Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Hali, katasztrofális "a komment szekciom" monitor elött. Van e olyan beállitás valahol, ahol a komment formályát lehet állitani? (legérdekesebb, legujjabb, az összes hozzászolás). A probléma az hogy a legérdekesebbel kezd, de ha lenyitom a többit csak töltöget, átnyomom legujjabbra akkor is csak töltöget, igy rájöttem hogy ha elsöre átnyomom legujjabbra akkor lenyilik de ez igy kinlodás.
Szerk: Találtam egy ilyet:
"A hozzászólások sorrendjének megváltoztatáshoz kattints a bejegyzés bal alsó sarkában látható hozzászólás-rendezési beállításra (például Legújabb, Összes hozzászólás, Legrelevánsabb), és válassz új beállítást:"
Dehogy hogy kell be állitani azt még mindig nem. -
Fruityloops
tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés:
Ha törli magát az illető a facebookon, akkor a hozzászólásai is törlődnek amit írt cikkek alatt stb.? -
válasz
pataslogeza
üzenetére
Te próbáld meg barátként.
Most látom, hogy megváltozott... ohhh...
És összekevertelek madle fórumtárssal. 
Sajnos, az eddigi tapasztalatok alapján nem látok rá túl sok esélyt, hogy sikerül visszaszerezned a fiókod.
-
válasz
pataslogeza
üzenetére
Itt megpróbálhatsz segíteni:
Segítség feltört fiókkal kapcsolatban -
válasz
pataslogeza
üzenetére
Telefonszámot nem adtál meg?
-
válasz
pataslogeza
üzenetére
Itt tegyetek egy próbát:
Sérült biztonságú fiók jelentése -
madle
őstag
válasz
pataslogeza
üzenetére
Sziasztok,
egy ismerősömnek ugyan ez a problémája. Vasárnap valaki belépett a Facebook profiljába, megváltoztatta az e-mailt és a tel. számot és nem tudjuk helyreállítani.
Sajnos, mivel nem tudatos internetezőről van szó, hanem egy idősebb bácsiról, így természetesen semmi lehetőséget nem találtam. A változtatásról jött e-mailt is kitörölte kapásból a fiókjából rutinszerűen.
Esetleg valami lehetőség azonosítania magát, hogy visszakapja a régit?
Az az idegesítő mikor ráterel az irányított súgóra, ott erőlteti a megváltoztatott címekre való kód kiküldését, de semmi egyéb... Pont ez a lényeg, hogy nem érjük el azokat.. -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok. Feltörték a facebook és email fiokomat amivel a facebookra vagyok regisztrálva. Tegnap este be akartam lepni facebookra, de azt irta regi jelszot adtam meg. Kertem jelszoemlekeztetot, de a kod a regisztralt emalre megy amihez szinten nem ferek hozza mert annak is megvaltoztattak a jelszavat. Van valami megoldas hogy visszaszerezzem a facebook es email fiokomat?
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Túlképzeled... Ez nem így működik...
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Üdv,
Egy ideje olykor nálam is csinálja, sőt másnál is, valószínűleg bug...
Ha valaki feltörné azt nem innen vennéd észre. Nézd meg a bejeltkezési helyeket, és minden eszközről léptesd ki a felhasználód, majd módosítsd a jelszavad. -
Fruityloops
tag
De érdekes...ma reggel már betudtam hívni, persze frissítést nyomtam rá, mert elsőre nem jött be, de utána igen, most már megy...fura, hogy tegnap egész nap nem ment..
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
-
Fruityloops
tag
Értem...A tegnapi nap folyamáig volt ilyen sok, hogy nem jön be, aztán frissítés után meg bejött igen tudom milyen az, de mától egyáltalán nem jön be, frissítés után is csak áll egy helyben.
+ Értem...tehát szerinted ha valaki/kik ellenőrizni akar/nak, akkor nem így jelentkezne, hogy nem jön be a tevékenységnapló oldal. Csak gondoltam, hogy pont azt nézi valaki, és azért van valami.
+MFA? Mire gondolsz. -
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nálam sem megy tovább, amíg meg nem frissítem a lapot, utána viszont rendben mutatja az aktivitásaim. Ha vki rossz szándékkel belépett a profilodba, annak markánsabb jelei lennének. MFA be van kapcsolva?
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nyomj egy F5-öt az activity oldalon.
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Ha rámegyek a tevékenységnaplómra, nem jön be semmi, ahol a hozzászólások stb.-nek kéne lenni, áll egyhelyben az oldal.
3 böngészővel is próbáltam de semmi. Viszont telefonon bejön a tevékenységnapló.
Nem törhette fel valaki a fiókom, vagy nézi valaki és azért nem jön be gépen? Bár akkor telefonon sem jönne be ugye. -
Cs1csó
titán
"sok felhasználó élénken érdeklődik, ha a fiókját valamiért zárolják"
ezen az "élénken érdeklődik" fordulaton majdnem becsokiztam röhögés közben! Van akinek kb. az ÉLETE a Facebook, nekem nem de tudok olyat aki durván függő.Korszakos zsenik ülnek a vezetőségben, igazi látnok géniuszok. Amúgy szinte hiábavalónak érzem 2 milliárd fiók van minimum és nem tudom, hogy mekkora ügyfélszolgálatos kapacitás kellene, hogy flottul menjen a dolog.
Anno láttam a debreceni TITÁSZ ügyfélszolgálati irodáját na ott is volt egy csomó ember ugye 0-24 órás műszakban stb. és ott nem volt 2 milliárd ügyfél, talán ha Hajdú-Bihar vagy régió szinten pár százezer háztartás (ott nem is /fő hanem inkább háztartást kell nézni)A megoldás - tetszik vagy sem - fizetős fiókok elterjedése lehet - minimális éves díjért cserébe - gördülékenyebb és valós időben történő ügyintézést lehetne garantálni.
-
.LnB
titán
One Plus 7T Pro + Messenger Lite
Volt valami frissítésem a hétvégén. Azóta egyetlen értesítés sem ugrik fel az apptól.
Szóval nem jelez semmit.
Más esetleg találkozott ezzel a problémával?
Töröltem, újratelepítettem, az sem segít. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nahát! Ezt nem gondoltam volna rólad.
-
modflow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Dikk.. azt észre sem vettem, hogy van ilyen jelzés, hogy ha látott, akkor a kékből szürke lesz.
Köszi! -
-
-
Joker88
őstag
ha eddig követtem egy oldalt (legyen újság,TV-adó,közszereplő,bármi) , majd azt veszem észre, hogy az őáltala megosztott tartalmakat csak megosztani tudom,hozzászólni, 'lájkolni' nem.
Viszont párom az FB-je alól hozzá is tud szólni,tetszikelni is tudja. Akkor ezesetben "tiltott" engem a követett személy/TV/közszereplő ? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak az appot használom.
-
modflow
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez mennyire biztos?
Én telefonról beszélek.
Fejül megy a kis vonal.... rögtön... -
Remek, frissült a Messenger app Windows-on, és csak rosszabb lett
az emojik csúnya, Microsoft stílusúak lettek, dupla értesítést küld üzenetekről, és az ablakméretet pedig nem jegyzi meg... -
-
modflow
veterán
Azt meg lehet oldani, hogy a központi oldalon lefelé görgetve ne jelenjen meg a történet?
Így olyan, mintha mindenkié érdekelne és megnézném, amit ugye már is a másik fél, pedig nem is akarom megnézni... -
pvt.peter
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Én is szoktam így járni, és nem csak Androidos Messenger Lite esetében, hanem Windowsos asztali Messengernél is.
Tehát nem telefonbeállítással kapcsolatos probléma.A másik probléma ami szintén mostanában kezdett előjönni az az, hogy a nekem küldött üzenetekről nem mindig kapok értesítőt és olvasatlanra is állítja ezeket.
Összesen 3 helyről használok Messengert (2 asztali Messenger és egy Androidos).
Találkozott már vki ilyen problémával?
(Asztali klienst mindig tálcára rakom, hogy ne legyen előtérben, nehogy ez triggerelje az olvasottra állítást.) -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Másik böngészőt próbáltál esetleg?
Nálam nincs ilyen gond. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kitartó ez a bug , mert régóta ilyen

-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tippre Facebook bug.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az miért van , hogy benne vagyok egy apróhirdetés csoportban , és megnéznék egy hirdetést ahol vannak képek és látni hogy van +X db kép is , de nem tudom ezeket megnézni
.
Ez miért van? -
-
Cs1csó
titán
válasz
krizmo_
üzenetére
Egy fiókom van, mert a korábbiakat töröltem (tehát egy időben csak egy fiókot használtam) mivel ott már azzal nem tudtam kommentelni ahol szerettem volna. De már egyre kevesebb helyen lehet kommentelni vele ezért mára irreleváns lett, tehát most is van fiókom de csak hébe-hóba szólok hozzá bármihez is.
Anno pl. a 444-nek is a kommentszekció volt a lényege, annyira, hogy gyakorlatilag sokan a cikket sem olvasták (hiszen sokszor a csapból is az folyt ) persze kapták az ívet a különböző hatóságoktól vagy egyéb (megjegyzem nem teljesen világos hogy miért tiltottak, mert csúnya szavakat nem használtam vagy hasonló, pl. gyűlölködés de valamiért iszonyat nagy cenzúra lett)
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Csak nálam tűnt el asztalin bal oldalról a "Legutóbbiak" funkció vagy csak máshová dugták, amit akárhogy keresek, de nem találok? -
ViharVadász
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Egyenlőre tárgytalan a kérdés, találtam nagynehezen egy Samsung fórumot ahol sok tanácsot adnak, holnap megpróbálom őket.
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok,
Egy újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. A készülék típusa egy: Samsung Galaxy A22. Olyan érdekes anomália van a Messenger-ben egy ismerősömnél, hogy amikor ezen keresztül próbálják hívni, legyen az sima hívás vagy videóchat alapú hívás, a kijelző nem villan fel, hogy beérkező hívása van, legyen az a telefon zárolva vagy feloldva. A csengőhangot elkezdi szólaltni, de nem látja abszolút a hívó felet. Csak onnan tudja megnézni ki is volt a hívó illető ha megnyissa a Messengert és onnan a beszélgetési listából láthatja az immáron nem fogadott hívást. Valaki esetleg találkozott már ilyen jellegű hibával, vagy tud esetleg rá megoldást, hogy mi is lehet a probléma? :)
-
-
gyulaszu
senior tag
-
Will01
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Szia!
Ez a fiók még akkor lett létrehozva telefonszámmal amikor még engedték, és a telefonon megy, vagy akkor ne lépjek ott ki mert akkor vége?
Illetve mikor végig megy az elfelejtett jelszó menet , akkor ki is írja hogy nem tartozik hozzá Facebook fiók és nyissam meg a Messengert a belépéshez. -
Will01
csendes tag
Sziasztok!
Face fiók nélküli messengerhez szeretnék segítséget kérni.
PC-n kidobott ,reggeli gép indításkor már kilépve jött fel és nem enged vissza a jó jelszóval, amivel pl. Androidon simán belépek.Próbáltam az elfelejtett jeszó opciót, minden végigmegy de az ott megadott új jelszóval sem enged be.
Próbáltam úgy hogy a mobilon jelszót módosítok a beállításokban, megváltoztatja a jelszót.A PC-n viszont továbbra sem enged be incorrect password üzenettel.
Töröltem majd újra telepítettem a messengert, webes felületen is próbáltam, más multi messengeren keresztül is, de semmi.
-
NeoPampalini
senior tag
Másnak is van gondja a "További hozzászólások" megjelenítésével?
Rábökök, és 10-ből 9,9 esetben csak karikázik körbe-körbe, nem történik semmi. Sokszori újratöltésre NÉHA hajlandó működni.Asztali gép, Linux Mint, Vivaldi és Firefox böngésző is ezt csinálja. Cache ürítés nem segített semmit, azzal kezdtem.

-
NeoPampalini
senior tag
válasz
sunavlys
üzenetére
Ilyesmiről nem kapsz semmit.
Én is így jártam - bár nem bántam
- sok hónappal ezelőtt a Hihetetlen Magazin oldalán, próbáltam fényt vinni a sötétségbe, erre egy tag nekiállt velem zsidózni (semmi oka nem volt, pusztán "név alapján"), erre mindkettőnket kitették szó nélkül. 
Azóta ez lejárt, de egyszer se kaptam erről semmit. Kábé olyan ez, mint amikor valakit letiltasz, arról se kap értesítést az illető.

-
UserX
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire egyedi a kérdésem. FB-m nincs és nem is szeretnék. Androidos telóra viszont muszájból telepítettem a Messengert. A kérdés: van-e arra mód, hogy egy teljes beszélgetés folyamot Windows számára menthetővé tegyek (szöveg, kép (nem képernyőfotó), PDF, mit tudom én)...???
Előre is hálásan köszönöm!

-
sunavlys
őstag
Mi lehet a baj, ha a 24.hu-n nem tudok hozzászólni hetek óta, mert nincs válasz gomb?
Máshol működik.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Hol találom a Facebook iOs-alkalmazásban az ismerősnek jelöléseimet, akiket én jelöltem és még függőben vannak? -
pinnacle
nagyúr
Facebook csoportban, hogy tudok kérdést, szavazással létrehozni?
-
-
kekedi
senior tag
Sziasztok.
Van egy olyan problémám, hogy Facebook kepfeltoltesnel a telefonon lévő képek nem sorrendben jelennek meg. Teljesen össze vissza.
Előzmény: korábbi telefonról lettek atkoltoztetve a képek.
De az újonnan készült képek se elől jelennek meg. (nem is találom őket a sok kép miatt)Azt megjegyzem, hogy a mobil saját galériájában (és a faljkezeloben) sorrendben jelennek meg a képek.
Járt már így valaki? Van erre megoldás?
Köszönöm!
-
Cs1csó
titán
válasz
micuatti
üzenetére
Szia, itt egy tanulságos cikk a témában: [link]
Ebből 3 fontosabb dolog derül ki:
1. ha magánember vagy egy "akárki" esélyed sincs
2. ha komoly pénzeket termelő üzleti oldalad van akkor van esély esetleg még össze is kötheted az oldalt hivatalos céggel és persze ha ehhez a sufnituning céghez fordulsz "szócijálving" akkor nekik AZONNAL EGY CSETTINTÉSRE ugrik a SUPPORT mezei halandóra vastagon és jó büdöset xarnak.
Megjegyzem ezért érdemes lenne egy nemzetközi bíróságon feljelenteni a Facebook-ot, hogy ÜZELTI érdekből pikk-pakk segít a "support" egyébként meg egy átlag embernek ELÉRHETETLEN és ezt a fickó akivel a cikk készült büszkén mondja is.3. üzleti előfizetés létrehozása elvileg ingyenes tehát ha így hozod létre az oldalt akkor nagyobb biztonságban van az elvesztése nehezebb és könnyebb a visszaszerzése persze magán embernek ez sem jó.
-
draco31
veterán
Hello!
Ismerősnek laptopon win10, videóhívás esetén 90 fokkal el van fordulva a beérkező kép, vagyis akivel beszél annak a képe. Viszont erre nem látok semmi beállítást. Ez most valami gyakori hiba, vagy nála lehet valami gond? 4-5 emberrel próbáltam onnan videóhívást, és mindenkinek elfektetve jön be a kép. -
Cs1csó
titán
válasz
micuatti
üzenetére
Az előbb nem fejtettem ki miért tanácsoltam azt amit: felejtsd el a Facebook-al való kommunikációt, van vagy 2 milliárd Facebook fiók és az írországi - EU-s -központjukban talán ha pár magyar dolgozik, ők is elsősorban a gyűlöletbeszéd, pedofília, stb. vonalra vannak kihegyezve. Magyarán NINCS emberi lény aki foglalkozna a problémáddal. Ha van sok "hamis fiók" stb. bejegyzés akkor azt törölni fogják, vagy valami hasonló és akkor csinálsz egy újat.
Persze írogathatsz nekik, megkérheted a barátaidat is hogy írják meg ezt vagy hasonló és lehet hogy 30-60 napon belül történik valami (nem hiszem) ha eddig megvagy Facebook nélkül akkor hajrá, próba cseresznye.Egyvalamit nem értek, sok oldalon (torrent oldalak, vagy a PH) jellemzően egy email címmel kell regisztrálni és ha valami komolyabb módosítást szeretnél végezni pl. jelszó akkor ahhoz szükséges a regisztrációhoz használt email cím belépési adatainak az ismerete is és az oda küldött megerősítést kérő email-ben lévő linkre kell kattintani vagy ha kér valami kódot akkor azt kell bemásolni.
Ezek szerint a regisztrációs email címed belépési adatait is tudják? -
janos666
nagyúr
válasz
micuatti
üzenetére
Szerintem megváltoztatták a profilod-ban a telefonszámot és email címet is.
Innen nem tudom, hogyan jutsz tovább. A "feltörték a fiókomat" oldal engem is csak körbe-körbe dobál, hogy adjam meg az email/telefonszám-ot, aztán ugyan ezt jelszóval, majd megint ugyan ezt jelszó nélkül. És a profilhoz tartozó telefonszám már másik profilhoz van csatolva (ez egy ellopott telefon probléma, egy ismerősöm fiókja).
Én sem tudom, hogy hová lehetne írni. -
-
Ismét haldoklik a rendszer.
-
Cs1csó
titán
válasz
micuatti
üzenetére
Az email címedre küldött kóddal sem tudod? (elfelejtett jelszó és küldenek egy kódot az email címedre?)
Adj neki pár napot és az email címedet ami meg van adva annak a jelszavát módosítsd, elvileg oda kellene jönnie a jelszónak. Amit ha annak az email fióknak nem tudja a belépési adatait akkor visszaszerezheted az uralmat a facebook fiókod felett.Amúgy ha nem jutsz dűlőre akkor szólj az ismerőseidnek, hogy jelöljék a fiókodat kompromittálódott, lopott stb. - nem tudom kapásból milyen opciók vannak - és aztán a Facebook fel fogja függeszteni te pedig csinálsz egy új fiókot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Futás, futópályák
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És összekevertelek madle fórumtárssal. 
Nem kirívó azoknak az eseteknek a száma, amikor ok nélkül ér utol valakit a szankció...
ezen az "élénken érdeklődik" fordulaton majdnem becsokiztam röhögés közben! Van akinek kb. az ÉLETE a Facebook, nekem nem de tudok olyat aki durván függő.
Ezek szerint mini bug volt. Azért köszi, krizmo_! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)