Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
MIvel nem nyílt forráskódú a catalyst, ezért semmiféle hivatalos támogatás nincs hozzá Fedorához, csak a külső, "harmadik feles" RPM Fusion [link].
De a nyílt radeon driver már szinte mindent tud, egyre jobb. A 2D gyorsításban már jobb, mint a catalyst. 3D gyorsításban és fogyasztás (teljesítmény) szabályozásban fordított a helyzet [link]
Én arra gondoltam, de nem vagyok benne biztos, hogy azért sötét a képernyő a 3.14-es kernellel, mert a catalyst telepítve volt, aztán le lett szedve, de nem tökéletesen (az initramfs nem lett újra létrehozva, a grub-ban maradt valamilyen kernel paraméter, stb.) Ha a 3.11-es kernellel megy az indítás, akkor először azt kellene megnézni, hogy nyílt video drivert használ vagy catalyst-ot. (pl. van-e /etc/X11/xorg.conf és abban Driver "fglrx" sor.
Ubuntu ATI Catalyst telepítés: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mozilla Firefox
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest