- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Pitterix
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
madgie
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
vzsryl
nagyúr
A TF-re Én sem mondtam, hogy minőségi, mert szerintem sem az. Viszont a kategóriájában (előzményeket, képregényeket nem ismerve) nagyon szórakoztató filmélmény lehet sokak számára, gondolkodó emberek számára is. Nekem személy szerint jó filmélmény volt, ahogy írtam is, és eszerint pontoztam is. Pontozni nem csak minőség szerint lehet. Ha ez így lenne, akkor nem létezne szubjektivitás.
Te már ismersz engem, tudod, hogy tápegységek terén viszonylag jártas vagyok. Ott nagyon fontos, hogy műszakilag jó minőségű legyen egy termék, különben komoly anyagi kár keletkezhet. Viszont egy művészeti dologban - lehet az festészet, zene, film stb...- sokkal fontosabb a szubjektív vélemény, az ahogy átéled a dolgokat.
Értem Én, hogy évek óta a minőségi filmeket úgy kell összevadászni, már ha van mit. Pl. nyár elején direkt ilyen filmeket szerettem volna nézni, de az lett belőle, hogy 5-10-20-30 éves filmeket kellett újranézzek, mert nem találtam szinte semmi említésre méltót. Aztán amikor ezekből már sok lett, akkor ráálltam egy kis időre az agykikapcsolós filmekre. Ekkor néztem meg a TF3-at. És azt adta, amit vártam tőle. Semmi gondolkodás, csak egy bugyuta történet, de számomra és sok más ember számára mégis szerethető. Egy igazi Bay film.
-
Integra
titán
igen, pont ez az, ha végig nézted gyerek korodban az összes képregényt, rajzfilm sorozatot, mozifilmet, akkor gyanithatólag szereted és megnézed amit mozira elkészitenek belőle. aztán látod, hallod, hogy bay csinálja, már sejted, hogy ez nem biztató, de mivel ezen is felnőttél, elmész és megnézed. aztán megdöbbensz. és nem a cgi miatt, nem a sztori miatt, hanem azért mert középszerű idiótákkal játszatja el a főszerepeket. nem a katonákra gondolok, hanem a klisés lúzerekre, láböffre, a foxra, meg arra a 7es szektoros bohócra, meg a még gyökerebb szülőkre, hogy minden kommersz klisés szart használ, hogy minél nagyobb közönséget szolgáljon ki a minél nagyobb profit érdekében. persze aki életében nem hallott róla, simán elpuffogtat ilyen hulladékra 8-9 pontokat, csak az akkor mit ad igazi, valamit is érő filmre, mint mondjuk egy gran torino-ra? 20-at? na mindegy... 4 pont felett iratkozhat mindenki a szégyenfalamra továbbra is.

-
Pitterix
őstag
Régen érdekes módon a TF rajzfilmért nem voltam oda, néha megnéztem, de semmi extra.
A film viszont nagyon bejött. Lehet, ha több időt töltöttem volna tv előtt, én is fújoznám Bay-t, de nem így történt. Szerintem szerettem minden filmjét, talán szeretni is fogom...
Ez tetszik:
"A filmek csak pittyputty kategóriás hokik."
-
mazda626
addikt
Élethűbb, mint a tucatfilmekben, ráadásul ismerik a tárcserét is.

Vantage Point (8 tanú)
Hümm, hümm. Korrekt odab@szós film lehetne. De nem az. Az ismételgetés egy idő után monoton, a tárak nem fogynak, a Lostos faszi egyenesen katasztrófa. Az autós rész ötletes, de túl gyors a kameraváltás, teli van bakikkal. A legfontosabb: MEGINT AMERIKA.
8/10 de csak azért, mert inkább B múvi.Szemtől szembe szereplői közül nevettem a kicsi Mahone-on.
Mi? Búúm hedsát. 
-
Wolverine
félisten
Rendező: Michael Bay. Sajnos ezzel általában mindent el is mondtunk a filmről, legyen szó a Pearl Harborról, az Armageddonról, a Bad Boys 2-ről vagy a Transformersről...
(a Bad Boys még teljesen korrekt volt anno 12 éve, a Szikla szintén, a Con Airre ma azt mondom, rendben van, de amikor először néztem, kicsit húztam a szám...) -
diablo1984
veterán
-
RedWing
aktív tag
-
Wolverine
félisten
Hiába ír valaki egy bődületesen yóóó képregénysztorit, ha azt nem lehet megfilmesíteni. (lásd még X-Men: Days of Future Past)
Más. Macskafogó 2 trailer
-
Wolverine
félisten
-
törölt tag
nem lattam a rajzfilmeket es a kepregenyeket sem olvastam, talan gyerekkorombol nehany resz maradt meg bennem, de azert van halvany fogalmam a dologrol

ahogy belenezegettem tetsett nagyon, es jo a hangkeveres is , a latvany meg huha
csak azt sajnalom, hogy ez meg a 16:9-nel is szelesvasznubb
-
törölt tag
-
adalbert1
veterán
-
Troy.
addikt
-
Integra
titán
-
Wolverine
félisten
-
Integra
titán
-
Integra
titán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mi? Búúm hedsát.
(a Bad Boys még teljesen korrekt volt anno 12 éve, a Szikla szintén, a Con Airre ma azt mondom, rendben van, de amikor először néztem, kicsit húztam a szám...)