Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
sorry
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
-
Nimrod
addikt
YouTube alatt is engedélyezve van a Facebook linkelés?
Illetve még az app engedélyek alatt nézném meg Facebook alatt, hogy nincs-e esetleg tiltva.mukibuci: Tudok arról a váltásról, akkor direkt be is állítottam, hogy küldje továbbra is az értesítőket, mégsem teszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kapanyél
őstag
Az szar ügy. Nem szeretném, ha egyesek telefosnák az üzenőfalam vagy hozzászolnának bármihez is. Elég, ha üzenetet tud küldeni.
MÁS: a tevékenységnaplóban látszik minden ugye, amit csak csinálok a FB-on. Régebben ki lehetett kapcsolni, hogy ne látszódjanak a kedvelések, most már itt nincs erre lehetőség, csak ha visszavonom.
Hol lehet kikapcsolni azt, hogy ne látszódjon miket lájkoltam?!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
krizmo_
Topikgazda
Na, igen....mondjuk én nem használom annyit, de a régi jobb volt nekem, mert tudtam kinek akarok írni és csak rá katt. és már írtam is. Ha kapok (ha megkapom) a leveleket, majdnem egyből válaszolok, így nekem ez a mostani kinézet annyira nem segít sokat, és nem is tetszik, az előző letisztultabb volt.
De mint mondtam nem nagyon használom, így nem is nagyon kritizálhatom..... -
rii
nagyúr
az még hagyján, hogy ha like-oltad, és akkor sem látod minden postját ))))-. .... ez a két héttel ezeőtti általam ismert állapot ... akkor még az igérkezett gyógymódnak, ha felvetted az "interesting list"-re (,ár ez is tüök szar volt, hogy végigmenjek mindegyiken, és bejelölgessem őket)), de most meg már azt mondják, hogy akkor se fogod megkapni minden postjukat ....
egész egyszerűen a face ezzel saját magát fohaj kinyírn, mert pl. a Tenshibag az 500 likelójával (Tenshibag
486 likes · 38 talking about this) nem fog sponsored post-okat vásárolni szerintem ... bár olcsó pézé adják a sponzoder linkeket ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
én is két havercsaj miatt vagyok csak fent ... és abból csak 1 van fent a chart-en a msáik totál offline mindig, így őt el se érem ... namost az első azt mondta tegap este hogy lehet törli magát ... egyből felcsillant a szemem .-D rá is kérdeztem 10 pec múlva, hogy komolyan mondtad? .-D ááá mondja ... annyira lehet neeeeem .... naf*szom ....
azon kívül hogy vagy köbö 10 kerékápros oldal postját látom, meg megtudtam mennyi emebr tűnik el MO-n (hiszen share-olják ezeket) nem sok értelme van számomra a face-nak ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kispx
addikt
Valaki máshonnan szeretett volna belépni az fb-re a te felhasználóneveddel. Valószínűleg többszöri sikertelen próbálkozással.
Az ismerőseidet azért kell azonosítani, hogy meggyőződjön, hogy valóban te szeretnél most belépni. Erről volt is egy cikk a "mesefigurák profilképnek" hülyeség idejében.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Valószínűleg eszköznév/böngésző/cookie/IP cím és egyéb azonosításra vonatkozó dolgok függvényében kísérletet tesz az eszköz felismerésére. De ez már implementációfüggő és nem túl sokat tudok elmondani ezen kívül arról, hogy az FB milyen módszereket alkalmaz arra, hogy egy eszközt azonosítson.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
Ha a képek azonosításánál többet rontasz, mint 2 vagy 3 akkor 1 órára kizár az FB. Utána újból lehet próbálkozni.
Részlet az előbb linkelt cikkből:
"A Photo ID Check funkció ennél trükkösebb, ott ugyanis a rendszer véletlenszerűen feldob néhány fotót az ismerőseink profilképei közül, s ki kell választani 6 lehetőségből, hogy éppen kit látunk. Az ellenőrzés során 2 vagy 3 képet ronthatunk el, ha hibázunk, a Facebook egy órára kizár minket a fiókból." -
Mici80
tag
-
krizmo_
Topikgazda
Valaki nem szeretné, hogy rátaláljanak. Mondjuk pl. a leendő munkaadó, vagy a jelenlegi főnök....stb....
Sok emberre kerestem már rá, és alakult ki negatív vélemény a facebookja miatt.....mert nem gondolnak bele, csak ész nélkül tolják a hülyeséget nyilvánosan.Én telefonszámot nem is adtam meg, azért annyira nem bízok a facebookban, hogy miden adatot rábízzak.
Ismerősnek felajánlja, csak a keresési listában nem jelenik meg. Mondjuk csak azokat szokta ajánlani, akik ismerősök ismerősei, és legalább 1 közös ismerősöd van vele.
Én mobilról nem használom, nem is használtam soha a facebookot, mégis sokszor meg van zavarodva......
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
ja es ugyertem h az en uzeno falamon, jelennek meg!
nm nezelodok nala.
rohadtul unom a rinyait... :@
es csak elrejteni tudom, de akkor is csak azt az 1 et rejti, meg beolvasni se tudok neki, hozza se szolhatok, h tiltana legalabb :@ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
megtalaltam a letiltast alul mikro betukkel...
vicc h idegbol nyomkodtam elobb veletlen ranyomtam jelolesre, kapasbol bejelolte, delelott ismerost jeloltem, regenyt irt h valoba ismerem e....
vicces.
nade vegre nyugi van.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PH! aranyköpések
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest