- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
szacsee #35612 üzenetére
Pár naponta írok nekik egy problémabejelentést, de választ még egyikre sem kaptam. Jobb tanácsot nem tudok adni.
Rákerestem arra, hogy "markeplace access removed", és kb. az év eleje óta vannak erről reddites posztok, többek között ez. Egyetlen egy ember azt írta, hogy deaktiválta a fiókját, 60 napig nem használta, újraaktiválta, és utána megjelent újra neki a Marketplace. Olyanok is írtak, akik soha nem is hirdettek semmit, mégis elvették a hozzáférésüket.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
szacsee #33811 üzenetére
Üdv a klubban
A szép az, hogy nálam sem volt semmi kirívó, ami józan paraszti ésszel a tíltást előidézhette volna. Ugyanígy tanácstalan vagyok. Jogorvoslatra nem nagyon találtam lehetőséget. Pontosabban fb applikációból ha megnyitod a mp-t, akkor írja, hogy nem elérhető számodra, és ott van egy felülvizsgálat kérése gomb. Rányomtam már néhányszor múlt hét óta, de semmi visszajelzés, hogy megnéztés és mégis tíltva vagyok, vagy egyáltalán látta valaki a jelzésemet.
Ami eszembe jutott: hasonló termékeket áruló "konkurencia" és ismerősi köre esetleg csalóként bejelentett. Okot nem adtam rá, egyszerűen csak spekulálok, hogy miért. De ha ez volt, akkor a fb algoritmusa odáig nem terjed ki, hogy megnézze, bármilyen interakció volt-e a bejelentő és a bejelentett személyek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest