Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
tunkiih
őstag
üdv!
valaki megmondaná hogy a digitális tv-nél, conax (ca) pinkód micsoda? az oké hogy az invitel dobozka gyerekzár kódja 1111 , de a CA PIN-ről lövésem sincs... -
tunkiih
őstag
nekem február elején lőtték át, minden este áramtalanitom a modemet szoval énis véletlen vettem észre a változást mikor megakartam mutatni egy barátomnak hogy még mindig nem lőtték át, szerencsére max 2 napja lehetett akkor átlőve...

tegnap pedig jött 1 levél amiben elnézést kértek hogy csuszott a dolog, de legalább stabil a cucc, mint az előző. csak így tovább, a környéken egyenlőre nincs jobb ár/értékben.átlagban ilyen:

-
tunkiih
őstag

egy kis teszt laptopról.. megtörtént az átlövés!
-
tunkiih
őstag
lassan jöhet a 3. "kollegák megsürgetése"... a januári 10/2ből ide semmi sem jutott..
feldolgozásban van a szerződés modosítás, egész januárra kiterjed az akciónk a kollegák dolgoznak megsürgetem az ügyet.. ugy látszik kiszámlázni már kitudták az uj árakat.. december közepe fele-vége fele hivtak egyébként 
-
tunkiih
őstag
január 19 van és még mindig 6/1 a net... undoritoak..

jol megsürgették az ügyfélszolgálaton..
-
tunkiih
őstag
mostmár tényleg ideje lenne belőni azt a 10/2-t

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
ígyvan. 100 forinttal lesz több, így jött ki a 4100!

-
tunkiih
őstag
hát igen, a 6/1 is hibátlan most. arrol nem is beszélve hogy a környéken talán a T tud többet 5 megával, de ott fele ekkora feltöltéssel, ami nekem legalább annyira fontos és a 10 pedig elég letöltésre.. arrol nem is beszélve hogy ennyi pénzért megint csak az egyik legjobb a környéken

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
rendben

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
telefonon hivtak a +100as ajánlattal, gondolom sokan rábolintottak. jövőhéten szerintem már meglesz

-
tunkiih
őstag
gondoltam a héten átrakják 10/2-re.. hát tévedtem..

jövőhéten remélem már megtörténik a dolog..
-
tunkiih
őstag
már várom hogy átlőjjék 10/2-re a héten.. ha valakinek megtörtént dobjon be egy postot majd ide..

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
akkor már tudom mért szakadt meg 1 párszor a net, egy pillanatra..

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
egyébként, ha jól néztem nekem sem változik az IP-m invitel ide vagy oda, de a net hibátlan és a router dinamikus ip szerint van/volt beállitva mindig, de attol független nem változik..

speedtest méréseimnél is látom hogy még mindig ugyanaz az IP-m október 4 óta és továbbra is fibernetként irja...
-
tunkiih
őstag
darko azzal hogy ide beirod mindig, semmit nem fog javulni.. az invitellel kell megbeszélni a dolgokat.. kiküldenek 1 szerelőt vagy akármi..
-
tunkiih
őstag
nekem egész nap ilyen a 6/1 ..
lassan egy éve betonstabil. remélem így is marad..
-
tunkiih
őstag
nálam hibátlan a 6/1.

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
szerinted valahogy el lehet intézni még ezt..? ügyfélszolgálat, vagy akármi? nem ért hozzá.. de mondta a nőnek hogy fibernetünk van(hiába mondtam neki..) de a telefonáló nőnek leeshetett volna hogy akkor invitelesek vagyunk..
-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
nagyszerű, anyám vette fel a telefont...
-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
ugye nem ugy kezdték, hogy lehet-e 2 kérdésük?
-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
igazán hivhatnának engem is..
ismerősöm is mondta már ezt.. 
-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
hát igen. csak mikor elolvasol egy 160/25öt 2500ért, nehéz megállni hogy ne irj be valamit..

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
nekem a feltöltési sebesség a gond csak, ha 15 giga 7 óra alatt jön le, mire azt feltöltöd..

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
pontosan ezért megy fel a vérnyomásom az ilyen levelektől..

-
tunkiih
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
felesleges ebben a topikban a upc előnyeiről beszélni még mindig, mert csak felidegesiti magát az ember...

-
tunkiih
őstag
én még jobban is jártam ezzel a csatornakiosztással szerencsére...

-
tunkiih
őstag
jó ideje ilyen a net nálam... (6/1)

-
tunkiih
őstag
válasz
napoleon2323
üzenetére
az MTV hungary minden volt csak zenecsatorna nem..
a jersey shore-t hiányolom róla, de meglehet szerezni, rj bergernek meg már vége... folyamatos ismétlések mentek rajta .. az mtv hits az zene csatorna...
a viva is csak 14 alatti lányoknak.. szóval én örülök ennek a csatorna kiosztásnak.. kaptam digi sportot amiket elvettek nem használtam, kivéve az mtv néha de mint mondtam beszerezhetőek..

