Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
petakpa1
üzenetére
Előző kérés tárgytalan, mert a csereként kapott bontatlan OCZ Petrol is hibás. Ugyanúgy nem látja a gép, nemcsak az enyém, hanem a szervízé se
Ezek után Petrol-t senkinek nem ajánlom, bár lehet, hogy csak én voltam peches.Hétfőn csere lesz egy Samsung 830 Basicre. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy mivel ugye a Win XP nem támogat TRIM-et Samsung 830 ban meg nincs Background garbage collection, egy idő után be fog lassulni a cucc.
Erről azt olvastam, hogy létezik valami szoftver (sőt valaki be is linkelte ide, korábban csak nem találom
), ami Win XP alatt pótolja a TRIM-et. Jól emlékszem? Be tudná linkelni valaki, ismét hogy mi ez, mit is kell majd pontosan csinálnom? -
gban
veterán
válasz
petakpa1
üzenetére
Tápra gondoltam a púpos kondinál.
Nem kevés, ez biztos, de nem is olyan a hiba ami arra utalna, hanem meghibásodott tápra.
De mondom, egyáltalán nem biztos hogy a táv-tippelésnek sok köze van a valósághoz, csak ez ugrott be elsőre ("lekapcsolt táp mellett benyomni a bekapcs gombot, ilyenkor az alaplap teljesen kisül" - a táp is
"(alaplapi led is kialszik), majd tápkapcs vissza és bekapcs, na ilyenkor már indul", ezt olvasva) -
lacko22
aktív tag
válasz
petakpa1
üzenetére
Hello. Nekem Ocz Agility 3 -assal volt hasonló tapasztalatom, annyi gond volt hogy nem volt AHCI támogatás az alaplapomon csak IDE mód, meg persze Sata II volt az alaplapon, az Agility pedig Sata III-as. Megfagyott elindult leállt nem látta az eszközt a lap. Most ugyanez az SSD- Ahci-s megfelelő AHCI támogatású alaplappal hiba nélkül működik, persze neked nem biztos hogy ez a baja csak hátha... Kérdés, Winchesterrel nem próbáltad? Azzal is ezt csinálja?
Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óra topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezek után Petrol-t senkinek nem ajánlom, bár lehet, hogy csak én voltam peches.
), ami Win XP alatt pótolja a TRIM-et. Jól emlékszem? Be tudná linkelni valaki, ismét hogy mi ez, mit is kell majd pontosan csinálnom?

"(alaplapi led is kialszik), majd tápkapcs vissza és bekapcs, na ilyenkor már indul", ezt olvasva)