Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
kzoard
csendes tag
-
kabelmania27
félisten
válasz
tunkiih
üzenetére
Hát igen....
Az előfizetők 95%nak max 10/2ami elérhető, ami nem rossz, mert adsl 1 megabitet sem tud, de ha már megnézzük upc 120/10 mindenhol elérhető ahol ők szolgáltatnak akkor irigyli azokat akik szerencsésebbek. Ettől független, ha upc-hez kerültem volna át max 25/1es csomagba lennék vagy a 2500forintos 10/1be. Digitális tv-t sem biztos hogy kértem volna, de a lehetőség, hogy ha úgy döntök előfizetem mindenből a full-t lehetséges, az egy jó dolog. -
kabelmania27
félisten
válasz
tunkiih
üzenetére
Viszont az olyan helyeken ahol jobb ár/értékű arányú internet érhető el a levegő szennyezettebb mint a lakhelyemen és már nem is hiányzik a gyors net.

Amire használom arra bőven jó a 6/1, még sok is. Előbb utóbb minden kábeles területen elérhető lesz a 120/10 csak türelmesen ki kell várnunk. -
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Listát néztem már, csak konkrétan azt nem tudtam, hogy mik kerültek ki, mert lassan 1 éve IPTV van, szóval már keverem, hogy mely cégnél mely csatornák vannak.

Invitel, analóg KTV, 39 csatorna: 3990Ft/hó
T-Home, IPTV, 56 csatorna: 4090Ft/hóHát nem tudom, ezzel mennyire lehet versenyképesnek lenni...
-
-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Nem tudom, hogy konkrétan milyen akciók, de szerintem a jelenlegi csomagoknak más áraik lesznek más feltételekkel. Pl.: lehet nem kell új előfizetőnek lenni a 6/1hez. De nem tudom, hétfőn nem tudott semmi konkrét dolgot mondani a faszi, csak h v.mi lesz szept.-ben. De bemész és majd kiderül, hogy hogy jársz jobban, ha kötsz 1 évet vagy maradsz így mert télleg nem változik az ár.
dodopek:
Tavaly nyáron, mikor lejárt nekem is 15 helyett 29es számla jött, de most direkt rá kérdeztem 2× is és azt mondta, hogy 2010-től nem változik a hűség utáni ár, de ha meg igen akkor szerintem meg tudjuk vele oldani úgy a dolgot mint tavaly...
-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Neked is most járt le a hűséged?

Én tegnapelőtt alá akartam írni még 1 évet, de nem válthattam 6/1re, mert nem vagyok új előfizető
úgy, hogy maradok addig hűség nélküli 2.5/1es még nincsen új akció.Egyébként az új akciót pont tegnapelőttre ígérték, de nem lett belőle semmi, legalábbis a helyi ügyfélszolgás faszi nem tud semmiről, szerinte csak szept.-ben lesz abból valami. Úgy, hogy lehet megérné várnod neked is, elvégre T-nek sincs jobb ajánlata

Főleg, ha nem akarsz váltani netet vagy bármin módosítani, akkor maradhatsz így is hűség nélkül, mert [nekem legalábbis] azt mondták nem változnak az árak attól, hogy lejárt. -
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
és tényleg.
egy ideje nem nyavalyogsz miatta. Csak azt nem értem mitől lett jó áprilisban, mikor ezek szokás szerint szerintem semmit nem csináltak.Itt minden a szokásos:

2.5/1M, csak a pingem nem 8-10 mint régen.Aug.ban vissza váltok 6/1re mert az is ugyan ennyibe kerül már... remélem nem fog szórakozni az sem.

-
M@Db0Y
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Francokat kell fizetni a szerelőnek.... nálunk mikor gebasz volt vagy 20szor kinn voltak 2 hét alatt mire rájöttek hogy szar az egész és 4 utcát újrakábeleztek

Azóta nem 1szer fordult elő hogy bejelentettünk hibát és mikor kijöttek nem jelentkezett és soha nem kellett érte semmit fizetni ! -
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Felétek biztos nincs gáz az erősítőkkel vagy valami? Szerelő járt már kint?
Ez már nagyon durva, hogy karbantartás után is 2Mbitet hoz a 6 megás neted, ismerőst megkértem mérjen egyet, mert nekem a 2.5Mbit jó hogy megvan, de nála 10/2:
pluhi:
Igaz, én a docsis 3-as modemekre gondoltam, hogy olyat kötne rá, azért nem értettem
-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Ez jó hosszú leállás volt... 11kor szállt el, ebben a pillanatban jött vissza.

Nagyon ingadozik most még nálam a sebesség.icey:
Ezt most hogy érted, hogy nagyobb modemet kötsz rá? Eleve, ha másik modemet kötsz a rendszerre, a net nem is fog menni csak 64/64Kbit sebességgel, mert a Fibernél nincsen regisztrálva a modem MAC címe. -
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Itt? Nem hiszem, hogy bármit is csinálnának. Mi konkurencia van itt? ADSL 15Mbit, ami 12őt bír szakadozva... de azéért docsis 3-at el tudnám viselni.

zoo8800:
Jaja, nagyon durva ez a számlázás. Egy értelmes számlát nem kaptunk az elmúlt 1 évben.. sőőt, novemberben másfél hónap volt ingyen, most megint 2... [persze ennek örülök.
]
-
Szokenesz
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Hát a megyeszékhely sajnos már nem B.gyarmat... :S De tök mind1 aug. közepéig úgyis köt a hűség, akkor meg [jelen állapot szerint] kénytelen leszek még 1 évet kötni a fiberrel mert a T-nek hiába van 15/1es net, ha tőlük nem lehet TV úgy meg nagyon drága, na meg nekem kell a 2 megás feltöltés... 6200 ért meg már nem is olyan rossz ajánlat

De itt T-s optika?
Én nem tudok róla, hogy lenne. T-s ismerőstől úgy tudom hogy még csak tervben sincs ide ilyen, még a nógrádira meg leninre sem, nem még egyéb város részekre. -
flavio
tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Ugyan ott vagyok az Invitellel ,drága! Az ADSL 8M 6990Ft,sajnos nem szeretném dicsérni de ennél még a fiber is jobb, 10/2 Mbit/s 6200 Ft ! Nem szeretném dicsérni a UPC mert ott is van gond elég ahogy olvasom a topikokat,de ott 6200Ft-ért 30 / 3 Mbit/s netet kapni! Ár érzékenyek vagyunk tavaly óta és jól meg gondolja az ember mit kap a pénzéért,mi éri meg!
-
-
-
killer1203
senior tag
válasz
tunkiih
üzenetére
Eddig nekem is inkább a pingel volt a gond, most is inkább legyen 50-60 vagy nagyobb pingem, mert igymeg kurva lassan tölti be az oldalakat.
(#9183) Csabee.: Nekem nyáronis aztmondták hogy a meleg miatt ilyen szar
Volt hogy éjjel 3 kor is mértem egyet akkor is szarvolt, pedig nemvolt 35+°C 
-
Crystalheart
őstag
válasz
tunkiih
üzenetére
Ez nálam megvan itthon - általában -, de mondjátok, külföldre alap, hogy ilyen tré olt mindig? Mert tényleg ma megyek reklamálni, tudjam, mit mondjak. Szóval legjobb esetben is 135 ms a ping (London 100, NY 140), és a letöltés tengerentúlra jó, ha a garantáltat (1 Mb) eléri, Londonba is csak 2,5.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak akkor repitenem kell az IPTV-t..
Havernak az van, nagyon ritkán panaszkodik, na meg anno én is lehúztam pár évet a Fibernél.. úgy, hogy ez a sokan rábólintottak reméljük nem az lesz, hogy megölik a hálózatot. 

úgy, hogy maradok addig hűség nélküli 2.5/1es még nincsen új akció.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én nem tudok róla, hogy lenne. T-s ismerőstől úgy tudom hogy még csak tervben sincs ide ilyen, még a nógrádira meg leninre sem, nem még egyéb város részekre.
De szerintem mi ebben a 16-17 ezres kisvárosban várhatunk még arra bőőven, még a T-s optikára is... 

mer ha nem feláldozom majd magam és lemondom ha lejár, hogy másnak több sávszél jusson
Engemse a sebesség érdekelne a legfőképpen, csak a ping mert az nekemis 100+ Torrent viszont fullon jön hiába keveset mér a speedtest.