-
tunkiih
őstag
szia MTV, szia jersey shore, blue mountain state
hála istennek az internet miatt nem maradok le ígyse roluk.. de a viva helyett legalább bejött a music channel, tv-n is mehet a zene ha nincs normális műsor.. nem kell a jobbnál jobb magyar tini lány zenéket hallgatni, a digi sportrol ne is beszéljünk...

a topicban meg lehet villogni a fiber power 120al meg a digi 80al.. egyértelmű ha lenne olyan a környéken mindenkinek olyan lenne, nem a 6/1es azonos áron szinte..

-
tunkiih
őstag
alapjaiban véve itt is rendben van a net , nemrég volt 1 teljes karbantartás ezen a vonalon azóta pedig még stabilabb..

6/1
-
tunkiih
őstag
vajon tudják tartani ezt a télen is? ez az utolsó honapom csak télen szarakodott fogalmam sincs mit tegyek, jó ideje betonstabil a cucc.

-
tunkiih
őstag
szevasztok. nálam a jóidő óta beton stabil az egész rendszer (április kb. nem is tudom már) télen viszont ingadozó volt volt mikor elfogadható volt, volt mikor nagyon rossz, főleg csucsidőben sokan talán emlékeznek mennyit rinyáltam pl szokenesz..
ez mindig így van? mert ha télre megint beszarik akkor nem hosszabbitom meg szeptemberben. üdv 
-
tunkiih
őstag
ha a DIGI megveszi a fibert biztos hogy nem csak a név fog változni, nem tenne jót a cég hirnevének szerintem felturboznák az egészet és minden f*sza lenne, ha eleinte nem is változna a sebesség de legalább megbizható lenne. nade egyenlőre ez csak álom.

-
tunkiih
őstag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
ha ez a hir igaz, akkor nem kell szolgáltatót váltanom, de szerintem felejtős..

-
tunkiih
őstag
válasz
Szokenesz
üzenetére
a szerelő hívásról csak annyit hogy ki kell fizetni nem tudom hány ezer forintot ha nem találnak hibát.. mocskos trágya cég fogadok hogy akkor jó lenne mikor jönnének. nagyon fasza karbantartás lehetett ha még mindig nem jó lekapcsolták a netet meg vissza abban a 2 órában meg meccset néztek.

majd mindjá bemegyek azt behajtom az elmaradt sebességet már kezd felmenni a pumpa
-
tunkiih
őstag
Szokenesz figyeld meg holnapra repülni fog a net..

nem tudom hogy a szerelők miatt, de azért mostmár elfogadható a dolog.
-
tunkiih
őstag
szokenesz lehet 4-én bevezetik itt is a fiberlant nem tudhatjuk..

-
tunkiih
őstag
fibernet 6/1... de nembaj már nem sokáig fog szarakodni .. mellesleg mostanság elég jó volt ma meg gondoltam mérek egyet és..

-
tunkiih
őstag
válasz
szabjan
üzenetére
hát igen.. ha elérik az országos lefedettséget a fibernet csődbe megy mert nincs még egy olyan ország aki elviselne egy ilyen szánalmas bandát.... most is nézem 60 megás fiberlannál garantált 2 megát irnak.. mi lesz ott bele se merek gondolni.. na de visszatérve énis azonnal áttérek rá ahogy lesz az tuti..
-
tunkiih
őstag
6/1

-
tunkiih
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nekem scientific atlanta-t dobtak hozzá, ezzel sincs semmi gond egyenlőre.

-
tunkiih
őstag
már vagy 2 hete jó a net, tegnap mondtam is ismerősnek végre f*sza a fibernet meg minden..
erre ma laggolok mondom mérek egyet (18:20), 6/1-es:

-
tunkiih
őstag
egy biztos.. ha kérdezik mért várom annyira a szeptembert hát nem az iskoláért hanem azért mert lejár a hűség velük...

-
tunkiih
őstag
én már egy jó ideje nem járok idegeskedni, hetek ota ilyen...

DE viszont pár napja nincs MTV(Music TV..) és azon van mindig szóval a a fibernetnél MINDIG van valami..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tunkiih
őstag
szerintem ez a fiberlan azért ilyen stabil mert ( MÉG ) nincs tulterhelve, remélem mindenki átmegy rá és jó lesz a 6 megás net télen nyáron éjjel nappal ...

-
tunkiih
őstag
itt a hétvége, zakatol a fibernet szokás szerint..
6/1 lenne, 10 körüli pinggel..
-
tunkiih
őstag
gondoljátok el mennyivel kisebb előfizető lenne a fibernetnél, ha nem lenne hűségnyilatkozat.

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hála istennek az internet miatt nem maradok le ígyse roluk.. de a viva helyett legalább bejött a music channel, tv-n is mehet a zene ha nincs normális műsor.. nem kell a jobbnál jobb magyar tini lány zenéket hallgatni, a digi sportrol ne is beszéljünk... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(6/1)