- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
DonCosta
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
1. SSD rendben van-e: Erről 100%-ban nem vagyok meggyőződve, de akitől vettem a tegnap is válaszolt és azt mondta nála minden oké volt vele. (van egy laptopom abban még kipróbálom ma)
2. AHCI driver: eredetileg a Win7 drivere volt fent, mert ahogy írtad simán csak azt raktam rá, semmi mást. Miután nem ment jól azután próbálkoztam AMD driverrel. Úgyhogy ezt kilőném. Mit értesz az alatt, hogy (mondjuk ha felpakoltad azt a chipset-et, akkor annak a gépnek amúgy is annyi)? Egyéb működésbeli gondok is vannak vele? Amúgy nem tudom pontosan melyik verziót raktam fel (az AMD oldalán az aktuálisat)
3. Hudson chipset: erről sajnos nem olvastam.
Az a gyanúm, hogy ez lesz a gond (90%-ot adok neki). Tudsz valamit, hogy melyik BIOS verzióval érdemes esetleg próbálkozni, ha beigazolódik, hogy itt a gond? Van esély rá, hogy ez segít?Tudsz esetleg valami fórumot, vagy olvasnivalót ajánlani erről ahol még tájékozódhatok? Köszönöm!

Itt van még egy teszt eredmény hátha ez valakinek többet mond:
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az a gyanúm, hogy ez lesz a gond (90%-ot adok neki). Tudsz valamit, hogy melyik BIOS verzióval érdemes esetleg próbálkozni, ha beigazolódik, hogy itt a gond? Van esély rá, hogy ez segít?