Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Egy darabig Debianra tértem át.
Használnék én Fedora-t, csak az RPM Fusion-ben levő Nvidia driver nem jó a gépemhez.
Nem rég vettem egy felsőkategóriás HP Elitebook 8560w notebook-ot. Ebben egy Nvidia Quadro 1000m van, nem rossz. Az új Tomb Raider-t viszi natívan high beállítások mellett.
Fél éve van meg a gép, azóta ilyen Nvidia driverek voltak: 304.88, 310, 313, 319. 304.88 és 310-el semmi gond. Azóta egyetlen kiadással sem megy a képernyő fényerősségének beállítása. Páran sírnak miatta Nvidia developer fórumon, van bug report, de kb. ennyit találtam csak. Semmi hack megoldás...

Nem értem, hogy lehet így elintézni valamit, hogy egy darabig hibátlan egy driver-ben valami, aztán meg elrontják. Vagy az én kártyám már nem olyan mainstream, hogy támogassák?Annak örülnék, ha lenne RPM Fusionban választási lehetőség, hogy nekem a 304.88 kell, nem az új, ami most a repóban van (319.32 van, ugye?). De úgy látom, csak egy van. OpenSuSe is így működik. Kár.
Debian viszont nagyon jól megy a gépemen, hibátlan, és nem is kell aggódjak jó darabig azon, hogy fel kell rakni az új kiadást
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Alienware 17r4 olvass
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.