Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz Robokutya #8571 üzenetére
Röviden: nem.
Hosszabban:
A tevékenységnaplóból kitörlőd az elemeket. Alkalmazásokat kigyomlálod.
Nyitsz egy új profilt, és megnézed, hogy ott mik a beállítások (fiókbeállítások és adatvédelmi bellítások) és azokat a profilodba is beállítod.
Így majdnem olyan mintha új profilod lenne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Robokutya #12183 üzenetére
Ekkora képből alig lehet látni valamit...
Egyébként https://www.malwarebytes.org/ Free verziót töltsd le, frissítd és futtasd le, kezdésnek.
Szerk: címsorba betéve már látható. Azt hittem kicsiben valami virnyákot kapott be a géped Játszol ezekkel? Mert egyébként ha a Facebookos játékokat letiltod az is megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz Robokutya #14480 üzenetére
Elméletileg lehet kezdeményezni a fiók törlését ezen a linken.
Ez egy teljesen új FB fiók, más néven hozta valaki létre, de a rokon e-mail címét felhasználva. Persze kérdés, h miként tudta a regisztrációkor visszaigazolni az e-mail címét?! Ezért gondolom, h valaki hozzáférhetett a gmail fiókhoz.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Robokutya #14480 üzenetére
Ha felfüggeszted a fiókodat, akkor tudod visszaállítani, ha töröld akkor nem.
Miután kéred a fiókod törlését várnak néhány napot, hátha meggondolod magad, de ha nem lépsz be és nem állítod le a folyamatban lévő törlés kérését, akkor nyomtalanul eltűnik.(#14479) tylerddd
Ha tényleg törölted a fiókot, akkor az törlődött is, és ennyi idő után már nem jelenhet meg. -
mikk2000
őstag
válasz Robokutya #15796 üzenetére
Én csak egy kérdés miatt vagyok itt, de látatlanban azt tudom mondani neked, hogy a facebook egy online rendszer, tehát a beállítások és adatok szerveren tárolódnak, ahhoz te mindenféle scripttel nem fogsz hozzáférni.
Viszont pont azokból amiket írtál azt tudom javasolni neked, hogy tegyél fel egy portable változatú böngészőt (ami azt jelenti hogy teljesen tiszta és érintetlen), és próbáld ki úgy, mert lehet hogy a mostani böngésződön tucatszám futnak olyan folyamatok ha már a monkeyt emlegeted, amik a facebook normális működését megzavarják.
-
mikk2000
őstag
válasz Robokutya #15800 üzenetére
Imádom amúgy hogy valaki feltesz egy kérdést, aztán mikor jön rá válasz, juszt se azt csinálja
Ha nem tudod hogyan kell egy portable böngészőt feltenni, akkor kérdezd meg azt. De ha scriptekkel szórakozol, szerintem neked nem lehet megerőltető.
Jelenleg hány elemből áll nálad a kedvencek menü, ami szerinted "ki van takarítva"?
-
mikk2000
őstag
válasz Robokutya #15803 üzenetére
Szia!
Én zavart érzek az erőben
A portable verzió az olyan, hogy leszeded, feltelepíted, és úgy működik, hogy a telepített böngészők beállításai nincsenek rá hatással. Tehát ha te olyat írsz, hogy feltelepítés után újraszinkronizál neked, akkor ott valami nagy gáz van, hiszen a szinkronizáláshoz kell egy email cím, és egy jelszó is, amit egy portable alkalmazás a kisujjából nem fog kiszopni. Tehát 100% hogy nem portable verziót szedtél le. Kíváncsiságból leszedtem egy portable firefoxot, de semmilyen szinkronizációt nem hajt végre nyilvánvalóan a szükséges adatok híján.
Hidd el, ha szívatni akarnálak azt írtam volna, hogy tegyél fel egy VirtualBox-ot, rá egy linux/windows-t és arra egy böngészőt Vagy bootolj be egy live linuxról, vagy bármi, azért írtam ezt mert ez volt a legegyszerűbb és legtisztább kiindulási alap megteremtési lehetősége.
Az hogy két böngészőn ugyanaz a hiba még sokat nem jelent, hiszen tapasztalatból tudom hogy sokszor hasonló bővítményeket tesz fel az ember
Szerintem nem kéne túlragozni egy ennyire egyszerű dolgot, úgyhogy szerintem átadom a lehetőséget
-
mikk2000
őstag
válasz Robokutya #15811 üzenetére
Ez jó ötlet volt, mert előre mutat, tisztul a probléma, bár az alapproblémádat nem oldotta meg.
Sajnos rossz hírem van mert keresgéltem angol nyelvű találatok között és van akiknél a probléma évek óta fennáll. Szóval írhatsz te tonnányi levelet is az fb-nek sok változás nem lesz, de persze biztatlak hogy jelentsd a problémát, lehet én is belefutok egyszer, vagy a többiek.
