Hirdetés

Aktív témák

• Bandita4141

tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    A héten vásároltam egy OCZ Agility3 ssd-t. Alaplapom: Asrock 4CoreDual-Sata2 (5 éves)
    Bioszt frissítettem a mai napon. A bioszban a sata beállításoknál non raid, és raid mód között lehet választani, achi sajnos nincs.
    Mindkét módnál telepítettem 64 bites Windows 7-et, de nem vettem észre különbséget a
    a gyorsaságban.
    Csináltam több tesztet is. Az egyik a Hard Disk Sentinel, ahol az ssd jellemzőknél a jelenlegi telepítésnél (non raid) mind a 4 helyen zöld pipa van. (adatcsomag menedzsment, Trim parancs, Meghatározott olvasás Trim után, Op.rendszer Trim funkció). Ha raid-ban telepítem a windows 7-et, akkor az utolsónál (Op.rendszer Trim funkció) nincs pipa, azt írja hogy tiltva van.
    Az AS.SSD.Benchmark esetében a bal felső sarokban jelenleg pirossal szerepel egy pciide-BAD. Ha viszont raid-ban telepítem, akkor itt egy zöld színű szöveg van, tehát nem jelez hibát.
    A fentiek miatt bizonytalan vagyok, nem tudom, hogy milyen módban telepítsem a windows 7 64-et, hogyan tudom a leggyorsabbá tenni a gépet?
    Köszönöm előre is a segítséget
    :R

Aktív témák

Hirdetés