Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #15642 üzenetére
Ez is csak alátámasztja az eddig elhangzottakat. Neki összességében bejött, mint egy akciófilm, ami elé 0 elvárásokkal beült. De van-e olyan, hogy Die Hard feeling? Szerintem ez nem is kérdés. Aztán elismerte, hogy a két fsz között nem működik a "kémia", banális az egész, script no komment és stb.
Tehát ha úgy nézed, hogy egy "minden robban" akciófilm, akkor oké, biztos látványos, csak egy DH film nem ennyiből áll, ehhez ennyi nem elég. És oké, kezeljük helyén, csak akkor a készítőknek is a helyén kellett volna kezelni és nem Die Hard filmek nevezni.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #15648 üzenetére
"Én mindenképpen megnézem, mert még egy Die Hard-ot sem láttam (holnap pótolom őket egy maraton keretében, aztán vasárnap mozi)"
Kíváncsi leszek, hogyan látja valaki a régi részeket úgy, hogy 2013-ban nézi meg először (egyben). Azért közel sem ugyanaz az élmény, mintha ezeken nőttél volna fel, de összehasonlításra végül is jó. Majd nézd meg, hogy azok a dolgok, amik megvoltak az első 3 részben, mennyire voltak meg a negyedikben, és még abból is mennyi maradt meg az ötödik részre.
(#15649) Pitterix: oké, várom a te véleményedet is. Csak majd azt (is) írd le, hogy Die Hard filmként milyen.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz HuMarc #15722 üzenetére
Íííígen leesett.
Még ha másodszorra is hogy ezt mintha hallottam volna
De hát csak a szokásos HH epizód. Szakadtam a röhögéstől. Főleg a végén. Viszont ezzel együtt bebizonyosodott hogy ezt a filmet nem moziban fogom megnézni. Nem ér ennyit. És ha ennyi felől kapja az ívet, akkor bizony lehet az egészben valami. Pl. ez is. freddyD véleménye a filmről:Amúgy csinált már Zolyval Filmbarátokat [link]. Szóval már ismerik egymást
All→M8
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #15761 üzenetére
"Egyébként nem értem ezt az áradozást az első Die Hardról, apa azt mondta, hogy ezután a film után azon röhögni fogok (már a látványon). Szóval most, hogy láttam a filmet, totál nem értem, hogy mi ez a baromi nagy felháborodás, hogy hú ez így szar, úgy szar."
Ha láttad volna az eddigi Die Hard filmeket, akkor értenéd. Ezt írtam ezelőtt, hogy te nem ezeken nőttél fel. Hanem nálad már az olyan filmek a mérce, mint pl. ez a DH-nak nevezett izé. Ilyen akciófilmek készülnek manapság. Tucatjával. Az ilyen filmeket 1x megnézi az ember (ha megnézni egyáltalán) és pár év múlva a kutya sem fog rá emlékezni.
Míg a régi Die Hard filmek vagy pl. a Halálos fegyverek 20-25 év távlatából is nagyon jó filmek, és azok is maradnak akkor is, amikor majd kamu Die Hardokban már csak a kőarcű McClane Jr. fogja lőni a majd a nem is tudom kiket... Oroszoknál elcsépeltebb ellenség nincs már, szóval nem tudom, hova tudna még süllyedni, Árpa Attilástul meg Ganxsta Zoleestul.
-
dokee78
félisten
válasz HuMarc #15761 üzenetére
Nem moziban néztem,hanem ótvar szar minőségben,ezért egyenlőre nem igazán értékelném.
Viszont nem lett eléggé kiemelve John McLane karaktere.
2-en vitték a filmet ez így nem Die Hard számomra!
Pedig igazán sokat vártam a filmtől.
Az üldözés valóban jól sikerült,nekem is tetszett,de ez nem Cobra 11.
Örülök viszont,hogy nem adtam ki egy forintot sem a filmre.
A Die Hard: With a Vengeance az az etalon volt moziban néztem.
Az alma nagyon messze esett a fájától sajnos.Árpa Attila melyik jelenetben volt?
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #15774 üzenetére
Szerinted egy megnézés utána mennyibe fog megváltozni a véleményem arról, hogy ez DH-nak nem jó? Trailerből megmondja bárki, aki látott már DH filmet. Én meg láttam egy párszor, igaz, leginkább a harmadik részt, de azt vagy 130x Hozzáteszem, hogy szerintem már a 4. rész is messze volt a DH-tól, de az még egye fene... Ettől akkor mit kellene várnom?
És az is biztos, hogy nem a rengeteg ember téved, akik netszerte lehúzzák a filmet, hanem a fiatalabb korosztálynak tetszhet, mint pl. te, akik még nem látták a régieket, vagy nem DH filmként tekintenek rá. De akkor meg ne akarják annak eladni. Ennyi a problem.
Egy középszerű (vagy annál gyengébb) akciófilmre meg annyira nem vagyok kíváncsi, esetleg majd, talán kikölcsönzöm egyszer...
Az a baj, hogy a névvel és a látvánnyal csalogatják az embereket a moziba, nem fog megbukni, a stúdió sikernek könyveli el és majd csinálnak újabbat, McClane Jr.-ral.
Ez olyasmi, mint amit a SW rajongók érezhettek a Episode 1-nek nevezett Jar-jar produkcióban.
-
HuMarc
veterán
válasz HuMarc #15872 üzenetére
Pár kimaradt dolog:
Komolyan gondolták, hogy a fő bunyójelenet egy nő és John McClane között zajlik le? És azt komolyan gondolták, hogy egy nő megveri John-t?? Gondolom ez azért kellett, hogy ne az az üzenet jöjjön le, hogy asszonypajtás verve jó, de az a csaj akármilyen karate-király lehet, egy 70 kilós nő magassarkúban és feszülős ruciban nem tud felemelni egy nála kb. 20-30 kg-val nehezebb férfit, akinek még a súlypontja is magasabban van!
És a 4.0-ban sokkal több (vagy legalábbis sokkal zavaróbb/feltűnőbb) a CGI, mint akár az 5. részben, akár a 3. részben.
@dokee78 (#15873): Megnézném az első kettőt, de kazettán sem találtam őket
Igen, abban igazad van, hogy a 4.0-ban ő a főfőszereplő, de
1) ezt úgy érték el, hogy a "társa" egy gyámoltalan puhap*cs
2) én úgy vettem észre, hogy a 3. részben kb. egyenrangú társak voltak Samuel L. Jackson-nal.Egyébként az 5. részben valóban fura volt kissé a hierarchia apa és fia között, de a film végére John megkapta a kiemelést, és John Jr. megadta neki a tiszteletet.
@F34R (#15875): Oké, valahogy megszerzem az első két részt és szombaton betolom egyben az első 4-et, az 5-öt meg majd ha kijön DVD-n.
-
vzsryl
nagyúr
válasz HuMarc #16328 üzenetére
Akkor nézd meg ezeket is: [link]
Engem a hideg ráz ki Kirsten Dunsttól, és a "régi" Pókemberek egyébként is gyenge imidzsét még gyengébbé tette. Nem azt mondom, hogy egy csaj miatt jobb lehet a film, de valamilyen szinten számít, főleg marketingben. Ahogy elnézem ezt a Shailene Woodleyt, szerintem több hódolója lesz, mint az előző Mary Janenek...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
mayday00
őstag
-
törölt tag
válasz HuMarc #16787 üzenetére
Úgy értettem, hogy a 30 feletti korosztály ezeken a színészeken nőtt fel, és mivel még a többség él és bizonyára sokan szeretik SW-t közülük a mai napig meg a színészeket is, így tetemes bevételt hozhatnak
Az új SW is miatt is lesz nagyon sok ember. Szóval szerintem próbálnak maximumot kihozni a profitból...(#16786) Viszlát talán az öregek még izgulnak az öreg Fisher nénire...
-
félisten
-
spammer
veterán
válasz HuMarc #16800 üzenetére
Próbálj meg jobb filmeket nézni, amik nincsenek tele klisékkel Meg azért klisé és klisé között is van különbség.
Ózról máshol is rosszakat olvastam, mondjuk szerintem már a trailer is mutatta, hogy CGI gagyiság lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest