Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Hello!
Köszi a segítséget! Még ezt az egyet majd azután megpróbálom miután kipróbáltam az Ubuntut.
Amúgy egyáltalán nem leszek sose Linux utáló.. ismerősömnek az asztali pc-jére sikerült felrakni és ott megtudtam nézni. Egyszerűen sokkal gyorsabb és amire nekem kell arra bőven megfelel a Linux főleg úgy hogy sokkal gyorsabb és biztonságosabb.
Nah meg ügye az ubuntu.hu fórumon szoktam látni ilyen - olyan asztalképeket és hát ámulok-bámulok hogy egyesek miket tudnak kihozni egy fapados kinézetből.
Szóval ha most nem is jön össze az nem gond, mert 2-3 hónap múlva biztosan összegyűlik a pénz egy saját laptopra. Asus UX31-et néztem ki... azt írják azon megy a Linux.
Ott legalább nem kell szenvednem.
Nah majd nemsokára írok, hogy ha sikerült mivel sikerült ha meg nem akkor így jártam.
Kibírom azt a pár hónapot! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ott legalább nem kell szenvednem.