- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
HuMarc #54576 üzenetére
Spoileres, de lopom HuMarc-tól a szöveget, igazából semmi komoly
A bombázás hagyján, de láttam már másik filmben is így megoldva, szóval ja, a történet a fontosabb, tényleg nem tudnak ők se mindent megvalósítani
A nyílhegy meg furcsa, de hát elvileg a jövő.
Én kb 10-11 évesen olvastam először, azóta kb évente. Régen nem volt gép, és olvastam, kedvenc könyveim egyike.
A megvalósítás se lenne olyan nagy baj, csak hogy eladhatóbb legyen, áttolták akciófilmbe, ami nem igazán jött be nekem. Az nem is baj, hogy néha kimaradtak jelenetek, de Hermione ruhája miért "pink"? Meert az divatosabb?
Ilyeneket nem igazán értek
Szóval számomra ugyan olyan sebekből vérzik, mint amiket te felemlegetsz Az éhezők viadalával kapcsolatban. Vannak annak is hibái, de szerintem szerethető film lett, és én például majdnem végig izgultam, mi is jön most, és mi sem? Vajon sikerül?
A HP filmekkel sincs bajom, amúgy teljesen nézhető kategória, de ezt jobbnak érzem azért annál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged