Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Aktív témák
-
M@Db0Y
senior tag
Egyébként írjatok netes hibabejelentőt mert mostanában odafigyelnek rá! Legutolsó 2 bejelentésemre 1 napon belül válaszoltak emailben ,hogy felvették a munkalapot és 2 napon belül szerelők is kijöttek!
Régen nem voltak ilyen aktívak..... még a végén valami változás is lesz a szolgáltatások minőségében. -
Csabee.
nagyúr
Mocskos szemét banda ez az egész , most hívom őket mert 1 hónap múlva lejár a hűségnyilatkozatom, iylet szól a paraszt a telefon másik oldalán hogy már 1 éve nincs telefon előfizetésem, fél éve tv és internet előfizetésem sincs, és 66.000f-tos tartozásom van.
2hónapja voltam benn a fibernetnél akkor 0ft tartozásom volt és a hűségnyilatkozatom is megvolt!
Menjenek a k... anyjukba!
Jah a szerződés előttem van és még másfél hónap hűségnyilatkozatom van velük.. -
BluEyes
őstag
Hahó, kecskeméti Fibernet!
Elöljáróban annyit, hogy basszon má meg benneteket egy raklapnyi tripperes majom!
És akkó az a kérdésem, hogy mi a búbánatos apátokfaszát csináltok a netemmel ímmáron 3. hete? Belváros, az üfsz-től kb. 300 méterre, ehhez képest nincs nap, hogy ne szakadna meg órákra ez a szar, délelőtt, délután, hétvégén, minden nap!
A város többi részén van szolgáltatás, Szécheny, Petőfiváros megy, bezzeg nálam képtelenség normálisan használni az internetet hetek óta.
Tehát meddig szórakoztok még velem, velünk? -
M@Db0Y
senior tag
Igen de oda van írva , hogy előzetes felmérés után lehet csak megkötni és nekem ebből az jön le ,hogy sok helyen nem bírja a rendszer
Ami megéri az talán a 10/2-es 6200-ért vagy a 6/1 4000-ért , ezek vannak nagyjából versenyképes árakon. Kivéve ott ahol van digi meg upc 50-100Mb-es net -
nyxor
aktív tag
Dinamit csomagja van valakinek? Hozza a sebességet? Tudnátok mutatni speedtestet a csomagról?
-
zitromz
tag
hali
UPC-s Fibernet az országban hol elérhető?össze van valahol gyűjtve? -
gardener
senior tag
válasz
M@Db0Y #10483 üzenetére
Ahm. Nah ez meglesem, majd ha megint működik ez szutyok.
Mert ugye kénytelen vagyok fenntartani egy mobil internetet is a fiber mellé, hogy folyamatosan tudjak dolgozni,ha Ők éppen töketlenkednek a rendszerrel.Akkor a router mac adresse a döntő?
Azt át tudom írni,ha routert cserélek a régi router címére?
Vagy csak hálókártyánál átírható? -
Precedens
csendes tag
Ezek a szarháziak nem hagynak nyugton. Két éve megszabadultam az ócska netüktől (ADSL-re cseréltem amivel azóta semmi gondom) Leadtam a modemet meg mindent ahogy kell, erre most küldenek egy levelet, hogy a "hálózat ellenőrzéskor" úgy tapasztalták: NET-em is van tőlük.Ezért módosítják a szerződésemet! Sajnálják a pénzt arra, hogy kiköttessék és most még velem szórakoznak. A papíron van egy telefonszám. Holnap felhívom és elküldöm a gazdáját a K. anyjába. A csekkjeiket meg szét fogom tépni.
-
SPF
senior tag
Ennyit szerintem senki más nem fejleszt ezeken a zsidó cig@nyokon kívül, és mégis mindig minden szar náluk... Az már mellékes, hogy ma 13-a van.
Értesítés adáskimaradásáról
Tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy a műsorszolgáltató közleménye szerint, karbantartási munkálatok miatt
2010. július 20-án, hajnali 00:30 – 04:30 óra között
analóg és digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunkat is érintő adásszünet várható az alábbi csatornákon:- Cool
- Film+
- Film+2
- SportKlub
- DoQ
- Fishing&Hunting
- Sorozat+
- Poén!
- Reflektor
- Muzsika TVEsetleges kérdéseivel, észrevételeivel kérjük, forduljon Ügyfélszolgálati Irodánk munkatársaihoz a 1280-as telefonszámon.
Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!
Budapest, 2010. július 12.
-
gardener
senior tag
Ha fix ip-t szeretnék kérni, az menyibe kerül?
Ill. csak személyesen vagy kényelmesebb úton is intézhető?Rendelt már valaki ilyet?
-
szelidorzo
aktív tag
Megjegyzem, ha digitális csomagot rendelsz, akkor még jön az analóg is a kábelen :-)
Szóval csak ahhoz a tv-hez dvd felvevőhöz kell beltéri amin a digit változatot akarod nézni, a többi készüléken foghatod a választott csomag analóg változatát. (minicsomagokat nem)
A mostani viharos időben időnként jól jön még az analóg. A digit már kockás, szakadozik, kimerevítik a képet, stb., az analóg ha szar minőségben is de lehet, hogy még fogható.
-
SLYM
veterán
ó látom, hogy a fibernetnél már van digitális TV csomag is. célszerű ma már ezt rendelni a sima kábel TV helyett?
-
kigyi_23
addikt
Szolgáltatótól függ, de nem foglalkoznak vele nincs külön beállítás ahány eszköz annyi ip alapon megy csak a dolog. Így aztán amíg ugyanaz az eszköz csatlakozik a modemre addig az ip is marad. Magyarul amíg ugyanazt az alaplapi hálózati csatolót használod addig nem is fog változni az ip, csak extreme esetben: pl. karbantartás az adott régióban (nem túl gyakori) esetleg országosan megborul a rendszer akkor is változhat a kiosztott ip, mert ilyenkor többnyire nem hibakeresést csinálnak csak újra konfigolják a rendszert aztán vagy megy vagy nem megy. (többnyire nem megy, de ekkor már mindegy
-
kigyi_23
addikt
Kérhetsz fix ip-t, de ha nem húzod ki a gépből a kábelt, illetve ugyanazt a hálózati kártyát használod folyamatosan akkor nagyon sokáig ugyanaz az ip marad kiosztva. Én szeretem, ha ugyanaz az ip-m folyamatosan. (nekem több mint fél évig volt ugyanaz, lehet még mindig csak már nem figyelem.)
-
SLYM
veterán
fibernetnél mennyibe kerül hűség nyilatkozat nélkül az internet és a TV? ezt sehol se találom. 1 éves hűségnyilatkozattal megvan minden csomag, de anélkül nem írják ki az oldalra. tud valaki valami ilyesmi táblázatot? köszi
-
gardener
senior tag
válasz
szelidorzo #10465 üzenetére
Látom nem vagyok egyedül.
De most már Én is az asztalra csapok. -
szelidorzo
aktív tag
válasz
szeker #10464 üzenetére
A hibabejelentő oldalukat töltöttem ki, megemlítve, hogy amennyiben nem javítják, élni fogok a kötbérigényemmel, és természetesen ismét a felügyeleti szerveknek is megküldöm levelezésünket, ami elég egyoldalú volt eddig. Én írogattam, ők meg bacctak válaszolni.
A fogyvéd és az NHH után már tudtak ők is tértivevényes választ küldeni kb 3-4 hónap után.Túl későn írtam a fogyasztóvédelemnek, most már 2 hét után automatikusan teszem.
-
szeker
tag
válasz
szelidorzo #10460 üzenetére
És mit írtál a levélbe a neved vagy a vevőkódot?
-
szelidorzo
aktív tag
Egy érdekes cikk. A fibernetnél minden rendben, a hibát elhárították.
Csalódott Fibernet előfizetők keresték meg szerkesztőségünket: lakásaikban, irodáikban napok óta nincs telefon- és internetszolgáltatás, pedig mindössze pár órás karbantartási munkát ígért a szolgáltató.
Több széchenyivárosi, petőfivárosi és műkertvárosi fibernetes előfizető azon bosszankodik Kecskeméten, hogy napok óta nem tudja használni internetet- és a telefonvonalát. Két héttel ezelőtt előre jelezte a Fibernet Kommunikációs Zrt. a kecskeméti ügyfeleknek: július 6-án éjjeli fél egytől délután négyig karbantartási munkákat végeznek, ez idő alatt szolgáltatás-kiesésre kell számítani. Csakhogy a 16 órásra ígért szolgáltatásszünetnek egyes háztartásokban még csütörtök délutánra sem lett vége.
– Az előre jelzett karbantartással és annak időtartamával nincs semmi gondom, hiszen erre bizonyosan szükség van időközönként. Az viszont elfogadhatatlan, hogy a határidő lejárta után ennyivel még mindig nem áll vissza a rendszer, és hogy a telefonos ügyfélszolgálaton sem tudnak semmi konkrétumot mondani. Egyszerűen magyarázat nélkül hagyják az előfizetőt – panaszolja az egyik széchenyivárosi fibernetes ügyfél.
Lapunk információi szerint a szolgáltatónak Kecskemétről többen is jelezték: valami hiba lehet, mert a karbantartás végeztével egyáltalán nem indultak újra a modemek és telefonvonalak. De olyan olvasónk is akadt, aki állította: rosszabb, lassabb lett a szolgáltatás minősége a korábbinál. Egy egyedül élő, idős néni pedig azt panaszolta: kedd óta néma a vonalas telefonja, még az orvost, mentőt sem tudná értesíteni, ha rosszul lenne.
– Esténként rendszeresen dolgozom otthonról, amihez szükségem van az internetre, levelezőrendszerre. Most napok óta nem működik a net, az előfizetésem meg persze ketyeg. Ráadásul ez már nem az első ilyen eset, a június eleji műszaki karbantartásnál is hasonlóan jártam. Kíváncsi lennék, vajon a plusz kiesést kompenzálja-e majd valamivel a szolgáltató? – teszi fel a kérdést egy másik fibernetes ügyfél.
Olvasóink kérdéseit telefonon és e-mailben is közvetítettük a Fibernet Kommunikációs Zrt. budapesti központja felé. Nem jött válasz. -
szeker
tag
válasz
szelidorzo #10458 üzenetére
Menyi nap alatt írtak vissza
-
szelidorzo
aktív tag
6-án amikor a fiberszar leájult a BIX-ről, jeleztem a hibát mailban, és telefonon is feléjük.
Szóban válaszolták, hogy országos lassulás van, majd javítják. 10/2 helyett volt 0,3/2 a sebesség a ping meg x00.
Most először mailban választ kaptam a hibabejelentésre a fibertől.
Ilyen eddig soha nem történt, még tértivevényes levélre is csak akkor válaszoltak, amikor a fogyasztóvédelem és az NHH megsürgette őket.(mentek a másolatok a hivataloknak a hibákról)
Lehet piros betűvel megjelöltek, hogy válasz elmaradása esetén panaszkodni fogok olyan helyen, ahonnan bünti jár?Annyira aranyos válasz kaptam, hogy bemásolom egy pici magyarázattal.
Tisztelt előfizetőnk!
2010.07.06.-án érkezett online hibabejelentése alapján Internet szolgáltatását,
központilag levizsgáltuk, nem találtunk hibára utaló jelet. A modem paraméteri,
sebessége a Sprint csomagnak megfelelőek, csomagvesztést nem tapasztaltunk, valamint
ping értékei is normálisak.A keddi nap folyamán országosan volt tapasztalható
internet lassulás a hálózatunkon melyet műszaki munkatársaink a késő délutáni
órákra elhárították.Köszönjük az észrevételét, amennyiben újra tapasztalná a hibát,
jelezze ezt táraságunk felé www.fibernet.hu oldalon vagy a 1280 telefonszámon.Tisztelettel,
Fibernet Ügyfélszolgálat
Szóval: Ők megvizsgálták és minden rendben van. Semmi hiba.
Az, hogy országosan szar volt, és javítani kellett, ezek szerint számomra nem jelentkezett hibaként. -
kigyi_23
addikt
Ma délelőtt meglátogatott egy Fibernet delegáció. Hát kapott tőlem rendesen. fél órán keresztül mondtuk a főnökkel mik a problémák a rendszerben. Kifelé kicsit be volt szédülve
. Nem kis gondok vannak a rendszerrel és nem tudom ezek burokban élnek? Nem is tudják mennyire szutyok az egész? Amikor közöltem vele, hogy milyen drága a net náluk, meg tojnak a régi előfizetőkre és büntetik őket, csak lesett. Nem győzött jegyzetelni a kis füzetébe. Nem hinném, hogy valami történik majd ezek után, de legalább egynek átmostuk az agyát és felírta mik a főbb hiányosságok.
-
szeker
tag
Már több mint egy hónapja váróm hogy átváltják a csomagom már fel is hívtam aszt mondta hogy meg kell várnom a sztornó számlát de még nem jött aszt mondta 1-jén hogy 1-2 hát múlva átváltják.
-
club1
veterán
válasz
dodopek #10447 üzenetére
BIX = Budapest Internet Exchange (www.bix.hu)
A nagy internetszolgáltatók ide lógatják be azt a lábukat, amin keresztül a többi belföldi szolgáltatót el akarják (és a felhasználóik el akarják) érni. Viszonylag olcsón lehet itt nagy sávszélességgel a többi szolgáltatóval találkozni. 10 GB két irányban 1-2 millióból már megoldható havonta. -
dodopek
addikt
Tudom,láma kérdés,de megmondanátok, hogy mi a BIX?Mindenki erre hivatkozik.Eddig azt hittem, hogy a teljes magyar adatforgalom,de látom a hozzászólásokból, hogy valami több...
Köszi! -
F_Zolee
nagyúr
Nálam is volt 0.3/1 a 6/1 helyett. De ezt leszámítva nem jellemző az ilyen eset... Érdekes módon némelyik oldalt meg nem tudta rendesen behozni (magyart).
-
club1
veterán
válasz
napoleon2323 #10444 üzenetére
Éledezik a BIX-es kapcsolat.
-
napoleon2323
tag
Nagyszerű!
Már megint sz.r a net... (Pilisvörösvár)
-
szelidorzo
aktív tag
Rohadt f...sz.pó fibernet.
10/2 helyett 0,3/2 a sebesség.
Hibabejelentő annyit tud, hogy országos lassulás van.
Miért nem lehet elzavarni ezt a töketlen bandát a francba? -
Spirit
őstag
Jaja, tracert-el lekövetve a francia grinchálón, és a GTS-Dataneten keresztül érem el a bix-et. Ahhoz képest tényleg csoda, hogy működik a net. Bix-re 0bit/sec a Fiber már jó ideje.
-
tikodi
tag
Agárd is ilyen
szerk: most nézem a belinkelt bix -et, érdekes
-
G-82
csendes tag
10/0,5 -s Kecskemét Széchenyi város
ezt nem kell kommentálni úgy gondolom -
nyxor
aktív tag
10/2 Kecskemét
-
dodopek
addikt
másnak sem mennek a levelező progik?Az Outlook express nem bír kimenő levelezni...
-
tikodi
tag
-
mm779
tag
Üdv.
Egy nagyon amatőr kérdésem lenne: másnál (aki fiberes és Gödöllő környékén lakik) sem jön be a microsoft.com? Routerben nem lett elállítva semmi, windows tűzfal ki van lőve, más meg nincs a gépemen, frissen lett telepítve, Firefoxban és IE-ben se töltődik be. A bithumen-re pedig már lassan egy 1,5 hete azt írja hogy karbantartás van, a többi oldallal viszont nincs gond.
Ötlet? -
szeker
tag
Na átutaltam a 171-ft ot remélem már átváltják vagy meg kell várnom a múlthavi számlát.
-
kamion1234
csendes tag
Emberek le kell szarni a Fiberfost,csak a kábelje legyen,
meg egy Hax modem,mmmmmmmmm....
-
szeker
tag
Csak azt nem értem miért kell várnom a storno számlára hogy csomagot át tudják váltani
-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih #10417 üzenetére
és tényleg.
egy ideje nem nyavalyogsz miatta. Csak azt nem értem mitől lett jó áprilisban, mikor ezek szokás szerint szerintem semmit nem csináltak.
Itt minden a szokásos:
2.5/1M, csak a pingem nem 8-10 mint régen.Aug.ban vissza váltok 6/1re mert az is ugyan ennyibe kerül már... remélem nem fog szórakozni az sem.
-
tikodi
tag
Mostanában délelőtt van mindig egy 1perctől 1-óráig tartót szakadás, valaki tapasztalt ilyet? erre fele ilyen probléma még nem volt, már mint rendszeresen. Csak mert AK-t dobtam AK8-as floppon, azért kérdem.
-
szeker
tag
Ma felhívtam a fibert azt mondták először hogy már 12.óta más a csomagom 6/1es de én nem tapasztaltam hogy gyorsabb lenne felhívtam még egyszer akkor egy másik nővel beszéltem ő meg aszt mondta hogy még a redndes csomagom van az 512Kbs és aszt mondta hogy 1-2 hét múlva mikor megérkezik valami storno számla utána váltják át a csomagot.
-
tunkiih
őstag
szevasztok. nálam a jóidő óta beton stabil az egész rendszer (április kb. nem is tudom már) télen viszont ingadozó volt volt mikor elfogadható volt, volt mikor nagyon rossz, főleg csucsidőben sokan talán emlékeznek mennyit rinyáltam pl szokenesz..
ez mindig így van? mert ha télre megint beszarik akkor nem hosszabbitom meg szeptemberben. üdv
-
-
tikodi
tag
fibernetnél nem kell sűrűn router cserélni.
-
Spirit
őstag
Az e-mail címesdi más tészta, menj, intézd. A routeresdivel meg nem tudsz mit kezdeni. Sajnos a letöbben azt se tudják milyen netjük van, nemhogy ilyenekkel foglalkozzanak. Mikor anno a UPC először 20mbit-re merészkedett, már akkor nagy ugra-bugra volt belőle, hogy sokunknak nem hozta, azóta sajnos erre is kellett figyelni, bár a mai komolyabb routereknél ismét kezd háttérbe szorulni a kérdés.(Netgear WNDR3700 pl. 400mbit)
-
vOrOn
tag
válasz
Spirit #10412 üzenetére
Márpedig bemegyek!
Ugyanis kell a három email cím, én pedig utálom az automata telefonfeleselőt. Eddig kétszer hívtam őket, negyedik percben mindig lecsaptam.
Routeremtől 15/10-et várnék el, ennél sokkal kevesebbet produkál, tehát vennem kell egy másikat. Legviccesebb az, hogy a boltok még mindig árulják tizenvalahány ezer forintokért.
Persze, szeretnék ilyenhez hozzájutni otthoni felhasználáshoz, csak az ára picinyt nagyon harap.
-
Spirit
őstag
Be ne menj a Digi üfsz-ra, mert körberöhögnek. Meg még ilyet, hogy a fiber jobb...aláírásba való. Nézd csak meg ezt a táblázatot: [link]
A táblázat értékei közel tökéletesek, 4-5 router volt már a kezeim között a listából, és fedi a valóságot.Eszerint a Te routered 17mbit-et tud kisajtolni magából Wan to Lan, ne csodálkozz.
D-Link Dir-655, Netgear WNDR3700, ASUS N16 a Te routered... -
club1
veterán
válasz
M@Db0Y #10410 üzenetére
Szerintem meg kell. A 10/100-as home routereket nem 80 Mbps-os WAN oldali sávszélességre tervezték. Illetve jó oda is, ha csak néhány kapcsolaton keresztül használod a 80 Mbps-t (néhány gépen csak mail/www/ftp/chat megy). Ha viszont sok tucat egyidejű kapcsolatot (pl. torrent) akarsz ezzel a sávszélességgel stabilan fenntartani, akkor olyan routert kell használni, ami ezt fel is tudja dolgozni. Vagy 10/100-as és nem Home/SOHO router kell, vagy gigás home.
-
forrest85
senior tag
Így van. Gigabites router kell Neked. Like This!
De a TP-Link 1043ND is kitűnő meg egyébb D-Link származékok, pálinkával. -
club1
veterán
-
vOrOn
tag
Hmm, nagy fék, ui router nélkül 50/23 simán, routerrel + beépített firewall 10/4, firewall nélkül 17/10 körül.
Digisek egyre gyanúsabbak nekem.Elhiszem, hogy linksys besfx41 egy cisco selejt, soho legalja.
Csak az a baj, hogy eddig ez a hulladék bekapcsolt tűzfallal, kettő gép között simán hozta 30/30 feletti értékeket.MTU-t levittem 1452 - még szarabb lett. Gondolkodjunk, mafrancot maturónak switchelhették el ezek...
-
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest