Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Köszi a tippet, de nem csomag probléma lesz (szerintem)
Akár a virtualbox repóból rakom fel, akár az rpmfusion-ról, mindég azt mondja:
VirtualBox version: WARNING: The vboxdrv kernel module is not loaded. Either there is no moduleAmi hihetetlen, mivel az lsmod |grep vbox kimenete:
vboxpci 23194 0
vboxnetadp 25670 0
vboxnetflt 27613 0
vboxdrv 378772 3 vboxnetadp,vboxnetflt,vboxpciVagyis be van töltve a vboxdrv, de a boinc és/vagy atlas nem látja. Ez "picit" frusztrál.
Azóta tettem 1-2 tiszteletkört, de a pc-bsd közölte, hogy ez a project nem támogatott bsd-n. (Eddig ez volt a legkorrektebb). A scientific linux-al jól felsültem. Nem találtam meg azt a repo-t, amiben ez benne van. Persze lehet nem a most megjelent 7-est kellett volna letölteni... Opensuse 13.1 alatt még csak a 6-os boinc van a repóban, "állítólag" a 10 nap múlva megjelenő 13.2-ben már fent lesz a 7-es. Az ubuntu 14.04-ben már addig eljutok, hogy letölt minden csomagot, de pár másodperc számolgatás után Detection of VM Hypervisor failed üzent jön, és csak vár az idők végezetéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest