Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
Bandita4141
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A héten vásároltam egy OCZ Agility3 ssd-t. Alaplapom: Asrock 4CoreDual-Sata2 (5 éves)
Bioszt frissítettem a mai napon. A bioszban a sata beállításoknál non raid, és raid mód között lehet választani, achi sajnos nincs.
Mindkét módnál telepítettem 64 bites Windows 7-et, de nem vettem észre különbséget a
a gyorsaságban.
Csináltam több tesztet is. Az egyik a Hard Disk Sentinel, ahol az ssd jellemzőknél a jelenlegi telepítésnél (non raid) mind a 4 helyen zöld pipa van. (adatcsomag menedzsment, Trim parancs, Meghatározott olvasás Trim után, Op.rendszer Trim funkció). Ha raid-ban telepítem a windows 7-et, akkor az utolsónál (Op.rendszer Trim funkció) nincs pipa, azt írja hogy tiltva van.
Az AS.SSD.Benchmark esetében a bal felső sarokban jelenleg pirossal szerepel egy pciide-BAD. Ha viszont raid-ban telepítem, akkor itt egy zöld színű szöveg van, tehát nem jelez hibát.
A fentiek miatt bizonytalan vagyok, nem tudom, hogy milyen módban telepítsem a windows 7 64-et, hogyan tudom a leggyorsabbá tenni a gépet?
Köszönöm előre is a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Építő/felújító topik
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest