Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek Fibernetnél van kábelnetje, modemmel csatlakozik az internetre... Újrarakta a gépét, az Xp felismeri a hálókártyát, de hibába dugja be az Ethernet csatiba a kábelt, nincs net, ha az USB-s kábelt dugja be (amit a modemhez adtak) nem történik semmi. Régen ezt egy másik srácnál simán megoldottuk a gyári CD-vel, de ő nem találja. Mit tegyen?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
szeker #10393 üzenetére
Nagyobbítani nem, de gyorsítani fogják idővel, csak győzd kivárni! Nekik a gyorsítási folyamat 2perces munka amit ha ügyfélszolgálaton ha elintézel és kellően kemény vagy velk akkor helyben meg is csinálnak!
Már várom az augusztust, 1 nap szabit kell kivenni és elintézem a felmondást ennél a szarnál! -
Polllen
nagyúr
na eddig tartott a pünkösdi királyság...most nem veszti el a modem a jelet, csak éppen lassú és elszáll a válaszidő 5 percenként...
-
AAntii
őstag
Ma voltam bent a kecskeméti ügyfélszolgálaton, ahol míg vártam két ügyfélre került sor, akik a szolgáltatás visszamondását intézték, velem egyetemben. Aki nem belvárosban, illetve a lakótelepen lakik, annak sok választási lehetősége nincs gyorsabb nethez kevesebbért jutni, mint ha a fibernethez szerződne, vagy ott maradna, de olyan piaci magatartással, amit a UPC már évek óta nem alkalmaz (miszerint a kedvezményes csomagok a régi előfizetőkre nem vonatkoznak az esetleges tarifacsökkentés sem hat ki rájuk stb.), illetve amely a vérlázító és pofátlanság kifejezésekkel írható a legjobban körül inkább szakadjon a net naponta egyszer-kétszer a modem miatt, de vdsl-re váltottam én is. Ja, és akkor a kábeltévé minőségéről még nem is meséltem, ami az ő szakemberük által külön a jel felerősítése céljából maszek keretében 20 ezerért elhelyezett gyümölcslevesdoboz-méretű kütyüvel is olyan minőségű, mintha szimpla szobaantennával akarna az ember tévét nézni.
Tehát amíg nem veszi meg valamelyik normális szolgáltató és nem szabja a céget a saját arculatára, addig aki az inkorrektséggel és a szolgáltatás minőségében nem egyszer jelentkező kifogásolható eseményekkel nem kívánja színesíteni a hétköznapjait, kerülje őket. Ez persze csak a saját privát véleményem, nem akarom a Fibernet Zrt. nívóját csökkenteni hlmi pocskondiázással. -
szeker
tag
Remélem nem kell felhívnom őket hogy nagyóbitsák meg a netet
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Snowy_owl #10389 üzenetére
Nekem Július 1-sején jár le a szerződésem eddig 15k-t fizettem maxi csomagra 2 éves rablánc miatt!
Felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy szeretnék nett csomagot és családi tvt az akciós áron! Első reakció az volt ,hogy az csak új előfizetőkre vonatkozik rám nem. Erre mondtam , hogy oké, de akkor ahogy lejár a hűség lemondom mert ennyit nem ér meg nekem. Erre egyből megtalált egy ügyfélmegtartó ajánlatot amivel kaptam volna 6/1-es netet 4590Ft-ért és tv-t valami 4290ért.
Mivel ezzel az ügyfélmegtartó ajánlattal már kicsit fel****** az agyam ( honnét került az hirtelelen oda??) mondtam ,hogy ez se túl jó mert miért nem kaphatom annyiért amennyi az új előfizetőknek lenne. Erre csodák csodájára meglátott egy másik ügyfélmegtartó ajánlatot ami pont annyiért adta a netet meg a tv-t mint az újaknak
Ez ma történt , kb 15 perc alatt megvolt a szerződés, a számla megfeleződöttSzerintem hívjátok ti is fel és ha nem adnak normális árat akkor mondjátok ,hogy ennyit nem ér meg nektek és le fogjátok mondani! Nektek is fognak adni ilyen ügyfélmegtartó csomagot
-
szeker
tag
na ma letelt a 15 és semmi remélem telon nem kerestek mer az szervizbe van
-
dbius
veterán
válasz
Snowy_owl #10389 üzenetére
2009. novemberében indult, végül 2010. január 1-től kaptam meg a nett csomagot az akciós áron 4190 Ft. havi díj mellett (fiberes kábel tv. van mellette).
2009. december végén járt le a hűségem, csak már előtte egy hónappal elindítottam az ügyet, mivel - saját tapasztalataim alapján - már előre tudtam a cégről, hogy nem tisztességesek.
-
dbius
veterán
válasz
Snowy_owl #10377 üzenetére
de ez nem az ÁSZF (általános szerződési feltétel) !!! Nekem anno ugyanez a szar volt feltüntetve, mikor megrendeltem ezt a nett csomagot, és nekem sem akarták adni, aztán írtam nekik egy 3 oldalas panaszt. Igaz, hogy két hónapba telt, de megkaptam akciós áron a csomagot annak ellenére, hogy nem voltam új előfizető és utána érdekes módon egy időre el is tűnt ez a kitétel még a netes tájékoztatóból is!!!
Ezért mondtam, hogy verni kell az asztalt, ill. panaszt tenni, fogyasztóvédelmet bevonni és utána engedni fognak, mert tudják, hogy ez tisztességtelen piaci magatartás körébe sorolható...
-
sNORh
addikt
na ezt aki felülmúlja... XD nevetségesen szánalmas 15000-es ping XD
most átlag 9-6000 közt ugrál (nem is tudom elképzelni hogy töltötte fel a képet)
egyszerűen használhatatlan a net -
szeker
tag
Én bizok benne hogy legaláb a héten vagy jövőhéten?
-
szeker
tag
Remélem nekem holnap meg nagyobitják mer lejár a 15 nap
-
Polllen
nagyúr
válasz
flavio #10378 üzenetére
Szia!
Velem elég korrektek voltak most. Hétfőn felhívott egy szerelő délkörül, hogy szerverproblémájuk volt, megoldva, uh ha a hiba továbbra is fennáll, hívjam fel a mobilján.
Mondanom sem kell este nem volt net, fél 8-kor vettem észre, uh felhívtam... Elmondtam neki, hogy csak délután 5-6 után jelentkezik a hiba. Mondta, h ok, megnézi ma. 5-től nem volt net, aztán negyed órája működik rendesen. nem tudom, hogy milyen jellegű gond volt/van, remélem most már menni fog...ha meg nem, holnap újra felhívom a szerelőt...
kigyi_23
A netes és telefonos rendelésről annyit, hogy én telefonon hosszabbítottam és váltottam csomagot...Azt mondták minden okáj...valami 1 hónap után tényleg sikerült beállítaniuk mindent...többszöri telefonálás után...(új számla jött, de még a régi net sebességgel...persze hűséget módosítottak...pénzügyileg nem volt para, mert így kevesebbet fizettem, de akkor sem azt a net csomagot szolgáltatták, amit kértem...annak beállítása valamiért elmaradt...)
-
flavio
tag
válasz
Snowy_owl #10374 üzenetére
Én múlthéten hosszabbítottam erre a szarra és 4490Ft fizetek a 6/1Mbit/s-ért,4990Ft lett volna de a csaj megkérdezte a főnőkét és halottam amikor az mondta neki hogy engedjünk 500Ft olyan címszóval hogy ügyfélmegtartás,sajnos olyan szar hogy legszívesebben felmondanám!
-
Snowy_owl
őstag
Alakulnak itt a dolgok.
Ugye megrendeltük a WEBOLDALON az új csomagot ami pontosan 4990Ft. Sebessége 6Mbit/1Mbit. Ma felhívott az üfsz, hogy ez a csomag nekünk nem 4990Ft hanem 6990Ft, mert mi nem vagyunk új előfizetők.
Addig okés, hogy nem vagyunk újak, de az újaknak miért kell ennyiért adni? A régiek meg le vannak szarva? Egy akkora szar lehúzás egy a fibernet, de csak azért mert itt élek messze a nagy városoktól és itt nincs konkurencia. Pedig jöhetnének. Meg azt sem értem hogy amikor bejelöltem hogy meglévő előfizető vagyok, akkor miért nem azokat az árakat dobta ki?
A telefonos üfsz azt mondta hogy 4990-ért 1,5x gyorsabb netet tud adni... PffDe közben nekem is támadt egy ötletem. Mivel nincs hűség, vagy ha van, akkor is lejárt nekem, akkor én ha kiköttetem és újra beköttetem akkor új előfizetőnek számítok nem?
-
szeker
tag
Remélem a héteb meg nagyobitják
-
club1
veterán
válasz
Snowy_owl #10369 üzenetére
Ügyfélszolgálaton azonnali a váltás, mivel az üfsz szoftvere össze van kötve a rendszermenedzsment szoftverrel. Interneten kezdeményezett váltás akkor lesz végrehajtva, ha az üfsz-on van szabad ember, aki tud ilyesmivel foglalkozni. Ha van idő és kedv, akkor 1- nap, ha nincs akkor 3 hét. A telefonos üfsz pedig egy call centerben csörög. Na nekik van a legkisebb rálátásuk a rendszerre, gyakorlatilag csak azért vannak, mert törvényi előírás, hogy legyen ilyen a Fibernetnél...
-
szeker
tag
Én is a netten rendeltem meg 9.énés még mindig lassú azt olvastam hogy 15 nap én kivi leszek mer szerdán lejár a 15 nap remélem szó nélkül megnagyobitják mer a telom eromlott én is 6 mb nettet rendeltem meg majd irj ha megnagyobitoták
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Ma megrendeltem a 6-szor gyorsabb csomagot. Most 1 megabites van és 6-ra váltottunk. Interneten rendeltem meg. Körülbelül mennyi idő mire aktiválják? Ha neten rendelem akkor gyorsabb? Mondjuk most már mindegy. Van valakinek internetes vagy személyes vagy telefonos rendeléssel kapcsolatban tapasztalata hogy melyiknél mennyi idő a váltás?
Válaszokat előre is megköszönöm.üdv: mraco
-
-
wayneso
csendes tag
Sziasztok, elmondom nektek hogy nem érdemes fenyegetőzni a fibernettel, mert java részt csak falra hányt borsó.Ha bejelentetted a hibát akkor 24 órán belül jelentkezniük kell ( ha írásban), és 72 óra alatt el kell hárítaniuk.Ha valamelyik időpontot nem tartják be, vagy bármiféle észrevételed és panaszod van a szolgáltatással akkor nem kell habozni és jelezni kell egyből a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak , és nem árt ha a Fogyasztóvédőknél is meg teszed ugyanezt.Én úgy jártam velük hogy kikapcsolták a netemet még márciusban , pedig mindig rendezve volt a számla (ráadásul időben mert csoportos beszedési megbízással ment).Addig is voltak problémáim velük de nem a számlázással hanem csak egyszerűen a szolgáltatásukkal, ami egyenlő a nullával.Szóval kikapcsolták március 17.-én, és még aznap megpróbáltam elrendezni hogy kapcsolják vissza de azzonal, de egy kedves hölgy a többórás sorban állás után azt mondta hogy kilenc ezer valahányszáz forintért vissza kapcsolják.Nekem ez felért egy agyvérzéssel és még másnap visszavittem a modemjüket és felmondtam a szolgáltatást.Érdekes dolog hogy ekkor már ingyen visszakapcsolták volna csak maradjak előfizető.Lemondtam a szolgáltatást és az irodájukból egyenesen egy ügyvédhez mentem.Most hadban állunk de semmi esélyük nincs.Ami jellemző a fibernetre hogy még most is csak az időt húzzák.De az idő nekem dolgozik mert ígyis úgyis fizetni fognak csak az a kérdés hogy az ügyvédem mennyit számláz majd ki érte , ugyanis azt is ők fogják kifizetni.Mondjuk hogy teljesen biztos legyek a dolgomban még ugyanúgy bejelentettem az esetet a Fogyasztóvédelemnek és Hírközlési Hatóságnak , akik ha mondanom se kell haraptak rá egyből.Ami most kinéz az ügyből : fizetni fognak nekem igaz csak egy havi díj plusz a kamatok.Fizetni fogják a perköltséget ami már közel sem olyan kevés mint a nyomorult kis havi díjam.Másrészről a Hírközlési Hatóság büntetést ró ki rájuk (mint kiderült nem egyedi a probléma ,kivizsgálták és láss csodát március 17.-én több rendesen fizető előfizetőnek kikapcsolták a szolgáltatást) ami szintén nem kevés főleg a kis havidíjamhoz képest.Már csak azt kérdezném megérte ezt nekik , tényleg ennyire hülyék ülnek ott hogy rátojnak az ember fejére és még el is várnák hogy jó pofát vágjál hozzá.Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy a fibernettel szemben zéró tolerancia, meghozza a gyümölcsét.
-
flavio
tag
válasz
Polllen #10362 üzenetére
Na kezdődik a szarakodás,már több mint 40 perce próbálom feltölteni a képernyőképet egy képfeltöltő oldalra,utána meg ide feljönni és írni.
Itt is látszik a csomagvesztésem 99 küldött csomagból 60 elveszett,de később még rosszabb lesz,addigra az oldalak sem töltődnek be már! Én nem várok rájuk inkább telefonálok megint!
Itt van egy olyan pinges mérés mint neked! Jó is lenne ha nem anomália lenne a csomagvesztés miatt!
-
Polllen
nagyúr
-
flavio
tag
válasz
Polllen #10360 üzenetére
Szerintem se nálam van a baj mert most még ilyen a net:
De később már elég szar mint írtam. Sőt pár hete volt a nagy vihar és azóta még szarabb, sokszor villog a cable felirat a modemen órákig de amikor felhívom őket azt mondják nem kaptak bejelentést és nincs kimaradás a környékemen,de látják hogy nem elérhető a modem. Reggelre viszont jó megint se csomagvesztés se kimaradás,érdekes! A héten bent voltam náluk hosszabbítani a 10/0.5Mbit/s-ról 6/1Mbit/s nettre de ennyi erővel mehettem volna lejjebb még,mert ez nem szolgáltatás.
-
flavio
tag
válasz
Polllen #10358 üzenetére
Nálam ugyan ez van,délelőtt még jó minden, stabil kapcsolatom van de délutánra 100 küldött csomagból 60% elveszik. A kép amit beraktál az is stimmel,meg is lepődtem mert a speedtest.net ilyent még nem mért, de ez csak anomália lehet mert ennyire szar kapcsolatom még nem volt a fibernél és a másik hogy a feltöltésnél már nem is tud mérni mert nincs! Sajnos jó pár hete ez van már , amikor már elegem lett ebből a szarból a héten betelefonáltam azt ígérte a hölgy küld ki szerelőt elkérte a telefonszámom és azt mondta 72 órán belül kijön a szerelő. Három nap múlva hívott is a szerelő itt van,én meg a munka helyen mondom neki na meg az asszony is és miért nem lehet előre szólni ha már elkérik a telefon számom, dadogót és ennyiben is maradtunk! Sajnos megint telefonálhatok és kezdhetem elölről az egész hercehurcát hátha javul a dolog valamikor, de szerintem nem fog nem arról híresek! Nagyon drága minden csomagjuk de így meg aztán még jobban!
-
Polllen
nagyúr
Valamit tud a fibernet...igaz az uploadnál már kifagyott az egész...és 2 napja folyamatosan szakadozik....
-
tikodi
tag
WOW! a youtube bevezette a fibernetkompatibilis videokat is, valamelyik videóknál elérhető a 240p is! huhuuuuu
-
nyxor
aktív tag
Állandóan ezek a kiesések vannak, ráadásul nekem mostanában napjában többször is újraindul a modem. Legalább valami haszna lenne ezeknek a fejlesztéseknek, most azt írják, hogy a sávszélesség ingadozás elhárítása miatt eszközbővítési munkálatok lesznek. Engem ez egyáltalán nem érint, hozza stabilan a 10 megát. Inkább annak örülnék, ha a Hunyadivárosba végre-valahára bevezetnék a Docsis3-at. De nincs remény, várhatok 2013-ig az optikára. (Mondjuk perpillanat tök mindegy, kinek milyen nete van, mert a legtöbb torrentoldalt lelőtték.)
-
SPF
senior tag
2010. július 6-án, 00:30 és 16:00 óra között internet és telefonszolgáltatásunk időszakos szünetelése várható Kecskeméten.
-
pook20
aktív tag
segitsetek légyszives!
van egy 30 megás netem upc fybernet vagy mi a franc és ilyen mostanság
http://www.speedtest.net/result/848922012.png
http://www.pingtest.net/result/18864034.png
hol tudom ezt javitani?
de ha jol nézem max 1,5 megával tudok letölteni :cry:S
:S
-
vOrOn
tag
Ma bedurrant az agyam a hőségben, fogtam magam és bemasíroztam Digi Kecskeméti irodájába 80/25 megacicis netért 4500 jó magyar csitrilliárdért.
Szerződés megkötve, várom a szerelők hívását.
-
szeker
tag
Sziasztok én e hónap 9.-én a honlapjukon megrendeltem a nagyobb csomagot a 6/1Mb/s és még mindig a régi van menyi idő mire átváltják a másik csomogra? (a megrendelés ellőt 3 hónapig ki lett kötve tartozás miatt és ebbe a hónapba vissza kötetem be is fizetem minden tartozást visszakötést meg mindent vissza is kötötték 8.án)Ezt csak azért írtam hátha számít valamit
-
ati2
őstag
válasz
flavio #10343 üzenetére
15 nappal lejárat előtt lehet lemondani / meghosszabbítatni. De drágább csomagra bármikor válthatsz min 1 év rabsággal.
Ez a SPEED csomag inkább csak viccnek jó ennyi pénzért.
Azért jópofa ez a cég május 31.-én járt le a szerződésem, május 25.-én felmondtam.
Erre május 28.-tól már megszünt a fiber email címem is, pedig ki volt fizetve a teljes hónap. -
yogibear
addikt
válasz
keram2009 #10334 üzenetére
múlt péntek óta optinet van természetesen.
Sőt, azóta már a modemet is lepasszoltam a fibernek, bár a szerződés csak június végén jár le, mint ott kiderült, de inkább még időben legyen lemondva, minthogy még egy hónapot kiszámlázzanak.a kis hölgy nem is vacakolt sokat, 7 perc alatt kezemben volt a lemondó papír...
Bár azt hozzá kell tennem, hogy a nettel nem sok bajom volt igazából az ár/érték aránytól és az alacsony sávszélességű csomagoktól eltekintve, a tv-jük xar úgy, ahogy van...
Csak hát az ár/érték, illetve ár/sebesség ma már igencsak számít, főleg ha van más elérhető lehetőség... az optinet kb 2 hónapja tette be ide a lábát, épp időben, akár anno a másik tv szolgáltató, amely szintén jobb minőséget és jobb ár/érték arányt produkált...
Valahogy az az érzése az embernek, hogy csak ímmel-ámmal csinálnak mindent, mintha tényleg arra várnának, hogy valaki megvegye végre a céget és addig már nem akarnak sokat beinvesztálni... a hölgy is csak azt kérdezte, hogy ha most leadom a modemet, lesz-e netem, mondtam, már van más és ennyi... nem kérdezte miért, nem akart rábeszélni, semmi... -
flavio
tag
válasz
Spirit #10339 üzenetére
Kösz,akkor jövőhét kedden bemegyek és sajnos hosszabbítok,mást úgy sem tehetek! De fogalmam sincs mire hosszabbítsak teljesen tanácstalan vk mert sokat nem szeretnék fizetni a szar és drága nettért!
A UPC ebből különb cég mert pár hét fejlesztés és tesztelés után az egész hálózatán kiépítette a DOCSIS 3-at,de ott sem fenékig tejfel az élet,van ott is bőven gond!
Ma voltam anyóséknál Százhalombattán mit látok egy marha nagy plakáton,a fibernet hirdeti a 6/1Mbit/s nettet,nem értem mi értelme van ha a DIGI berakta a lábát,ki fog hozzájuk menni? -
BandiHUN
veterán
kérdés:
Lehetséges-e,hogy a speedtest szinte mindig 500ms feletti pinget mérjen Fiberrel?Ennyire vacak lenne a helyzet,vagy a Speedtest kergült meg?Érdekes,hogy a közeli országok ilyenek,500-600ms ping,deAnglia pl.60-90ms,Amerika 200 körüli.
Ezt meg egy másik sebességmérővel csináltam:
3 napja be lett jelentve,hogy gáz van,de a helyi Fiberes srác a haverom,hivott is,hogy kiadták neki,de gyorsan kiegyeztünk,hogy felesleges kijönnie is,továbbitotta az IT osztályra,ahonnan természetesen semmi reakció nem jött...Sajna alternativa nem sok,Externet van ADSL még többért,mnt a Fiber,és mindenféle nyavaják vannak vele,vackok a telefonkábelek mindenhol szinte,stbstb..
-
Spirit
őstag
Amennyiben nem fejlesztettek volna, akkor aztán tényleg nem lehetne eladni a szolgáltatást. Így legalább pár balekot meg tudnak tartani. Kertvárosba meg minek fejlesszenek, ha úgyis rájuk vagyunk szorulva? Az más kérdés, hogy hosszú távon ez mennyire kifizetődő, a végtelenségig nem lehet csinálni.
-
nyxor
aktív tag
Csak azt nem értem, mi logika van abban, hogy oda fejlesztenek, ahol már ott van 2 másik, olcsóbb szolgáltató. Ki fog így a Fiber csomagjaira előfizetni, 3x annyiért? Inkább fejlesztettek volna első körben oda, ahol kilátástalan a helyzet (kertváros), nincs másik szolgáltató, így az emberek jobb híján az ő szolgáltatásukra fizetnének elő. Kidobott pénz volt ez a széchenyivárosi fejlesztés.
-
Spirit
őstag
válasz
flavio #10338 üzenetére
Én tavaly 1 hónappal a lejárta előtt próbáltam bevinni, nem fogadták el, mondták, hogy jöjjek 2 hét múlva. Leadtam akkor, de köv. hónapra listaárat számoltak, merthogy "későn adtam le". Próbálkozz csak szépen, vagy ami mégjobb..meg se hosszabbítsd
A mostani csomagjaiknál alig 2-3k-t engednek hűséggel, szóval amíg fibernél 18k lesz 1 év hűséggel a 120/10, ha lesz valamikor, UPC 3 hónap alatt kiépített országosan, és 9k-ért adja hűség nélkül. Tudom,hogy ott is vannak gondok, de azért a mi kedves szolgáltatónkat nem tudja alulmúlni.
-
flavio
tag
Sajnos tényleg csak Kecskeméten és ott is csak pár utcában lesz!
Docsis 3.0 internet szolgáltatás 2010.06.29-től
Területi hatály:
Kecskemét
Fáklya utca 2.,4.,6.,8.,10.,12.
Győzelem utca 1-8.
Klauzál Gábor tér 1-10.
Kristály tér 1-12.
Lánchíd utca 20.,22.,24.,26.,28.,30.
Lóverseny utca 5-47. páratlan házszámok
Március 15. utca 7.,9.,11.,13.,15.,17.,19.,21.,23.,41.,43.,45.,47.
Március 15. utca 48-108. páros házszámok
Nyíri utca 61.,63.,65.,67.,69.,71.
Pajzs utca 2.,4.csomagok:
SPEED15 15Mbps / 3Mbps garantált: 1Mbps / 0,5Mbps 11 000 Ft
SPEED30 30Mbps / 5Mbps garantált. 1,5Mbps / 0,75Mbps 13 000 Ft
SPEED60 60Mbps / 8Mbps garantált:1,5Mbps / 0,75Mbps 16 000 Ft
SPEED120 120Mbps / 10Mbps garantált:4Mbps / 1Mbps 21 000 FtEzek lista árak akcióban valamivel kevesebb lesz az áruk,de szerintem nem lesz versenyképes! Sajnos nekünk marad a drága és lassú internet,ez van!
Július 1-én jár le a hűségem mennyivel előbb kell bemenni hogy hosszabbítsak? -
Spirit
őstag
Fiber oldalán kinnt van a július 1-jétől hatályos ÁSZF. A Docsis 3 csak Kecskeméten indul a hónap végétől, szóval szokás szerint baszhatjuk. Nem baj, legalább jó drága, és senki nem fog előfizetni, mert tudtommal Kecskeméten optika is van már.
-
keram2009
tag
válasz
yogibear #10333 üzenetére
Az tök mind1, hogy meghosszabbítják felfelé hűségidőben is lehet váltani én is így tettem anno 1ről 6 ra! Kérdeztem kis csajt telón meddig van mondta 2010 október kérdeztem felfelé lehet-e és azt a választ kaptam díjmentesen igen lehet! Bár ha van optinet inkább átmennék én is a helyedbe! És mivel 8/0,4 mennél feljebb ezért neked is ingyér lenne a váltás és lehet nem is 2 évig hanem 1 éves lenne a hűség próba szerencse!!!
-
yogibear
addikt
a havidíjakat pontosan/időben fizető ügyfeleknek további egy évig a kedvezményes havidíjat számlázzák (újabb hűségidő nélkül).
Na az csodás.. és érdekes... akkor tehát továbbra is kaphatom a 8/0,4-et majdnem 9k-ért (amit 2 év hűséggel fizettem eddig) kedvezményesen, mikor már a 10/2-t adják 7990-ért?
Inkább léptem elfele optinetre 15/7,5 8200-ért és csak 1 év hűséggel...
-
Balage^
tag
Másnál is fos a külföld? Nálam a youtube vészesen gyenge. Alig bufferel be valamit előre 480p-ben. :\
-
flavio
tag
válasz
tikodi #10329 üzenetére
Megint találgatunk és úgy érzem pofára esés lesz ebből ! Nem nagyon hiszem hogy ez a cég költene fejlesztésre csak ha a töküket szorongatják talán akkor! Nagyon meg lennék elégedve 15/3Mbit/s vagy 30/5Mbit/s nettel, persze csak akkor ha nem aranyárban számolják az árát.
-
-
club1
veterán
válasz
flavio #10327 üzenetére
A Fibernél nem hosszabbítják meg a hűséget, az első hölgy ebből a szempontból is hülyeséget mondott. Viszont nagyjából év eleje óta a lejárt hűségű, addig a havidíjakat pontosan/időben fizető ügyfeleknek további egy évig a kedvezményes havidíjat számlázzák (újabb hűségidő nélkül).
-
flavio
tag
Múlthéten vasárnap felhívtam az ügyfélszolgálatot mikor jár le a hűségem,a hölgy azt mondta áprilisban már lejárt de meghosszabbították még egy évvel hogy ne keljen lista árat fizetnem!
Úgy felidegesítettem magam hogy majdnem ordítottam a hölggyel hogy ez hogy történhetett meg hiszen nem írtam alá még egy évre és nem akarok még 1 évig fizetni a 10/0.5Mbit/s ért 10417Ft-ot! Nem tudott mit mondani szegény csak ennyit, mennyek be az ügyfélszolgálatra és beszéljek velük. Másnap mondom mielőtt elindulok még telefonálok nekik hátha tudnak mondani valami, a hölgy aki felvette azt mondta július 1-én jár le a hűségem, egyébként így tudtam én is, még jó hogy nem indultam el, feleslegesen utaztam volna 2 órát na meg a sorban állás! -
kungzi
veterán
én úgy tudom, hogy egyenlőre csak kecskeméten lesz most
-
flavio
tag
válasz
kungzi #10319 üzenetére
Pont azért kérdeztem mert a fibernet hírekből amit kiragadtál részletet ott nincs írva hogy csak egy településen vagy mindenhol ahol szolgáltat lesz e DOCSIS 3 ! Sajnos szerintem igazad lesz és ahol tesztel vagyis Kecskemétem lesz csak egyenlőre! Talán jövőre lesz máshol is,így volt ez akkor is amikor új csomagokat vezetett be 2008-ban (Fitt,Sprint,Dinamit) ezzel a szöveggel:
,,Területi hatály: a csomag jellemzıen a Budapest központi, és a Kecskemét regionális
fejállomás által ellátott területeken elérhető:
Települések: Budapest IX, XII, XXII kerületek, Budaörs, Agárd, Gárdony, Velence,
Kecskemét, Cegléd, Nyergesújfalu"
Durván rá egy évre már elérhető volt máshol is,sajnos másban én sem reménykedhetek itt csak egy másik szar szolgáltató van aki adsl adna drágán,az meg nem versenyképes így itt nincs fejlesztés! -
flavio
tag
Valakinek van már infója hogy a DOCSIS 3-at hol fogja bevezetni a fiber vagy az egész hálózatán végre fog fejleszteni?
-
M@Db0Y
senior tag
Na végre fejlesztettek valamit külföldi irányba? Most vettem észre ,hogy a youtube videók közel max sebességel töltődnek be , eddig meg csak 200-300k-val töltötte
-
SPF
senior tag
Másnál is szakadozik ez a szar? Fél percekre megszakad, poker közben nagyon jó...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Huvelygomba #10311 üzenetére
+10311-10312: találtam infót, ami szerint ma 9:00kor kellett befejezniük a melót... torrentjeim még mindig állnak, de bízok benne, hogy otthon 15:30-kor egy modemrestart után menni fog a net rendesen...
egyébként digi-re gondoltam váltani: vezetékes, olcsó és van digisport, amin csomó bl-meccset nyomtak, amit szívesen néztem volna, de így csak a szakadozó stream maradt... van még időm dönteni... azért maradtam csak a fibernet mellett, mert árat csökkentettek a konkurenciákhoz mérve és egyszerűbb volt... de meg is bántam
ui: a neved szerintem nem lesz túl nyerő a fórumon... szerintem regelj új névvel, mert ezt rövidesen törölni fogják a modik (nem rossz szándékból mondom)
-
Huvelygomba
csendes tag
-
mephi666
nagyúr
kecskemétről ki van fibernetnél? már kezd rendesen tele lenni a tököm velük, mert 3. napja nem lehet használni a netet: kedd reggel nem volt net, délután sem, aztán 5körül kb fél órára megint volt, de mire hazaértünk a bevásárlásból, el is ment
tegnap reggel megint lehetett használni, de délután már nem... ma reggel sem változott a helyzet... fene a k*rva anyjukat, hogy nem képesek ennyi idő alatt megoldani... szétb@sz már az ideg és szidom a fejem, hogy aláírtam náluk pár hónapja +1 évre... ha ez lejár, engem többet nem látnak, az biztos... ez egy szolgáltató cég lenne, f@sz kivan, hogy nincs is szolgáltatás, de fizethet nekik az ember... nem vagyok én szeretetszolgálat, hogy csak úgy adakozzak... (amúgy sincs nagyon miből)
ui: persze a modemet újraindítottam vagy 30szor az elmúlt napokban, de semmi... gép-modem kapcsolat él, de a modem és a központ közötti általában nem, vagy ha igen, akkor is sz@r... most nézem, de nem futnak a torrentjeim, tehát még mindig nincs net otthon...
ügyfélszolgálatot hívtam, tudnak a hibáról és legyek türelmes... hát a türelem már elfogyott 1-2napja...
-
yogibear
addikt
Nekem mikor lejárt egy szót sem szóltak anno, csak számlázták a teljes összeget, mondom jogosan, hiszen nem volt hűség aláírva, csak meg sem kérdezték, nem akarom-e...
Amúgy is drága már, mivel a t-home optika mint írtam ugyanannyiért sokkal többet ad.. plusz ha kell működő IP-tv-t ugyanazon a kábelen...
Pedig ha el akarják adni a céget, több előfizetővel, nagyobb árat kérhetnének... így meg mennek el akik csak tehetik, és mire az eladásra kerül a sor, nem lesz senki csak aki kényszerből marad... -
yogibear
addikt
válasz
Huvelygomba #10300 üzenetére
8/0,4-es csomag majd' 9ezerért... ami meg most lehetne az 10/2 8ezerért...
akkor már t-home 15/7,5 opti 8200ért... hamarost meglesz...
az analóg tvjük minősíthetelen, a digit nem tudom, de hogy az AD-lal nem vetekszik a boxuk tudása az biztos...
az meg hogy lesz*rják a régi ügyfelet az ősidőktől fogva így van, pl. amint lejárt a hűséged egy szó nélkül a teljes árat számlázzák, jogosan ugyan, de meg sem kérdeznek, hogy nem írsz alá-e újabbat olcsóbbért...
Az AD-nál (tv) ez úgy működik, hogy mielőtt lejár a hűséged jön a levél, hogy köszi az eddigit, le fog járni a hűség, nem akarsz-e újabbat, ennyiért és ennyiért... ja és persze mindezt egy kitöltött lap visszaküldésével elintézheted... -
Bayla
csendes tag
Tegnaptól él az új hűségem és meg is emelték a sávszélességet, de ismét letiltották az IP-met a http://btmusic.eu/ felé.
Így már egyértelmű, hogy szándékosan tiltanak le bizonyos tartományokat.
A kimenő minimum sávszél sincs meg
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest