Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Valóban nagy probléma a napi szinten való több giga, több 10 giga írás?
Ugyan még nem tudjuk hogy meddig üzemelnek az ssd-k ha sokat vannak használva, de nem gondoljátok h kicsit túlparázza mindenki ezt a dolgot?
Egy éve vettem a sajátom (120GB) akkor 55 volt, most kereken 2× akkora méretűt lehet venni talán még olcsóbban is.
Arra utalok h a technika jobban fejlődik minthogy nekünk azzal kellene foglalkoznunk h hog dolgozik.Lehet hülyeség de engem nem izgat h ha megdöglik a kicsike akár a gar lejárta után is. Mert potom áron lehet majd beszerezni majd őket. Itt most konkrétan ugyan olyan tárkapacitásúra gondolok. Hisz ha vigyázunk is rá, akkor sem kapunk több gigát tárolni évek során.
Egy megbízható példányt kell venni és kiszolgálja az embert ha megfelelően van ki be kapcsolgatva a gép, túlfeszvédelemmel el van látva, de sztem még ezek nélkül is.
Rossz gondoltatok?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest