Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Igen, én ezt természetesen elhiszem neked. Azt nem értem, hogyan jön ide az atto teszt eredménye, nem Hdsentinel képet akartál belinkelni?
Közben rájöttem, hogy nálam hdsentinelnél egyik meghajtómnál sem indítható el az önteszt manuálisan, és sosem ment le automatikusan sem, csak úgy mutatja, mégpedig azért nem mert nem tetszik neki a Microsoft Intel_rst_10.0.0.1046 ACHI RAID Driver, ezt ki is irta, amikor felülettesztet indítottam volna.
Egyébként érdekes, hogy az atto tesztnél nálad alacsonyabbak az olvasási adatok, mint az írásoké. Nekem fordítva van.
Hát ennyi...
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest