Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz
Wukiwo
üzenetére
Igazad van, én vagyok a barom eddig 1Mb/s-al jöttek a cuccok most meg 510-520kb/s-al. A lapon Net 1E van. Ezt a szolgáltatót vette át a fiber és már náluk is 10Mbit-es net-et fizettünk.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Ezért mondtam, hogy lehet megéri most hűséget vállalni aztán, ha lesz saját csomagjuk akkor arra átszerződni, mert ugye gondolom ennél csak nagyobb csomag lesz olcsóbban
Erre majd 1-2 Hónap múlva választ kapunk, hogy mi lett volna most a jó döntés. Nekem sajnos nincsenek ilyen gondjaim az Invitel még csak meg sem említette, hogy változás is lesz azon kívül, hogy ő lesz a hivatalos tulajdonos. Úgy tűnik nekünk marad a mocsok. -
Bagira01
veterán
Ja csak ha a listaár ennyi akkor annál 2-3k-val nem hiszem h többel olcsóbb az előfizus, ami még úgy is brutál.
(#11985) Ati007: Kétlem, hogy rögtön dobálni fogják a 3k-ért a 15-ös netet meg stb. Eleve a ha eddig a fiber max 20Mbit-es kábelnet-et nyomott akkor nem hiszem, h most lesz 30-60-120-as csomag.
-
RLND
tag
jó lenne, mert nem igazán szeretik a szolgáltatók, hogy kevesebbet fizessen az eddiginél az előfizető, max ha rendelsz még egy szolgáltatást (pl. telefont), de azt már rám sózta a fibernet
-
Bagira01
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
Az a vicc h azt mondják h 5Mbit-re fizettünk elő és ennyi(mellesleg 8,6k-t fizetünk a netért). 2 hete önkényesen visszavették a sebességet...
-
RLND
tag
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
2 hete a 10/2-es netem max letöltése 510Kb/s van valakinek hasonló gondja? -
jansky1
senior tag
és mi lesz Kecskeméten ?
-
Caleb_
csendes tag
Most értek ide a Kormorán utcába az optikai kábellel. Nagy megkönnyebbülés hogy itt is elérhető lesz (kertes ház övezet)

-
szelidorzo
aktív tag
válasz
kirkri
üzenetére
Hát igen a jegyző, annak felesége (aki a lakáshiteleket intézte) Szilabau (építtető -azóta már gazdát cserélt a cég természetesen) szép nagy összefonódásban lakóparkot épített ipari területre. (azóta is ipari terület) Persze minden engedély alá lett írva. Ja hogy ez törvénytelen volt? Na és?
Csak elegendő Nokia doboz kell, s minden megoldható.
A maffia ezekhez képest ipari tanuló. -
Reag3nS
senior tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Mutyi!Azért kérdeztem, mert pl Nálunk (Vácott) Több kiterjedésben vannak lépcsőházak és ide még nem jött a digi. Igaz van egy helyi cég, aki építi az optikát, de piszkos lassan. 2010 februárban lehetett aláírni közösképviselőnél, hogy akarunk-e lant vagy sem. Naná, hogy mindenki aláírta, de azóta még nem jöttek ásni sem.
-
kirkri
addikt
Van Kistarcsán két lakópark, az egyik kb. 250 lakással a másik valamivel kisebb, ott szerintem olyan 150 lakás lehet. Valamint valóban ott van a kórház mögött a lakótelep elég sok panelházzal. Véleményem szerint ezeket fogja először megcélozni a Digi mert itt lehet egyszerre nagyot szakítani.
Egyébként a mi lakóparkunk eleve úgy épült, hogy a lakások még el sem voltak adva, de a Fibernet saját rendszere már ki volt építve (természetesen nem volt ez monopol helyzet
). Ezért kíváncsi leszek rá, hogy fogja a Digi megoldani, hogy a lépcsőházakban felhúzza a saját kábeleit, mert gondolom a Fibernet/UPC nem fogja csak barátságból átadni. -
válasz
szelidorzo
üzenetére
Remélem Szilasligetre is eljut a DIGI, mert ez így baromira nem szabad piac, hogy van UPC, meg aztán semmi más. Nincs semmi bajom a UPC-vel, de legalább két szolgáltató közül lehessen már választani.
(A különböző méregdrága mikrohullámú szolgáltatásokat most nem említeném.). -
szelidorzo
aktív tag
válasz
Reag3nS
üzenetére
Családi házas környékre pár év huzakodás után megkapták légvezetékre az engedélyt.
(de van panel is és lakóparkok is /majdnem panel/)Érdekes módon azután kapták meg az engedélyt, hogy a fiber eladta magát. Amíg a fiber volt, a közgyűlés valahogy soha nem engedélyezte (a fiber is légkábelt húzott)
Persze biztosan nem fizetett le senkit a fiber, hogy mellette ne szolgáltathasson más is. (árban nem mindegy befektetésként, hogy légkábel, vagy földkábel)
Itt Kistarcsán olyan tisztességes az önkormányzati irányítás, hogy ilyesmi elő sem fordulhat.
Na jó az igaz, hogy a jegyző, meg pár társa sittre került, de ez csak a véletlen műve.
A mostani vezetés patyolat tiszta.
Igaz, hogy kéne bölcsődének lennie törvényileg, de 10 éve nem sikerül. Igaz, hogy kéne középiskolának lennie törvényileg, de idén bezárják.Szóval kizártnak tartom, hogy a fiber bárkit is megvesztegetett volna itt.
-
kirkri
addikt
Jelen pillanatban nincs hűségszerződésem a netre a Fibernetnél (Korrektek voltak, mert azokra akiknek 2011 év elején járt le a szerződésük már nem erőltettek új hűségszerződést az árat viszont nem emelte meg). Telefonra talán még van max. két hónap, a TV-m pedig nem náluk van.
Arra leszek kíváncsi, hogy miként fogja alakítani az árakat a UPC. Kicsit érdekes a dolog, mert ha azt mondja, hogy a hálózat korszerűsítéséig minden marad a régiben, akkor sokkal lassabb netet fog adni sokkal drágábban egy ideig.
Igazság szerint itt Kistarcsán nem is biztos, hogy érdemes elkötelezni magam egy évre, mert nyáron reméljük valóban beindul a Digi és akkor inkább ők, mint a UPC.
Ha esetleg valóban olvassa a topikot UPC-s illetékes, akkor üzenném, hogy nagyon jó árakat és gyors internetet ide mihamarabb, mert különben nyártól töredékére eshet az előfizetők száma, amikor megérkezik a Digi.

-
RLND
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
"A kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatásokat 2011. április 1. napjától kezdődően a FiberNet-től és a Dunaweb-től a UPC veszi át a következő szolgáltatási területeken található csillagpontos hálózatokon (kivéve Tótkomlós, ahol soros hálózaton):" és itt jönnek a már jól ismert területek.
tehát jót jelent, mindenhol lehet fejlesztés
-
RLND
tag
"Mindenhol ahol csillagpontos rendszer volt, ott a UPC az országos ajánlatát tudja majd kínálni. Az átállási időszak 2011.04 - 2011.07. hó elvileg."
-
Wukiwo
senior tag
Hehe...pedig ha tudnátok, hogy nem csak ebben bakizott...
)) -
Csabee.
nagyúr
Ezaz én is megkaptam a levelet hogy április1-jén UPC-s leszek

Remélem nem csak bolondot járatják velem

Most nézem ÁSZF-ben kétszer van XII ker
De gáz... amúgy az egyik 22.ker akarna lenni. -
RLND
tag
Első pozitívum, hogy április 1-től az analóg csatornák közül kimegy a TopShop TV, a Hálózat TV, a Deutsche Welle/Playboy és végre ismét lesz Discovery és Sport M.

-
club1
veterán
válasz
jansky1
üzenetére
Köszönöm a vérmes jelzőt. Ezek szerint te gond nélkül aláírsz egy olyan szerződést, ami alapját egy olyan - a te és szolgáltatód jogait és kötelességeit leíró - ÁSZF képezi, amelyből az alábbi apróságok hiányoznak:
- Díjszabás
- Érvényes csomagok és díjak
- A szolgáltató által nyújtott előfizetői szolgáltatások meghatározása
- Szolgáltatási területek
- Adatkezelési szabályzat
-
club1
veterán
A UPC közzé tette a Fibernet és Dunaweb hálózatán nyújtott szolgáltatások ÁSZF-ét. Mielőtt viszont rohantok olvasni jelzem, hogy egy csomó fontos információ (csatornakiosztás, előfizetési és egyéb díjak, stb.) hiányzik belőle, ami miatt a fércmű nem nevezhető ÁSZF-nek. De legalább - igaz a törvényi határidőn túl - dolgoznak rajta, erre utal a rengeteg "ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED" hiba a dokumentumokban. Hiába, ollózni tudni kell... Ha így haladnak, el fogják érni a Fibernet színvonalát.
-
zoo8800
veterán
Ha esetleg valaki nem kapta meg:
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy az EDF DÉMÁSZ Zrt. 2011. március 7-én
erősáramú karbantartási munkálatokat végez, melynek következtében 2011. március 7-én, 10:00 és 14:00 óra között, analóg és digitális kábeltévé, internet és telefonszolgáltatásunk teljes kiesése várható Budaörs településen. -
smog86
senior tag
Szerintem az Invitel (Fibetnet) először lerendezi a UPC féle leválasztást, eladást stb... és utána lép, addig ugyanúgy hozzájuk folyik be a pénz, csak Fibernet név alatt.
-
club1
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az egy-két nap azért számít, mert ha én ennyivel később mondom fel a rendelkezésemre álló x nap után a szerződésemet, akkor jelentős kötbért kell fizessek a Fibernetnek. Informatikai döntéshozóként viszont nem tehetem ki a cégemet egy felesleges szolgáltatóváltásnak, de azt sem tehetem meg, hogy egy olyan cégre bízom magam, aki nem tudja leírni, hogy milyen paraméterekkel szolgáltat.
-
kigyi_23
addikt
Azért nagyon furcsa, hogy Invitelről, vagy a Fibernet név megszűnéséről/Invitel által tervezett dolgokról egy büdös szó sem esik..... Én azért aggódok emiatt (Itt Invi lesz és nincs alternatíva csak ADSL, de az meg...)
-
Szerinted ezen most kell kukacoskodni???
Most az az egy-két nap olyan sokat számít, törvényi előírást kivéve???
Hetek óta tudni lehet, hogy szolgáltató váltás lesz, akit érint az tud róla, nagy valószínűséggel, így a hivatalos közlemény csak formaság. Szerintem a hatóságnak van jobb dolga is mint ilyen apróságokon pampognia, már a magyar helyzetet ismerve erre találhatnak szabad kapacitást. -
club1
veterán
Ha a UPC április elsején elkezd szolgáltatni a Budapest (IX., X., XI., XII., XIX., XXII. kerület)
Agárd, Bajna, Bánd, Baracska, Budaörs, Csongrád, Délegyháza, Dinnyés, Ercsi, Erdőkertes, Gárdony, Gödöllő, Gyomaendrőd, Gyúró, Herend, Kajászó, Kápolnásnyék, Kerepes, Kétegyháza, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Leányfalu, Makád, Martonvásár, Mogyoród, Nagysáp, Nagytarcsa, Nyergesújfalu, Okány, Őrbottyán, Pilisszentlászló, Ráckeve, Sarkad, Szada, Százhalombatta, Szeghalom, Szentendre, Szentgál, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Tárnok, Tordas, Tótkomlós, Üröm, Velence, Vésztő települések bármelyikén, azt illegálisan teszi az EHT alapján.
A probléma az, hogy az általános szerződési feltételeiket elfelejtették határidőig módosítani, enélkül viszont 30 nap múlva nem szolgáltathatnak. A 30 napnak szolgáltatóváltáskor különösen fontos szerepe van, ezért az ügy nem csak az NMHH-nak, de a GVH-nak is ad feladatot, ezért bízom abban, hogy néhány milliót befizetnek majd az államkasszába.
Természetesen nem Magyarországon élnénk, ha minden a törvények szerint történne. Mindenesetre rossz ómen ez a belépő... -
RLND
tag
FRISS! A FIBERNET Zrt. KÖZLEMÉNYE: új ÁSZF április 1-től
Új ÁSZF-ek lesznek április 1-től, melyből kivezetésre kerülnek a UPC által átvett települések. Ez a fő változás, plusz a szokásos csatornamódosítások. Invitel márkanévről szó nincs, pedig akkor már az övé.
-
villamos
őstag
Manapság a kártyaolvasó interfész (dvb-t/c) mondhatni alap a legújabb készülékek esetén.
A mindigtv extra is dvb-c t használ, és modult is lehet vásárolni az előfizetői kártyához. A hátránya, hogy jelenleg igen kevés program van a kábeltévékhez képest viszont azokhoz képest olcsónak is mondható. Sajnos a digitális átállással kapcsolatos rendelet miatt a közeljövőben nem várható gyökeres változás. -
smog86
senior tag
-
A DIGI-nek én is jobban örültem volna, de legyünk optimisták... Bár hozzáteszem, hogy én csak tavaly október óta vagyok Fibernetes, de gyakorlatilag semmi problémám nem volt ezzel sem...
-
dodopek
addikt
válasz
Polllen
üzenetére
Sziasztok.
Sosem írtam még a Fibernettel kapcsolatban semmit.Nem volt mit.Gondom a közel 5 év alatt talán ha 5x volt.Igaz,az egyiket csak 4 nap után állították helyre, és szaggatták az optikát,amikor épült az M31,de ezzel együtt is elégedet vagyok,És mint elégedett ügyfél(ezek szerint az egyetlen?),kicsit aggódom a UPC miatt.Ok,hogy olcsóbb,nagyobb csomagok,meg mekkora cég,de én még várok a pezsgőbontással...
Természetesen ha mindenki jobban jár,akkor majd iszunk együtt,és boldogan élünk,míg meg nem halunk... -
Polllen
félisten
válasz
villamos
üzenetére
Kinek mi a fontos... Nekem jobban fájt eddig az ügyfélszolgálat nulladékoskodása hiba esetén, mint hogy box van a digitális tv-hez...
amúgy a fibernél meg lehet kerülni a box-t? 
A digitális tv-t meg nem véletlenül erőltetik, sztem hallottál már te is arról, hogy végleg meg akarják szüntetni az analóg adásokat. (nem mellesleg nekem kifejezetten tetszenek a digi-ben rejlő lehetőségek)
Mindenesetre nem védeni akarom a upc-t, semmi nyűgöm eddig velük, viszont a fibernet ügyfélszolgálattal kifejezetten elégedetlen vagyok és most örülök, hogy végre jön valami más, hátha jobb lesz.
(A szomszédom pár hónapja összesen 9 hibabejelentést tett, mert napközben szakadozott a net. A hibát csak azután javították ki, hogy a 9. esetnél megkérte őket, nézzék vissza, hogy pontosan hányszor telefonált eddig be és hogy pontosan mit is csináltak eddig. Pár óra múlva jött a szerelő és 3 házzal lejjebb meg is találta a hiba okát. Én 2x intéztem velük ügyet, hasonlóképpen gördülékeny volt és gyors.)
-
villamos
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Én ugyan nem könnyezem meg a fibert. Csak tisztában vagyok vele, hogy cseberből vederbe esettel állunk szemben, és nem lesz jobb, csak rosszabb.
Lehet hogy amit nyerünk a réven, azt elveszítjük a vámon. Pl. a fiber esetében lehet hogy nem volt a net túlságosan megbízható (ez után sem lesz sokkal jobb, a hálózat ugyanaz marad), de nem volt (egyesek számára) szűkös forgalmi korlát, és csomag managment sem. A upc esetén viszont amennyire olvastam, eléggé szűkösnek mondható forgalmi korlát van, legalábbis akik eddig sorozatokat töltögettek, azoknak előfordulhat, hogy nem lesz jó. Ezen kívül a upc hálózatán torrentezni sem igen lehet, mert korlátozva van. Elég csak betekinteni a megfelelő topikba.
A másik rákfene a kábel tv. A egyik, hogy az analóg műsorkínálat egy kissé szűkös. A fiber esetében közel 60 csatorna közül lehet válogatni (most hogy ezek mennyire érdekesek, azt hagyjuk), legalábbis itt a 22 -ker -ben. Ezzel szemben upc csak 33 csatornát ad analógon, és ezek között is bőven akad érdektelen adó.
A másik pedig amivel kapcsolatban többen is előadták panaszukat, az a digitális beltéri egység használatának erőltetése. Többen azért is vásároltak több százezer Ft- os digitális DVB-C -vel ellátott TV készüléket, hogy ne kelljen mindenféle ócska ládát ráaggatni, ne kelljen kismillió távirányító, és ne zabálja feleslegesen az áramot a technikailag felesleges eszköz. A Upc által használt eszközök között előfordul olyan is, amely készenléti állapotban 20W -ot is fogyaszt. Ez ha éjjel nappal megy, azért egy kicsit sok. Ráadásul egy háztartásban több tv készülék is van.
Az meg hogy egyes egységeken még hdmi kimenet sincs, azt már tényleg csak megemlítem.
Szóval várjunk még azzal az ünnepléssel.
A legjobb hogy gyakorlatilag monopóliuma van egyes területeken, legalábbis nálunk nincs semmilyen értékelhető alternatíva, tehát nem tehetem meg hogy csak úgy átmegyek mondjuk a digihez, vagy a t -hez. Nálunk csak ez van. (a tányéros, és az iptv nem alternatíva). -
smog86
senior tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Több más dolog mellett ebben is jobb a Digi, ott nem kell box ahhoz hogy digitális nézhesd az adást.
Ha meg valakinek az a perverziója hogy a ValóVilágot visszatekerhesse, az vesz egy rögzítőt... (ahogy eddig is rögzítette az analóg adást). -
Polllen
félisten
válasz
villamos
üzenetére
Nyugodtan kontrázhatsz. Felvásárlásnál ez teljesen természetes.
Viszont idővel elérhetők lesznek a upc normál szolgáltatásai. Nem fognak fenntartani 2 különböző tarifarendszert hosszú távon... Elméletileg ha szükséges modemet és setbox-t is fognak cserélni.
Persze nincsenek illúzióim az időtávval kapcsolatban, de amint lehet váltok.ÉS megszabadulhatok a fibernet-től...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a kontrázás olyan szempontból teljesen felesleges, hogy a upc árai akkor is jobbak. És attól, hogy a hűségidőd ki kell tölteni az eredetileg vállalt feltételekkel... nem károsít senkit.
De legalább van 1 ember, aki könnycseppet hullajt értük...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wukiwo
senior tag
válasz
villamos
üzenetére
Naponta hallgatom a levél kimenetele óta, hogy : "menekültem a UPC-től".
Ez mind terület függő. Volt olyan Fiberes terület ahonnan sosem érkeztek bejelentések, mert stabil volt a szolgáltatás, volt ahol ugye naponta hiba volt. Van
UPC ugyanez. Én hét éve veszem igénybe a UPC-t, talán kétszer volt hibabejelentésem és mindig előzékenyek voltak. Máshol meg azt hallom, hogy nem jó az UPC...
Nem tud senki 100 %osan szolgáltatni.Valahol mindig lehet gond.
Mindenesetre nekünk más okból, de nem jött jól ez az átvétel. -
villamos
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
"És azért a upc árai még jobbak is."
Még jó hogy a havidíjak nem változnak...
Bocsi, tudom hogy nem cset, de képtelen vagyok megállni, hogy ne kontrázzak...

-
Polllen
félisten
"Csoda történt Charlie... Megtörtént a csoda..."
El se hiszem, hogy megszabadulhatok ingyen és bérmentve a Fibernet-től...
(megjött az értesítő levél...) -
villamos
őstag
válasz
szelidorzo
üzenetére
Félreértés ne essék, mindegyik nagyobb szolgáltató (fiber, t-home) az orrod alá nyomja a saját kütyüjét. Az már más kérdés, hogy technikailag nem mindegyiknél muszáj használnod is, de ezzel egyúttal meg is sérted az ÁSZF -et. A UPC esetében csak annyi a változás, hogy még technikailag sem tudod kikerülni a nyomorult ládájukat.
-
válasz
Csorbi
üzenetére
Fiber váltás UPC-re, részletek itt
-
RLND
tag
válasz
Csorbi
üzenetére
már ez folyik a csapból is.
A upc szolgáltatások várhatóan az alábbi településeken lesznek elérhetőek -
Csorbi
addikt
Tud valaki valami infót arról, hogy mely Fibernet települések/részek kerülnek a UPC-hez?
Igazából Cegléd és Bp. XII. kerület érdekelne konkrétan...
-
szelidorzo
aktív tag
válasz
upc on-line
üzenetére
Csak megjegyzem, hogy bár utálom a fibernetet, harcoltam velük eleget, de analógban jóval több csatornát küldenek, mint a UPC. (a műsorok minőségét most nem vesézném)

Mivel a UPC sem egy leányálom nem biztos, hogy a területen ismeretlen szolgáltatásra szívesen kötnék 1-2 éves rabigát (hűségnyilatkozatot), pláne, hogy végre lejárt a fiberes, és így ha netán lesz digis alternatíva, akkor a UPC-nek igen fel kell kötnie a gatyáját.

Jelenleg ami a UPC-nél számomra a legirritálóbb megkötés, hogy a fogyasztókra erőltetik a beltéri egységüket, akkor is ,ha egyébként a TV képes kártyafogadásra a kódolt csatornák vételéhez.
Kíváncsi lennék egy próbaperre ez ügyben, valamint azt se felejtsük el, hogy a fölöslegesen használt beltéri egységek fölöslegesen fogyasztanak energiát.
Lehet a zöldeket kéne feluszítani az ügyben, itt sokkal értelmesebb dologért harcolhatnának, mint az M0 autópálya ellen, vagy a Bős-Nagymaros ellen.

-
válasz
upc on-line
üzenetére
Kíváncsian várjuk a jobbnál jobb ajánlatokat...

-
válasz
szelidorzo
üzenetére
Hát ez nem túl sok infó a DIGI-től...
Köszönöm szépen, hogy bemásoltad

-
club1
veterán
válasz
upc on-line
üzenetére
Az április 1.-étől érvényes ÁSZF-ket március 2-ig közzé kell tennetek. Légyszíves erre hívd fel az illetékes munkatársaid figyelmét.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre majd 1-2 Hónap múlva választ kapunk, hogy mi lett volna most a jó döntés. Nekem sajnos nincsenek ilyen gondjaim az Invitel még csak meg sem említette, hogy változás is lesz azon kívül, hogy ő lesz a hivatalos tulajdonos. Úgy tűnik nekünk marad a mocsok.

))
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)