Sajnos az ilyen baromi nagy rendszerekkel az a baj, hogy az egyszerű felhasználóra tojnak főleg ha ingyenes szolgáltatásról van szó, és viszonylag keveseknek van ez a problémája.
-
mikk2000
őstag
válasz Robokutya #15814 üzenetére
Azt mondtad csináltál egy felhasználót, próbálkozhatsz
Amúgy a kód ismerete nélkül olyasmi lehet, hogy fix a szám amit lehet használni, de ha törölsz, akkor az nem használható újra kódhiba miatt vagy purge/compact-ig, ami utóbbi meg nem futtatható esetleg valami más hiba miatt Nagyon gáz amúgy.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Robokutya #15832 üzenetére
Szerk.:
Viszont, ha elrejted a bejegyzéseket, akkor egy idő után nem nagyon fognak megjelenni az oldal posztjai nálad... Bár ez már nem sokat számít, mert hamarosan az új algoritmus felborít mindent...#15834 Robokutya
Bocs, nem volt teljesen egyértelmű mit is akarsz pontosan, de linkeltem a lehetőségeket, ennyi van...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Robokutya #15860 üzenetére
Köszi, már elvileg nem béta, de csak ezt a cikket találtam, de pont a vonatos játék csoportjába írták is páran, hogy ebbe az izébe jobb a játék, de ha ugyanúgy flash-es akkor nem vacakolok vele , firefoxba egész jól elmennek a játékok. köszi , hogy írtál.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Robokutya #15943 üzenetére
Chrome-ba is "magától ír"? Ez az ablak néha nekem is kijön lehet gondolom valami facés rendszerhiba is vagy nem tudom, de volt mikor én is szerkeszteni akartam kb 1 percen belül a saját hsz-em és azt írta amit neked, majd pár perc múlva szerkeszthettem.
A firefox meg szerintem egyre rosszabb lesz ha van a keresőcéges böngésző a gépeden nézd meg azzal is van e a hiba amit írtál!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Robokutya #15943 üzenetére
Nekem is csinálta most is a slither.io-s játékeredményemet osztottam ki, akartam még alá 1 matricát elősször azt írta lehet nincs jogosultságom hozzá blablabla.... mikor meg frissítettem azt írta, hogy váratlan hiba dolgoznak az elhárításán stb.... szóval néha másnál is van nem csak neked, pedig mint írtam a saját bejegyzésem alá írtam amit nyílván nem töröltem.Majd megnyomtam a Vivaldin a refresh nyilat és simán tudtam alá kommentelni, csak épp más szöveget meg matricát.
[ Szerkesztve ]
-
-
Robokutya
senior tag
válasz Robokutya #16168 üzenetére
Ja és itt most ne gyertek azzal hogy beírom a keresőbe azon túl vagyok én olyan linket keresek ami tuttira működik tehát olyan írjon aki használt hozzá már törést.
Kísérleteztem Cheat Engine opera párosítással egy ideig jó volt pl tudtam szinet lépni ez volt ami max működött most ez se akaródzik. -
MrSealRD
veterán
válasz Robokutya #17451 üzenetére
Én két általános blokkolót használok és nem csak a facebook miatt. uBlock Origin és a Ghostery. Szinte soha nincs zavaró hirdetés...Max 1-2 hetente...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
törölt tag
válasz Robokutya #17461 üzenetére
A topikgazda is szokta hangsúlyozni,hogy ez szabálytalan, és nekem is törölték már ismerősömnek a regjét ez miatt, (szerencsére csak "netes ismerős" )volt, de hidd el ha valaki lebukik a facebook a legszigorúbban szokott eljárni, kb ez az egyik szabálysértés ha jól tudom amit nem tűrnek, a dupla reg, szóval szerencséd van sztem kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Robokutya #17463 üzenetére
Általában nem törlik azonnal a fiókod, ha felmerül a gyanúja, hogy több felhasználóval rendelkezel. Ilyenkor azonosítást kérnek tőled, amit mondjuk a személyiddel tudsz megtenni. És ugye egy személyid van, így nem azonosíthatsz vele 3 fiókot. Ha az azonosítást nem teszed meg, akkor levágnak az oldalról...
Szerk.:
"hogy tudja rámbizonyítanni megalapozott módon hogy az a 3 fiok az enyém?"Ugyanazok:
- az ismerőseitek
- az érdeklődési köreitek
- telefonszámotok
- ugyanabba az iskolába jártok
- ugyanott dolgoztok
- ugyanazokat likeoljátok, stb.... nagyon sok példát fel lehet itt sorolni. De ha sok az egyezés a fent említetteknél, akkor gyanút foghatnak. Főleg, ha még pluszba valaki jelentette a fiókodat, ami ráadásul kitalált névvel fut...
El sem hinnéd, hogy mennyi felelőtlen cselekedet van faceboon... ez már ott megmutatkozik, hogy 3 profilt hoztál létre.[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest