- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
Ha letiltottam egy bizonyos chat értesítéseit, azt hol tudom visszakapcsolni? Mert most konkrétan ha rámegyek a messenger-re, nem is mutatja azt az ablakot/fület.
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
facebook csoportokban szeretnék hírdetni, de valamiért euróban tudom megadni az árat. A pay részlegen magyar forint van megadva. Nagyon zavaró, nem tudom módosítani, gondolom, emiatt nem engedik ki a hírdetést a csoportba.
Mi a megoldás? -
koshmar
veterán
Üdv!
Csak nekem ilyen a Facebook? Ha bármilyen csoportba bemegyek, rányomok, hogy media, akkor ugye az összes képet rácsosan mutatja, olyankor az első képet sose mutatja meg, csak feketeség. A másodikat és bármelyiket igen, de az elsőt sose.

-
gippazoid
őstag
válasz
krizmo_
üzenetére
Úgy értem, hogy automatikusan megjelenik minden ismerősöm home képernyőjén?
Vagy csak random módon?Ma pl. egyik barátom egy csoportban hozzászólt vagy válaszolt (sajnos nem néztem meg jól) majd később a home képernyőmre visszanézve (böngészőben házikóra nyomva) már hiába keresem, nem találom.
Így lehet az én válaszommal is? Van akinek megjelenik van akinek nem, esetleg akinek megjelenik, másodjára már annak sem feltétlenül jelenik meg?
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Ha egy publikus csoport bejegyzése alá írt hozzászólásra válaszolok (amit a hozzászóláshoz képest már kissé jobbra behúzva listázt a facebook), azt a válaszomat minden ismerősöm megkapja vagy csak azt kapná meg ha 'első szintre', hozzászólást írnék?
Vagy hogy működik ez pontosan?
Néha én is kapok értesítést arról hogy egy ismerősöm hozzászólt valamihez de úgy látom nem mindig mindenről. Nem igazán vágom a logikáját.
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Üdv,
Itt találod az erre vonatkozó beállításokat, korábban volt olyan lehetőség is, hogy a neved alapján ne lehessen rád keresni, de ezt már kivették:
Adatvédelmi beállítások és eszközök -> Hogyan kereshetnek meg és hogyan vehetik fel az emberek a kapcsolatot veled. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Valahogy be lehet állítani, hogy név alapján ne találjanak meg ismeretlenek, csak, ha a telefonszámom írják be?
Régen volt egy tanárnőm, őt csak telefonszám alapján lehetett megtalálni. -
Nem működik a Facebook... Remélhetőleg, hamarosan helyreáll...
-
bl4ze
veterán
Van valaki aki tudja hogyan lehet jelezni a facebook felé, hogy ne blokkolják a saját blogomat?
blogspot.com cím, semmi sértő tartalom. De ha hivatkoznék rá ez fogad:
Ezt nem tudod közzétenni.
Az URL-cím sérti a kéretlen tartalmakkal kapcsolatos közösségi alapelveinket:
Hol , kinek lehet ezt jelezni, javítást kérni, panaszt tenni?
Köszönöm
-
MadGame
senior tag
Már nem is lehet beállítani a legutóbbi posztok megjelenítését? "Legutóbbiak és kedvencekre" kattintva beadja, hogy állítsam be a kedvenceket...
-
aelod
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Érdekes. Engem lejárt munkamenettel napi szinten kiléptet...
-
aelod
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
ha megtelik a memóra és visszalépsz a már megnyitott alkalmazásba újratölti
de nem hiszem, hogy ez lenne ennyi RAM-nál mint ami a tiedben van -
aelod
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
ez inkább memória probléma nem?
-
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Nem feltétlenül ilyen mindenkinél, nem egységesen működik...
-
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Üdv,
Ezt nem tudod sehol szabályozni.
Abban bízhatsz, hogy majd helyreáll... -
hodostamas
addikt
Hmm. Facebook appban már nem lehet megadni hogy gyárilag a külső pl chrome-t használja ha vmilyen linkre kattintok. Igen ám, és utána a facebook el is menti by default az űrlap adatokat ha kitöltök valamit.
Eldugott menüben lehet kikapcsolni és amúgy felhasználja az élmény javításához

-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Ha háttérben van a FB app és visszalépek akkor visszateker a hírfolyam tetejére amit eddig görgettem. Eddig ezt nem csinálta. Ahol abba hagytam onnan tudtam folytatni a görgetést. Erre valami megoldás? Beállításoknál nem találtam semmit.
-
energy4ever
addikt
Kartyas fizetesnel: Kartya ellenorzesnel beirom a biztonsagi kodot, majd jon banki alkalmazasban egy 1.00HUF-os levonas. Azt elfogadom, es erre mindig azt irja az FB-, hogy sikertelen kartya ellenorzes.
Erre van valami mukodokepes megoldas?
-
makoss
veterán
Üdv!
Ha kapok valamit és tovább szeretném ismerőseimnek küldeni, miért ugrik elejére a lista, akárhányszor kijelölök egy ismerőst? [link]
Idegesítő tud lenni!
-
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Közben két nap elteltével visszamentem a bejegyzésemhez, rányomtam a módosításra írtam bele pár szót pluszban, elmentettem és már indexképes lett normális megjelenéssel. És minden csoportban végigmentem ahova beküldtem és az újramódosítás után megjelent rendesen. Szóval ez valami bug is egyben. Ha valakinek ilyen gondja van 1-2 nappal később rászerkeszt és valószínű megjavul.
-
tamas1985
tag
Olyankor mi lehet a megoldás ha egy oldalnak nincs Adminisztrátora?
Lehetséges e kérni annak kijelölését? -
törölt tag
Hali
A Face mi alapján dönti el, hogy egy belinkelt cikk kinézete milyen lesz? Alul egy indexképes verzió, felül meg egy indexkép nélküli. Lehet ezt valahol állítani? Azért kérdezem, mert amit én linkeltem máshova azok is mind a felső, indexkép nélküli verzióban jelennek meg, nekem meg nem úgy kellene, hanem abban a verzióban ahogy a fogyókúrás cikk is megjelenik. Azon a három pöttyön találtam előnézeti beállítás funkciót, ott viszont mind a két lehetőség ugyanaz és nincs indexkép.
-
llaszlo
veterán
Hello.
Ebben az új f**ban, hogy lehet kikapcsolni a hangokat? Rettenetes, hogy minden össze vissza csipog, csörög stb stb stb.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni.
Ismerosomnek van egy szemelyes facebook profilja. Ahhoz hozza van csatolva egy uzleti oldal. Ezt az uzleti oldalt valahogy feltortek, vagy mi. A lenyeg az, hogy az oldal adminja egy ismeretlen, QC 05 lett. Haverom mar nem admin, csak alkalmazott, igy nem tudja ezt a QC 05 -ot kitorlni, es nem tudja magat adminna tenni.Tudtuk ebben segiteni? Mit lehetne csinalni? Kihez, hova lehetne fordulni?
-
MrChris
nagyúr
Miért van az, hogy ha kapok messenger üzenetet a jobb felső ikonnál jelzi, de a bal panelon nem, míg a csoportoknál meg képes jelezni ha vannak újak?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Tegnap reggel kiírta androidon az fb, hogy lejárt munkamenet. Ma reggel is. Lépjek be újra. Ez miért van? 2 nalja jelszót cseréltem...belépni be tudok működik a dolog csak nem értem.
-
-
Sziasztok!
Mióta az új desktop UI van rengeteg a bajom. Az egy dolog, hogy döglassú az oldal, de most újabban nem jelöli olvasottnak az üzeneteket.
Van erre valakinek tippje? -
tamas1985
tag
válasz
tamas1985
üzenetére
Ezt a problémát tovább keresgélve jutottam odáig, hogy az oldalnak csak moderátora van, és ez lehet a gond, mivel így helyadatokat sem enged megadni.
A gond az hogy nem tudom ezt módosítani, hozzáadni sem tudok új személyt, adminisztrátornak, gondolom azért mert csak moderátor van.
Ilyenkor mi a teendő, valami megoldás???
Olyankor mi lenne ha ezt az egyet is eltávolítanám? -
Üdv! Már jó ideje voltak problémák a Messengerrel (pl. üzenet/reakció ugyanúgy jelzett; nem volt a reakciónak hangja stb.) és egy régebbit használtam apk-ból telepítve. A 312.0.0.11.120-as verzió úgy néz ki mindenben tökéletes 2 telefonon is, amiknél gond volt. Remélem marad, de az automatikus frissítést kilőttem.
-
-
RAiN91
őstag
Sziasztok,
Marketplacen hirdettem ingyen egy növényt, amire írtak páran, egyik emberrel meg is egyeztem, hogy jön érte. Megjelöltem eladottként a hirdetést, hogy ne írjanak többen. Erre eltűnt a messengerből az összes beszélgetés, így nem tudom, ki az akivel megbeszéltem, hogy jön érte.. Ez most egy bug? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Most látom, hogy már nincs ez a lehetőség.
Milyen beállításokat kell eszközölni, hogy égvilágon semmi, de semmi infó ne legyen kint a profilból?
A gyereknek kéne, hogy az osztálytársaival azért tudjon beszélni, de facebookozni, meg likeolni, meg ilyeneket nem szeretnénk. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valakinél láttam egy olyan megoldást a gyerekénél, hogy a gyereknek van messengere, de ha rákeresel a nevére, akkor a facebook nem dob ki rá semmit, mintha nem létező profil lenne.
Ezt hogy lehet megcsinálni?
-
Bekerültem egy Üzleti Facebook oldalra mint "társadmin".
Igazából csak mint korrektor, a rendszeresen megjelenő időzített cikkek kipofozása érdekében.
A kérdésem az lenne, hogy a https://business.facebook.com/ oldalon elérhető "Üzleti Bejövő üzenetek" értesítései valahogy leválaszthatóak-e a Privát Messengeremről?

A fura az, hogy a Privát fiókhoz kapcsolt Messengerben se Mobilon, se Desktopon nem jelennek meg ezek az üzenetek, de a Mobil rendszeresen pittyeg, amikor egy ilyen üzenet az Üzleti oldal fiókjába beesik.

-
-
tamas1985
tag
A következő problémára keresek megoldást:
Adott oldalról nem tudunk postot közzétenni, amit sikerült kideríteni, hogy valamiért a hely adatok megerősítését kéri, de ha rámegyek a "Kezdés"-re akkor a csatolt hibaüzenetet kapom.
Egyáltalán asztali gépen a helyadat megadásának mi lenne a módja, a telefonosat leírja a Súgóközpont, de egyelőre ez sem vezetett eredményre.
-
Beállítások/Biztonság/Alkalmazások és webhelyek
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok!
hol találom facebookon belül mely oldalaknak van hozzáférése a fiókomhoz? adtam jogosultságot egy webshopnak de szeretném kivenni az engedélyt
-
Üdv! A FB alkalmazásban a Csoportok fülön olyan csoportokból jönnek értesítések, Suggested post-ként, amiknek nem vagyok a tagja. Mivel nem vagyok tagja, így nem is tudom kezelni ezeket az értesítéseket. Vagy igen?! Egyszerűen zavar, hogy jelzi ott vizuálisan felül ezeket. A hivatkozássávból nem akarom kivenni a csoportokat, mert a sajátjaimat meg onnan szoktam elérni. Köszi!
-
bestpixel
tag
válasz
tamas1985
üzenetére
Köszönöm, ez működik, legalábbis úgy tűnik. Fel tudok tölteni új megjegyzést (vagy mit), ami meg is jelenik az oldalon. Remélem, más is látja, mert korábban, amit a mobilos felültről küldtem, azt csak én láttam (ki is írta a rendszer, hogy nem látja más). Ez egyébként miért van? (Mármint, hogy csak én láthatom, ezt engedi a rendszer.)
-
Üdv! Marketplace-n feladott hirdetésre Messengeren jelentkeztek érdeklődők. Az ismerősöm törölte a hirdetést és most a Messengeren, ezzel kapcsolatban kapott üzeneteket sem találja. Ilyenkor ezek is törlődnek? Elő lehet varázsolni valahogy őket? Köszönöm!
-
szabacsik
őstag
Helló!
Hol található a beállítás fb app-ban (android) , hogy a hivatkozásokat ne a saját böngészőjében nyissa meg?
-
bestpixel
tag
Sziasztok!
A probléma: nem tudok bejelentkezni hónapok óta a céges FB oldalunkra a számítógép (Mac) böngészőjéből (Safari, Firefox, Chrome). Ugyanis bejelentkezéskor valami "hurokba" kerül a rendszer, azaz a Facebook túl sokszor irányít át. Most meg kiírja, hogy A fiók rendszerhiba miatt nem érhető el, próbáljam később (ez már vagy 4 hónapja).
Már megpróbáltam más gépről belépni, töröltem a sütiket is, de semmi sem segít.
A mobilos oldalra, tehát m.facebook.com-ra be tudok jelentkezni, tehát a oldal nincs letiltva, jó a jelszó stb.
Egy másik (privát) accountommal simán be tudok lépni ugyanarról a gépről/böngészőből, tehát egyértelmű, hogy ezzel az oldalammal van a gond a Facebook oldaláról.
Mi lehet a megoldás? Köszönöm előre is! -
Üdv! Másnál is szórakozik a sötét mód Fb-nál? Van, hogy világos, aztán bezár/megnyit és sötét. Amikor világos a téma, nincs is ott a beállításoknál a sötét lehetőség.
-
-
Zin
őstag
Vkivel beszelgetek s nem jelzi hogy zold..nem latom mikor volt elerheto.Eddig ez nem igy volt.
Ő mit alitott átt vajon?
Ha ír se zöld,facebook kezdőlapon se zöld pedig akkor írt.Help! -
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki megoldást a következő porblémára?
Új telefont kaptam és a messenger üzenetek nem jönnek meg. Pontosabban megjönnek de elég gyakran nem autómatikusan csak ha belépek messengerbe. Ha megindult az adatfolyam akkor utána egy ideig működik, de pl ma is délutánm láttam hogy egész nap írkodtak. Ez valami beállítási kérdés vagy hiba? -
válasz
milkabrams
üzenetére
Üdv,
Itt érdemes próbálkozni:
A személyes fiókomat letiltották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Energiaital topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest