- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
zetecR
üzenetére
Közben próbálgattam még bios beállításokat, mert kicsit jobban beleásva magam az BIOS AI Tweaker menüjébe rájöttem, hogy az Auto beállítások is tartalmaznak némi tuningot, mert a Target CPU speed-et 2400 MHz-nek hozta ki, holott az A6-3500-nak 2100 MHz az alap órajale pedig csak a 2400 a Turbo.
Most átállítottam manualra:
FSB=100 MHz
Multiplier=21x
Memory clock 1866 (ennyit bírnak is a Crucial Ballistics memóim)A probléma viszont sajnos fennmaradt: nem minden bekapcsolásnál ismeri fel az SSD-t a BIOS. Ha viszont beindul, akkor nagyon szépen működik, se egy fagyás, se semmi, gyors is
Windowsból történő újraindítással akárhányszor restartolhatok, akkor mindig rendben felismeri, ha viszont leállítom és gombbal kapcsolom be, akkor megy vagy látja a BIOS vagy nem
Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek?
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Windowsból történő újraindítással akárhányszor restartolhatok, akkor mindig rendben felismeri, ha viszont leállítom és gombbal kapcsolom be, akkor megy vagy látja a BIOS vagy nem
Mi lehet a gond? Van ötlete valakinek?