- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Üdvözletem!
Ez a topik lenne a "hivatalos" Fedora topik?
Furcsa számomra a "Core" szó a névben, azt nem régebbi kiadásoknál használták?OpenSuSe 12.2-ről váltanék kipróbálás szinten egy időre Fedora-ra. Korábban sokáig használtam Fedora 16-17-et. Nagyon megtetszett SuSe-knél a honlap, úgy éreztem, nem csak egy operációs rendszert kapok, hanem ahhoz rendes dokumentációt - információk, how-to-k. És mindezt official wikipedia szerű oldalakon, nem pedig úgy, hogy szolgáltatunk egy fórumot, ahol majd csak megtalálja a user google-vel a bajára a megoldást.
Plusz jó érzés, hogy Nürnbergben sokat látom az openSuSe épületet...
Nem sokára nekiesek telepíteni a 18-as betat.
szerk: A váltás szó használata talán túlzás részemről... Nem tudok megtelepedni egy linuxnál sem hosszú időre. Talán ezért sem lesz nálam sikeres az egész koncepció. Az utóbbi fél évben nem is merném bevallani mennyi szabadidőmet pazaroltam el különböző disztibúciók tesztelésével... ezen minden linux user átesik, vagy csak én vagyok ilyen geek?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest