Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!!
Egy hardwares és egy softwares kérdéssel fordulnék hozzátok..

Asus P8H61-M Pro alaplapom van, amihez úgy döntöttem rendelek egy Samsung 830 128Gb-os SSD-t. Hétfőn érkezik meg és mivel eddig még nem volt szerencsém SSD-hez addigra gondoltam összeszedem a szükséges információkat az átálláshoz.
Találtam egy korrekt - talán mindenre kiterjedő - útmutatót a telepítéshez, azonban az egyik rész sehogy sem áll össze.
Megtörténnek a bios beállítások, többi meghajtó eltávolítva, megkezdődik a windows telepítés.
"The installation process is pretty straight forward. Just put in your install media, boot from it, and follow the onscreen instructions. Once you complete installation a and get to the start screen move on to the "Now It's Time For The System Set Up and Optimization!" section."
Elvileg felkerül a Windows, majd a következő pont:
"Configure a drive using a BIOS/UEFI motherboard and MBR format"
Őszintén szólva ezt nem teljesen értem. A W7 1 meghajtó 1 partíció esetén alapból azt jelöli ki master boot recordnak nem? De ha nem, akkor ezt a lépést nem a telepítés előtt kellene végrehajtani?
A hardwarel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem, hogy Fire/Soul/CD blogját olvasva, láttam, hogy az Asmedia Sata3 vezérlő kicsit lassabb a többinél.
A Sata3 sávszélességét szerintem nem is tudnám kihasználni, így felmerült bennem a kérdés, hogy esetlegesen érdemesebb lenne az Intel sata vezérlőjére kötni, ami talán jobb, viszont csak Sata2-es?
Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest