Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Más is tapasztalt már hasonlót, hogy Chrome-ból megnyitva a facebook kezdőoldalát csak egy fehér üres oldal jelenik meg?
A bal oldali és jobb oldali sáv látszik, de a hírfolyam teljesen eltűnt.
Más böngészőből flottul müxik.
Próbáltam cache resetet, ctrl+shift+del-t chrome-ból, de nem segített. -
envagyok
veterán
Sziasztok,
Régebben tudtam kereseni a messenger üzenetek tartalmában telefonról és böngészőn keresztül is, most nem történik semmi.
Elkerült máshova a funkció, vagy megszűnt? -
válasz
üzenetére
Úgy vettem észre, hogy csak akkor kerül oda az avatar, tehát akkor jelzi olvasottnak, ha belekattintok a válasz mezőbe, tehát hiába olvasom el böngészőben az üzenetet, csak kézbesítettnek jelzi, nem olvasottnak. Anyukám mindig panaszkodik, hogy ott vagyok FB-on, és nem olvasom, amit ír.
Pedig olvasom, csak nem kattintok bele a válasz mezőbe. -
válasz
üzenetére
Ha kilépek egy csoportból a bejegyzéseim ott maradnak ugye? Jelzi azt bárhogyan, hogy nem vqgyok már tag?
Igen, ott maradnak a postok, hozzászólások. Konkrétan nem jelzi, hogy nem vagy tag, csak ha valaki egy ottani postodnál, hozzászólásodnál rákattint a nevedre, nem jelzi, hogy tag vagy a csoportban.
Egyesével ki kellene törölni a bejegyzéseket meg a hozzászólásokat?
És a régi csoportokba újra jelentkeznem kéne, kitörölni a bejegyzéseket és újra kilépni?
Igen. Igen. -
törölt tag
Semmi, egy bugos fos az egész, nálam hetek óta csinálja. Írok, másik fél elolvassa és napok múlva is fehér üres karika. És mikor visszaír és elküldi akkor ugrik át a miniavataros olvasottra.
Tragédia, hogy egy ilyen gigaméretű közösségi oldal ennyire szar, elmaradott, buta, bugos és röhögve megtehetik, mert az emberek annyira függnek tőle így is használják.
Egy kín használni a Telegram mellett. -
törölt tag
Ha kilépek egy csoportból a bejegyzéseim ott maradnak ugye? Jelzi azt bárhogyan, hogy nem vqgyok már tag?
Egyesével ki kellene törölni a bejegyzéseket meg a hozzászólásokat?
És a régi csoportokba újra jelentkeznem kéne, kitörölni a bejegyzéseket és újra kilépni? -
Korábban már kiveséztük ezt a témát, a linken van bővebb infó is:
"Fehér karika kék pipa: Üzenet elküldve.
Kék karika fehér pipa: A címzett böngészőben a Messenger alkalmazásra kattintott de az üzenetet még nem kapta meg.
Fénykép avatar: A címzett olvasta az üzenetet." -
-
Di Natale
senior tag
-
-
Zin
őstag
2 napja amikor irok neki kör benne pipa, elküldve irja.Eddig kézbesitve volt mindig.Mit álithatott átt nálam ?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítség azoknak akiknek nem érkezik meg az SMS kód belépés során ...
Az esetem: Facebook deaktiválva, de régebbről még beállítottam a kétfaktoros azonosítást a Facebook alkalmazásban (de nincs fent, mert minek hisz deaktiválva a Facebook accountom), illetve csak asztali Messengert és Androidos Messenger Lite -ot használok.
Úgy alakult, hogy új laptopra kellett telepítenem a Messengert és bejelentkezés után nem érkezett meg a "kiküldött" SMS, sokadik próbálkozásra sem.
Persze más módszerem nincs arra, hogy authentikáljam magamat, az alábbi lépések segítettek csak.
1. miközben vársz az SMS kód megérkezésére, menj fel a https://www.messenger.com -ra
2. szintén próbálj meg bejelentkezni is
3. ha nem érkezik meg a kód, akkor kattints a pirossal jelzett linkre
4. majd pedig "Szöveges üzenet használata: SMS-ben kérek bejelentkezési kódot"
5. ha többszöri próbálkozásra sem küldi ki a kódot, akkor egy idő után megjelenik az az opció, hogy telefonhíváson keresztül mondja el egy gép hang a kódot, amit az "eredeti helyen" is betudsz majd írni, amivel befejezed a bejelentkezést
És itt az eredeti hely, nem az ahol jelen esetben a telefonhívást igényelted, hanem pl. az asztali alkalmazás, aminél épp arra vársz, hogy megjöjjön a kód... -
Cs1csó
titán
válasz
-secret-
üzenetére
Nekem még ott van, amúgy egy ismerős - szintén asztali böngészős nézet - Facebook-jában nem jeleneik meg bal oldalon a Messenger (én is ott szeretem az üzeneteket olvasni mert ha odakattintok akkor középen az idővonal helyén jelennek meg az üzenetek sokkal szélesebb nézetben mint ha jobb oldalt kattintok az üzenetekre vagy az adott személyre mert akkor csak jobb oldalt alul jelenik egy kis - keskeny alacsony - cset ablakban.
-
Csak nekem tűnt el asztali nézetből baloldalról a Marketplace?
-
válasz
krizmo_
üzenetére
Kb két hete írtam itt, hogy női barátom face fiókját feltörték és törölték!
Neki nem volt bekapcsolva a kétlépcsős azonosítás ... a telefonját én "kezelem", nem volt rajta semmi gyanús app, még a face jelszavát is tudtam (kisbetű+nagybetű+szám volt benne).
A face semmilyen segítséget nem adott, hogy visszaszerezzük.
Ha jól gondolom, akkor a kétlépcsős azonosítás megakadályozta volna a feltörést, de legalábbis nehezebbé teszi!?Viktor0610: nem tudom, megkérdezem majd.
-
-
-
Üdv,
Sajnos sokaknak van gondja a kétlépcsős azonosítással, ha még van esély rá, akkor lehet érdemesebb lenne hagyni, mert később sem mindig érkezik meg a kód, és van aki ilyenkor a fiókját is elveszíti, mert nem tud visszamenni... Nem mondom, hogy mindenképpen így legyen, de érdemes átgondolni...
-
Sziasztok.
Munkatársam párjának a telefonján kellene beállítani a kétlépcsős sms azonosítást.
Én leírtam egy papírra lépésről lépésre hogy mi a pontos folyamata.Sajnos nem sikerül.
Mikor a telefonszámot kell megadni akkor nem érkezik meg az sms és az App kiírja hogy nincs internet kapcsolat, pedig van!
Pár perccel korábban az Instagramon sikeresen be lett kapcsolva!
Mi lehet a hiba? -
Akelaus
senior tag
Halihó!
Ez valami új megoldás, hogy Messengerben ha képet készítek akkor van "fényképezőgép" hang?
Némítva van a telefonom, vagyis csak rezgésre állítva.
Imént zenét hallgattam telefonon vásárlás közben, képet csináltam egy cipőről ismerősnek, és hallom a fotózás hangját, a zenelejátszó meg off. 🤷♂️
Adatvédelmi dologra gondoltam, bár nem látom az app leírásában az áruházban, hogy változott volna. -
Cs1csó
titán
-
Di Natale
senior tag
Sziasztok!
Mi a teendő akkor ha valaki lopja a profilképet és a nevet is. Kvázi egy fake profilt készített valaki a másikról. -
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Egy kedves barátomnak szeretnék segíteni. Jelenleg minden erejével a saját startup cégèt építgeti. Csinált FB-n a cégnek egy oldalt de az üzenet küldő funkciót nem tudja bekapcsolni. Ügyfélszolgálat nem valami segítőkész...
Kép a hibàról:
Ha rá kattint arra a gombra semmi nem történik, próbálta telefonom és pc-n is. Ötlet?
-
venom8888
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Panaszkodok inkabb
Rohadt lassu a facebook , lassan megy fel le, lassan hozza be a posztokat, es amikor irok akkor is kb 15 sec ig irja be, majd kuldi el azt -
-
venom8888
őstag
Sziasztok. PC-n ugy belassult a Facebook hogy arra nincs szo, mar reg le irtam a havernak a szoveget, es hatra dolva nezem, ahogy gepeli be maganak a facebook, amit mar le irtam. Mijnt a lassitott felvetel, de telefonon tokeletes, a netem gyors a PC-m 1 milla, tehat nem lehet baj veluk. Otlet?
-
Cs1csó
titán
Sziasztok, asztali böngészőben (Windows 10-en Chrome böngészőben nézve) hogy lehet azt megoldani, hogy a képernyő bal oldalán a profilnév alatti felsorolásban az elsők között legyen a MESSENGER?
Mert most annyira alul van, hogy csak akkor jelenik meg a listában ha a
"TOVÁBBIAK MEGJELENÍTÉSE" opcióra kattintok. (egy ismerősöm profilja nálam rendesen fenn jelenik meg.
Esetleg ez valami fontossági, gyakori használat alapján rendeződik, bár ez az ismerős nem is nagyon Facebook-ozik. -
gorje
senior tag
Sziasztok! Mi lehet a gond hogy nem tudnak nekem vásárlási értékelést adni? Elvileg az FB ill Messenger appon belül kellene lennie nem? Én is appban ha ramentem hogy eladva, nem kellene lehetőséget dobnia hogy ki vette meg? 3 barátomat is megkértem de senkinek nem volt rá lehetőség vagy nem láttuk ...
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Facebook csoport ami zárt. Hogy lehet nyilvánossá tenni? Csatlakozás nélkül is látszódjanak a posztok lenne a cél. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ahogy a bejegyzést elhelyeztem, abban a pillanatban jött az üzenet, A bejegyzést egy adminisztrátor vagy egy moderátor eltávolította. El sem lehet olvasni 1 mp alatt, illetve hozzászólásként viszont megmaradt. Ezért gondolom, hogy ez valami automatikus tiltás lehet, de én csak napi 1 bejegyzés korlátozás beállítást találtam, olyat nem ami egyből tiltja. Illetve a részleteknél is ezt látom. Tehát mégis van automatikus bejegyzést tiltás, csak nem tudom, hogy hol.

-
AliasB
senior tag
Üdv!
Bármelyik böngészőben szeretném megnyitni a messengert ez az üzenet fogad:
Hiába fogadom el a sütiket akkor is ide tér vissza, mint ha el sem fogadtam volna. Már minden beállítást átnéztem és engedélyeztem. És ez van a firefox és az edge böngészőben is. Telefonon működik de böngészőkben nem. És ezt ma kezdte el csinálni. Tegnap még minden rendben volt.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
-
pinnacle
nagyúr
Bejegyzés automatikus eltávolítását, hol lehet beállítani? Én csak olyat találtam, hogy napi 1-re korlátozom.

-
repvez
addikt
üdv, tudja valaki, hogy hogy lehet ujra ugy feltölteni képeket albumba, hogy legyen külön cime az albumnak lés külön leirás része is?
Most csak cimet lehet adni neki.
ÉS régebben minden képnek vagy ugy általában az albumnak meg leheett addni a pontos helyét, hogy hol készült, most ezt sem találom.
Illetve ha mobillal készitet panoráma képet, de PC-rol akarom feltölteni akkor hogy lesz panoráma ként megnézhető a kép ? mert eddig ha csak mobilrol töltöttem fel akkor lehetett körbenézni PC-n meg csak elnyujtott sima képkjént mutatja. -
Feladtam volna egy jegy hirdetést egy csoportban.
Nem engedte ki a Facebook, mondván, nem hirdethetek jegyeket. De a csoport jegyek adás-vételéről szól, és látok több jegy hirdetést is.
Mit rontok el? 🤔 -
snowman
tag
Sziasztok. A lányom telefonszámmal regisztrált messengert használ, facebook fiók nélkül. Most kellene neki facebook is, és jó lenne, ha csak egy profilja lenne. Rákerestem a topikban, de nem igazán találtam erre megoldást. A messengerben nincs olyan gomb, hogy mostantól legyen facebook fiók is, vagy ilyesmi.
Amit próbáltam: csináltam egy új facebook regisztrációt az email címével, és amikor elkészült, hozzáadtam a telefonszámát.
Eredmény: az új facebook fiókhoz tartozó üres messenger jelenik meg a messengeres bejelentkezéskor is.
Miután töröltem a facebook fiókból a telefonszámot, a telefonján vissza tudtam állítani az eredeti messenger fiókot az összes tartalommal.A tudományom eddig tartott, esetleg tudtok erre megoldást? Előre is köszi.
-
Üdv! Adott egy privát, rejtett csoport, ahová első körben ismerőseim kerültek be, ők meghívhattak másokat és őket én csekkoltam és engedtem be a csoportba. Ugyanakkor akik nem ismerőseim a csoporttagok közül, azokat most nem látom. Írja, hogy 22 tag, és a tagok menüben csak 12-t látok, mert azok az ismerőseim. Lehetséges ez vagy valamit be kellene állítanom? Esetleg nem jó helyen nézem?! Illetve a kérdés, hogy ha ez valóban így működik: Komolyan gondolták ezt a fa**ságot?! Köszönöm!
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Képek megnyitásakor illetve nagyításakor felmerülő szétesésre van valamilyen megoldás?
Huawei készülék.
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy figyelmetlenül olvastam el az összefoglalót, de van arra mód, hogy a médiatartalmat letöltsem? Nem egyesével, hanem egyszerre. Videók, képek.
KÖszönöm a segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Ha van Facebookom, akkor Instagramom is van vagy külön kell regisztrálni? -
vzsryl
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor én még szerencsés voltam, amikor kitalálták a kollégák, hogy messenger lesz a közös platform, mert 2019-ben még lehetett külön regisztrálni sima messenger fiókot.
-
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Facebook hirdetési fiók kapcsán a problémám:
Illetéktelen személyek fértek hozzá a fiókomhoz valami módon, de az adataimmal való visszaélés helyett hirdetést kívántak indítani a fiókommal. A FB ezt nem engedélyezte a hirdetés megvizsgálása során, a hirdetést elutasította és a hirdetési fiókom letiltotta.
A belépési adataimat teljeskörűen módosítottam, majd kértem a hirdetési fiókom újraellenőrzését - korábban nem használtam és a jövőben sem akarom -, melyet a FB elutasított, indoklása szerint "következetesen" nem megfelelő "hirdetéseket" kívántam megjeleníteni.
Hiába írtam, hogy nem én voltam és ez látható is belépési és egyéb adatokból, a hirdetési fiókom letiltva marad. Kárnak nem kár, csak nem értem ezt a beszűkült gondolkodást, holott egyértelműen megvizsgálható az általam említettek.
Egy szó mint száz: mit tudok tenni? Véglegesen letiltják és fogadjam el? -
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Csak messengerem van, és marad is, mert a munkám miatt szükségem van rá.
Szerettem volna profilkép változtatni, de eltűnt a funkció. Ez végleg megszűnt, vagy más módszerrel működik már? Se a profilképem alatt nem írja, se a képre kattintva nem működik.
IOS 14.7.1-ről van szó. -
ahogy pinnacle is írta ... Elég szégyen, hogy egy Facebook-nak (és pl a Google-nak) nincs ügyfélszolgálata, ahol az ember segítséget tudna kérni (akár emailban angolul).
Sőt, megkockáztatom, hogy nem is érdekli őket egy ellopott fiók, hiszen ha akarnák, akkor simán vissza tudnák "adni" az eredeti személynek ...
-
Sziasztok.
Ismerős most kapott egy emailt, hogy megváltozott a jelszava, de nem ő volt, a fiókját feltörték!
Azóta átírták az emailt is, offline lett a fiókja.
Két lépcsős azonosítás nem volt bekapcsolva.
Mit tud csinálni, illetve tud-e? -
törölt tag
Sziasztok!
Igaz az, hogyha:
- adott felhasznalo letilt egy vele korabban kapcsolatban levo felhasznalot
- akkor utobbi/letiltott felhasznalonal is eltunnek a korabbi uzenetek, like-ok stb
? -
Soma01
veterán
(nem az én fiókom, de segíteni szeretnék egy haveromnak)
Feltört fiók visszaszerzésére milyen esély van? Az ismerősökben bízhatok jelenleg csak. Mert a profilhoz tartozó email fiókot is feltörték. Igen, mindkettőnek gyenge volt a jelszava. Szóval ha sok ismerős jelenti, hogy feltört profil, akkor az célra vezethet? De hogy? -
NeoPampalini
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, ez most bug, vagy feature, hogy a posztok 99%-ánál nincs ott a link előnézete?
Ráadásul teljesen véletlenszerű, a hirdetéseknél ott van, külföldi oldalak posztjainál sehol, .hu-nál meg elvétve 1-1 látszik csak. (Ami nem előnézet, hanem a poszthoz feltöltött kép, azzal nincs baj.)Asztalin több böngészőből, valamint mobilról (mobilnet, nem wifi) is ugyanez.

Szerk.: na, mire megírtam, úgy néz ki, helyreállt minden.

-
törölt tag
Sziasztok
lenne egy kérdésem/problémám. Mivel nem értek ehhez a részhez semennyire, így nem lesz könnyű, de megpróbálom minél érthetőbben leírni.
apum élettársának van egy fő Fb profilja. Ez a személyes oldala. Azonban van neki vállalkozása, amihez tartozik két vállalkozás profil(?). Ebből az egyiket használja csak. A fő, személyes oldala össze volt neki fűzve(?) ezzel a két vállalkozással korábban. Így amikor a telefonos applikacioban, a jobb alsó sarokban a “menü” részre kattintott, ott tudott váltani a személyes profilja és a vállalkozás oldalai között. Ilyenkor a rányomva az egyik vállalkozásra ugye aturgik annak profiljába és úgy tud annak nevében posztolni.
Na most a probléma, hogy ezek közül a két oldal közül, az egyik vállalkozás eltűnt onnan pár hete (állítása szerint). A kérdésem az lenne, hogy ezt mi okozhatta? Hogyan lehetne újra a profiljához hozzáadni?szerk.: ez a probléma csak a telefonos applikacioban létezik és elvileg a laptopján működik.
Koszi előre is a választ és bocs a hülye kérdésért, de én se teljesen értem ezt a rendszert, csak megpróbáltam érthető formában tolmácsolni a problémát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miután kikapcsoltad lépj be újra.
Pedig olvasom, csak nem kattintok bele a válasz mezőbe.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jobb fent kattints a Messenger ikonra, majd legalul az "az összes a Messengerben"-re és máris ott vagy.
Rohadt lassu a facebook , lassan megy fel le, lassan hozza be a posztokat, es amikor irok akkor is kb 15 sec ig irja be, majd kuldi el azt