Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
Üdv nektek többiek!
A szeleassav.hu-val vigyázzatok, mert pontatlan, elég vacak. Házszámot miért nem lehet választani? Egy utcában előfordul, hogy nem egy szolgáltató van(a mi utcánk is ilyen, sőt még a házunk is Pesten). Wireless szolgáltatók miért nincsenek benne? Értem én, hogy körülményes ezt jól megcsinálni, de akkor inkább ne is legyen ez az oldal, mert így nem ér semmit. ADSL most már szinte mindenhol elérhető, kábelnet értelemszerűen ott van, ahol a kábelTV szolgáltató szolgáltat net-et, ezt a szelessav.hu nélkül is ki lehet találni, de azt, hogy 24Mbit-es Panteles ADSL-t vagy IP TV-s Set Top Box-os T-com-os ADSL-t lehet-e köttetni azt nem igen találod meg sehol sem szóval ismét csak azt tudom kérdezni, hogy mire is jó ez a szelessav.hu?
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest