Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
Kérdezném tőletek, hátha volt már ilyen valakinek ----Kétlépcsős azonosításom van ,PC n vagyok fent és telón a facebook lite ---mindig kijelentkezek --de ugye meg van jegyeztetve mindkettő a facéval , hogy ne küldje az sms-ben a kódot állandóan. Ügy előzménye annyi hogy a telón kipróbáltam a fiók felfüggesztést ,utána a Pc-n jelentkeztem vissza ,ez ugye alapban oldja a felfüggesztést (pcről is próbáltam régebben,ott is jelentkeztem vissza) .Nem is volt gond a PCn simán beléptem, utána ki .Na akkor léptem volna be a Lite-ra ,de csak töltött ,újra felraktam ekkor persze kérte a kódot amit nem küldött sms-ben a telóra .Na akkor fel a PCre ,már ott is kérte ,és nem küldte .Azt olvastam hogy év elején volt probléma ezzel a rendszerrel.De 2nap után se volt semmi előre lépés --csináltam egy személyi igazolványos kontaktot --kb 1 nap után már küldte a PC-re bejelentkezéskor a kódot ahogy szokta (meg előtte a jelszóváltoztatást is, az is kellett ) sajnos nem kapcsoltam ki a 2faktoros hitelesítést ,utána a böngészőből (facéból) való kilépés után megint kéri és nem küldi a kódot.Megint volt a személyi igazolványos igazolás,de semmi
Ha rákkantintok arra a kék csíkra hiba üzenet hogy dolgoznak rajta ,ha tovább megyek meg a sima bejelentkezés,ami megy is ---csak az sms küldés nem (whatsapp nincs,csináltam azzal a telószámmal és emaillel de oda se jön)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- GTA V
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha rákkantintok arra a kék csíkra hiba üzenet hogy dolgoznak rajta ,ha tovább megyek meg a sima bejelentkezés,ami megy is ---csak az sms küldés nem (whatsapp nincs,csináltam azzal a telószámmal és emaillel de oda se jön)
krizmo_