Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
trendax
tag
Sztem nem nemtűnik fel nekik, de most őszintén...eltudod képzelni, hogy van 30 ember (de ha csak 2, akkoris.), aki miután megállapította, hogy a 15633. előfizető a kisvirág utca 6 szám alatt csak az előfizetett sebesség 10edével netezik, értesíti az előfizetőt illetve ezzel egyidőben a szervízeseket, akik a következő munkanapon már ott is teremnek megjavítani..?!
Ugyan! Kényelmesebb és kifizetődőbb nem előzékenynek lenni.
Ha hápog valaki, akkor ránéznek, de akkoris megpróbálják még elbizonytalanítani az embert.....tudom, hiszen velem is eljátszották, és sok embernél ezt addig lehet húzni (azokról van szó, akik nemigazán tech beállítottságúak), amikor már nevetséges az, amit szolgáltatásnak neveznek..

Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest