- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
Üdvözletem!
Ez a topik lenne a "hivatalos" Fedora topik?
Furcsa számomra a "Core" szó a névben, azt nem régebbi kiadásoknál használták?OpenSuSe 12.2-ről váltanék kipróbálás szinten egy időre Fedora-ra. Korábban sokáig használtam Fedora 16-17-et. Nagyon megtetszett SuSe-knél a honlap, úgy éreztem, nem csak egy operációs rendszert kapok, hanem ahhoz rendes dokumentációt - információk, how-to-k. És mindezt official wikipedia szerű oldalakon, nem pedig úgy, hogy szolgáltatunk egy fórumot, ahol majd csak megtalálja a user google-vel a bajára a megoldást.
Plusz jó érzés, hogy Nürnbergben sokat látom az openSuSe épületet...
Nem sokára nekiesek telepíteni a 18-as betat.
szerk: A váltás szó használata talán túlzás részemről... Nem tudok megtelepedni egy linuxnál sem hosszú időre. Talán ezért sem lesz nálam sikeres az egész koncepció. Az utóbbi fél évben nem is merném bevallani mennyi szabadidőmet pazaroltam el különböző disztibúciók tesztelésével... ezen minden linux user átesik, vagy csak én vagyok ilyen geek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest