsony, és a mostani generációt a TLC-s memóriával felszerelt fele élettartamú modellek váltják fel.
Ha valaki rászánja a pénzt, akkor én a helyében most vennék egy 128-as példányt, az méretben azért korrektül elég egy darabig, amíg lehet MLC-seket kapni. Elvileg a TLC-sek is jók még, de mégiscsak fele az élettartam, és emellett nem akarok élő bétateszter lenni. (félreértés ne essék, halott bétateszter sem szeretnék lenni)
@04ahgy: ez is egy nézőpont, csak nem megfontolt és körültekintő... amiket én javaslok, azok a teljesítményt semmiben nem befolyásolják, semmit nem "vesztesz" vele, de az élettartamot megtöbszörözik elméletben. Gyakorlatban abban igazad van, hogy a te módszereddel sem várható 5 éven belül meghibásodás az írásmennyiség miatt. Én így vagyok nyugodt, jut is, marad is, mindenki nyer.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest