- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Ez miez, hogy a zárt csoportokban nem látok semmit (logikus), de ha valaki meghív elkezdi feldobálni az XY meghívott téged ebbe a csoportba szöveget a hírfolyamomban és az utolsó posztokat megjelenti a csoportból (gondolom egy hónapig), és meg tudom nézni. Ez mi? Akkor ez hogyan zárt csoport már, ha egyszer mutogatja nekem az utolsó posztokat pedig nem fogadtam el és nem is akarom.
A zárt nálam azt jelenti, hogy nem látok belőle semmit, semmikor amíg be nem lépek vagy be nem engednek és ezen egy meghívás sem szabadna, hogy változtasson amíg el nem fogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A zárt nálam azt jelenti, hogy nem látok belőle semmit, semmikor amíg be nem lépek vagy be nem engednek és ezen egy meghívás sem szabadna, hogy változtasson amíg el nem fogadtam.
krizmo_