Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Egy darabig Debianra tértem át.
Használnék én Fedora-t, csak az RPM Fusion-ben levő Nvidia driver nem jó a gépemhez.
Nem rég vettem egy felsőkategóriás HP Elitebook 8560w notebook-ot. Ebben egy Nvidia Quadro 1000m van, nem rossz. Az új Tomb Raider-t viszi natívan high beállítások mellett.
Fél éve van meg a gép, azóta ilyen Nvidia driverek voltak: 304.88, 310, 313, 319. 304.88 és 310-el semmi gond. Azóta egyetlen kiadással sem megy a képernyő fényerősségének beállítása. Páran sírnak miatta Nvidia developer fórumon, van bug report, de kb. ennyit találtam csak. Semmi hack megoldás...

Nem értem, hogy lehet így elintézni valamit, hogy egy darabig hibátlan egy driver-ben valami, aztán meg elrontják. Vagy az én kártyám már nem olyan mainstream, hogy támogassák?Annak örülnék, ha lenne RPM Fusionban választási lehetőség, hogy nekem a 304.88 kell, nem az új, ami most a repóban van (319.32 van, ugye?). De úgy látom, csak egy van. OpenSuSe is így működik. Kár.
Debian viszont nagyon jól megy a gépemen, hibátlan, és nem is kell aggódjak jó darabig azon, hogy fel kell rakni az új kiadást
.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.