Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totron
üzenetére
Véleményem szerint aki egy ilyen hulladék oldalon (nem törődnek semmivel, az adatvédelemmel sem) megoszt magáról folyamatosan személyes adatokat, az később ne reklamáljon. Előbb gondolkodni kellene, aztán cselekedni. Én kb 12-13 éve már semmit sem osztottam meg, vagy töltöttem fel és a néven és egy régebbi képen kívül semmi sincs fent. Aki akart, megtalált, de ha nem találnak meg, az sem érdekel. Elképesztő, hogy a legtöbb embert mennyire nem érdekli, hova teregeti minden mozzanatát a magánéletének.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
A profilos hírfolyamod elején -ha jól emlékszem-van egy "XY regisztrált facebokra"-val egyenértékű bejegyzés - ha nem datáltál dolgokat elé. (Évre hónapra lehet szűkíteni, szóval könnyű kikeresni) [ez ugrott be elsőnek... ha csak nem keverem a születési idővel...]
Szerintem az vagy ugyanúgy állítható, mint bármelyik, vagy lehet, hogy azt nem lehet. -
t72killer
titán
válasz
totron
üzenetére
a selfie kérés óta restricted lettem, nem tudok kommentelni. viszont az első "szigorított" napon simán tudtam még kommunikálni a messengeren, csak képeket linkeket nem engedett küldeni. Aztán később semmit, marhajó...
A "szigorítást" azért kaptam, mert az elém okádott fideszes propagandaposztok rendre kaptak röhögőfejecskét és a saját hangnemükhöz hasonló kommentet tőlem (semmi durvábbat, egyáltalán nem anyáztam v ilyesmi). Ha nem tetszik nekik a kommentelgetés, akkor minek fossák az arcomba a tartalmat, 90%-ban ugyanazt a hulladékot? -
totron
addikt
válasz
totron
üzenetére
...nem is közel, hanem teljesen nem: még csak pöckölgetni sem lehet, hogy mit nem kérek ezután.
#36920-=RelakS=-, eltérő lokáció, más OS is számít, nem csak a browser, ne parázd túl. Volt, hogy saját gépeimmel-gépeimen, otthonomban zártam ki magam.
Ismerősök fotóinak felismerő játékával keletkezett visszajutás, nagynehezen. A telefonra is képernyőzár kell. Ez mindig is hátulütője volt a 2faktorosnak. -
Tomcsiben
újonc
válasz
totron
üzenetére
Üdv!
Páran javasolták nekem is, hogy másik telefonszámról regisztráljak, valamint új email címmel is, viszont az új OS, valamint a cookie-k törlésére nem gondoltam. Viszont azért ott még nem járok, hogy ezért egy új mobil-előfizetést kössek, csak hogy fel tudjak újra regelni a Face-re..
Egyébként videós azonosítással történt az első "visszaengedés", a teló kamerájába kellett néznem és össze-vissza forgatgatni a fejemet, aztán ezek ott fent biztos eldöntötték, hogy szimpatikus vagyok-e nekik, vagy pedig a lószart. Sokadjára már nem voltam az, ezek szerint...
Történt jelszóváltoztatás is többször, amikor megkaptam a felfüggesztéseket, egy ideig jó is volt, aztán utána újra felfüggesztést kaptam. Amikor pedig feltörték korábban a profilomat, úgy vettem észre, hogy beléptem a messengerbe, és láttam real time, hogy épp olyan embernek írtam, akivel sosem beszélgettem egy szót sem messengeren.. Nyilván egy bot volt, aki épp segítséget kért az ismerősömtől valami szépségverseny lebonyolítására..
Ezt az üzenetet elküldte még kb. 4 ismerősömnek. Ezután volt egy ujjlenyomatos azonosítás valamint jelszóváltoztatás, ami látszólag meg is oldotta a problémát. "Látszólag".
Viszont ha neked sikerül az ügyben valamilyen fejleményt és előrejutást eszközölnöd, akkor megköszönném, ha jeleznéd!
Köszi Ledgerinek, és Cartmennek a reakcióját! -
dethroner
veterán
válasz
totron
üzenetére
Á, ne gondold. Nekem olyan kéne, amiben a csövek tömítőgyűrűvel vannak berakva és a csövek között egy rögzítő csavar tartja össze. Mutatok képet, hogy láthatóbb legyen.

Ott van a körben a kérdéses terület.
Amit kaptam az eladótól abban pedig a két csövet menetesen kell behajtani és hollanderrel rögzíteni. Itt van róla kép
Az enyém alá nem mászok be hogy leolvassam a számát, de amit vettem, annak az azonosítója 9626294530. Azt gondolnám, hogy ez alapján lehet tudni a bekötést. De nem, mert a legtöbb helyen erre a számra valóban ilyen menetes bekötésűt talál, de vannak olyan alkatrészek, amire ez a számsor van préselve, mégis olyan bekötése van, mint annak most az én autóm alatt van
Őrület ez, sajnos csak akkor lehet egyértelműen megmondani hogy jó-e, ha személyesen látod. Sajna azzal nem voltunk tisztában hogy többféle bekötés van, azt gondolná az ember hogy ugyanabban az évben készült autók ugyanolyan kormányművel jönnek ki a gyárból. Feltételezve persze, hogy az övé is valóban ugyanabban az évben készült és ugyanúgy ráncfelvarrás utáni volt, ahogy állította.
A lényegen nem változtat, azt mondta nem gond, nézze meg a szerelő, és ha nem jó, visszaveszi. De mivel nem tudom használni, számomra lényegtelen hogy működik-e vagy sem, nekem nem jó. Fel kéne jelenteni, de nem tudom a lakcímét, csak a telefonszámát, meg a face profilját. Meg kérdés, hogy ez minek minősül? -
-
válasz
totron
üzenetére
Elvileg ez: [link] De nem értem az egészet, mert ez a support oldal se úgy működik ahogy kell. Hiába kerestem itt rá nem is ad be hasonló oldalt se amikor rákattintok a support oldal által ajánlott linkekre.
Narancssárgát szeretném törölni: [kép]
Illetve nekem az egész business fiók nem is kell, csak a saját fiókom, tehát törölném az egészet ha lehet, de sehol se találok felületet rá. -
Szirtimorc
senior tag
válasz
totron
üzenetére
A kedvencem, mikor el akar adni valami nem olcsó dolgot az illető, és ír öt sort a termékről, ékezetek, írásjelek, nagybetűk, minden nélkül. Végig se vagyok hajlandó olvasni. Gondolom közben meg csodálkozik, hogy miért nem kel el a motorcsónak, Omega óra, zsebnyöszörgő...
-
totron
addikt
válasz
totron
üzenetére
Ide kívánkozik még a:
- tárgyeset nem értelmezése: "hoztam egy szösszenetet" helyett "hoztam egy szösszenet" -- felemelően értelmes
- ragok, toldalékok hiánya: csak bedobálja a szavakat, van, hogy emiatt alany és állítmány csereszabatossá válik, de bármilyen előfordulásában lehangoló. Ez a jelenség a prohardveren is van, szerencsére nem gyakran. -
válasz
totron
üzenetére
"Mi az a sokminden?"
Közös pontok, pl.: iskola, munkahelyek, ismerősök, lakhelyek, egyéb helyek...stb...
"Miért tilos?"
Jó eseteben egy személyiséggel rendelkezel, miért regisztrálnál több felhasználóval? A Facebook egy közösségi oldal, ahol a saját neved használod, így tartod a kapcsolatot az ismerőseiddel, erre való...
Azért tilos, mert egyrészt nem logikus több felhasználót létrehozni ha rendeltetésszerűen szeretnéd használni, másrészt szabályzatban tiltják. -
-
Krystal_s
addikt
válasz
totron
üzenetére
"Kedvencem", amikor sok komment van, de azokra még külön is lehet válaszolni és azokat is külön nyitogatni kell, aztán felét meg sem jeleníti (elrejti)....
Egyszerű a válasz. A FB már évek óta nem arról szól, amire ki lett találva. Nem az emberek kapcsolattartását szolgálja. Undorító népszerűséghajhász lett az egész. Aki népszerű, folyamatosan (már betegesen) sokat és gyorsan posztol, azok lesznek a "menők" a kiemeltek. Őket láthatod a hírfolyamban, mindenhol.. de ha egy ilyen "nagymenő" pár hétre eltűnik, akkor ő is megy a süllyesztőbe. A FB (és a közönség) számára kezd láthatatlanná válni.
Engem is nagyon zavar. Elég sokat olvasok ott, de már nem vagyok aktív posztoló. Így ha kiteszek valamit, akkor az ismerőseim többsége nem is veszi észre, mert nem jelzi nekik. A hírfolyamban többnyire a szponzoráltakat és a "népszerűeket" jeleníti meg. Ezáltal pedig még jobban elmegy a kedvem és még kevesebbet posztolok. Vagyis lassan már nem fogok létezni a FB számára, hiába vagyok több, mint 10 éve tag. Egy káosz az egész. Ezt pedig még fokozzák az Instával, a filterekkel, amivel még jobban egy hazug világgá vált az egész rendszerük. :\ -
Krystal_s
addikt
válasz
totron
üzenetére
Engem is kikészít ez a legnépszerűbb/legtöbbet lájkolt/rendszer szerint legrelevánsabb baromság szerinti rendezés. Nem lehet normálisan olvasni a kommenteket.

Oldalak, profilok, csoportok szinte mindenhol ez van, de én úgy tudom az oldal tulaj tudja állítani, hogy normálisan mutasson minden hsz-t. Vannak értelmesebb adminok, akik kikapcsolják azt a funkciót.
Már többször találkoztam olyannal is, hogy Az összes hozzászólásra állítva nem volt mindegyik látható, de pl Legújabbra állítva látható lett. Szóval a FB rendesen bekavar mindenbe, az értesítésekkel is ezt teszi és hogy az ismerősök idővonalán kinek és melyik új bejegyzése jelenik meg. Pár éve nálam alig mutat ismerősöktől valamit (pedig követem őket). Náluk is ez van. Bezzeg tele van a ,,népszerű", vagy szponzorált oldalak posztjaival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ismerősök fotóinak felismerő játékával keletkezett visszajutás, nagynehezen. A telefonra is képernyőzár kell. Ez mindig is hátulütője volt a 2faktorosnak.
Ezt az üzenetet elküldte még kb. 4 ismerősömnek. Ezután volt egy ujjlenyomatos azonosítás valamint jelszóváltoztatás, ami látszólag meg is oldotta a problémát. "Látszólag".

Érdekes, hogy akikkel anno MSN-en beszélgettem azok mind szépen írnak. Pedig akkor rengeteg rövidítést használtunk.

krizmo_