Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Beleugrottam egy SSD-be, név szerint egy OCZ Agility 3-ba 60GB, pár dolgot megnéztem és az eladó is közölte AHCI-t nézzem meg Biosban (be volt kapcsolva), Defrag és az indexelés szintén Win7 -ben ki volt lőve. Elég okos rendszer lehet. Ha minden igaz még a böngésző gyorsítótárat is sikerült áthelyezni. Igazából nem akarok komolyabban mókolni benne használni szeretném ahogy van, (természetesen nem torrentezek rajta és amit lehet mindent másik meghajtóra töltök le) és csak ami legfontosabb rendszer progik és frissítések azok vannak fenn. Úgy állok most 30-35 gigánál. Viszont hiába csináltam meg ezeket csökken folyamatosan a méret.(Minimálisan,de csökken) Ha törlöm a böngészési adatokat némileg nyerek kis kapacitást. Miért csordogál a tárhely? ..és mit tudnék tenni ez ellen?
Azon is gondolkoztam a Win frissítés lényegében végtelen az mindig lesz, előbb utóbb ez a 30 giga is elfogy.Rossz döntés volt a 60 gigás SSD? Nem látok embereknél több száz gigás SSD-ket rendszernek

Minden infot előre is nagyra értékelek!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest