Hirdetés

Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz Kolondrum #27592 üzenetére

Nekem sima Corsair Force 3 van, nem a GT, és azon 1.3 fw volt.
    Az 1.3.3 -ra frissítés nagyon primitív volt :
    1. Win7 alá a "Corsair_FieldUpdater_v1.1.exe" letöltése egy zip-ben , ami pluszban egy külön mappába kicsomagolódó , 2 db "99999.vic" formátumú "bios" fáljt tartalmazott;

2. Corsair_FieldUpdater_v1.1.exe megkereste az SSD-t, azon látszott egy ID, ami a 2 db "vic"-file egyikével megegyező számsor (nálam 22788.vic a fájl, és 22788 volt az ID)

3. be kellett tallózni a 22788.vic -fájlt, kipipálni egy check-box-ot, hogy melyik SSD-t frissítse és rányomni egy "update" vagy ilyesmi gombra.

Írta, hogy frissítés után restart lesz, de nem volt, csak a frissítés idejére inaktív ("szürke") update-gomb lesz megint aktív.

Rányomtam a restartot, Win7 pedig jelezte, hogy új hardvert talált.. ennyi.

A "Corsair_FieldUpdater_v1.1.exe" mellett van egy pdf is a zip-ben, ami figyelmeztet, hogy okos ember készít mentést az adatairól az update megkezdése előtt .

Volt még valami szöveg a pdf-ben esetleges újratelepítésről, stb.. nem tűnt lényegesnek :)

szerk: tehát ha nincs napi 3x áramszünet felétek, és stabil a géped, szerintem Win7 alól mehet a flash nyugodtan.
    Nálam a sebesség alig változott ( azért picit jobb lett :DDD ) ..de a leírás emlegetett valami improved stability-t, hát mondom, akkor hajrá :)
    Mellesleg, a pdf-ben képekkel van kommentezve a frissítési folyamat..

Aktív témák

Hirdetés