Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Így van, vagy akkor, ha az ideiglenes profilképről visszavált a korábban használra.
-
válasz
zsolti72837
üzenetére
Aki kért értesítést az kap, és a hírfolyamba is kiteszi, hogy megváltoztattad a profilképed.
-
Aliendej
tag
Hogyan tudom úgy megváltoztatni a képem, hogy egy meglevőt teszek be és megmaradnak a lájkok és hozzászólások? [kép]
Tehát ha egy korábbi profilképem állítom be újra, akkor nulláról indul (nincs lájk, se komment)), de valahogy be lehet úgy is tenni, hogy minden tulajdonsága megmaradjon.Amit mutattam linken képet, ott három órája állította be és ott van az 5 hónapos komment és minden lájk megmaradt.
-
válasz
laleeee
üzenetére
Megsértetted, ajánlom figyelmedbe:
Közösségi alapelvek..."Egyébként ha nem tudod a választ..."
A válasz megkaptad, de ha szükséges akkor kifejtem egyértelműbben, tiltás megreklamálására az az űrlap van, amit linkeltem...ennyi... Utolért a szankció, várj türelmesen, amíg feloldják a tiltást...
-
laleeee
őstag
Sziasztok letiltott a Facebook 30 napra mert egy haveromnak azt mondtam viccből hogy "megöllek :)"
Hol tudnék reklamálni ez ellen ?
-
Másnak is szar telefonon a messenger?Nem jelzi az üzeneteket már jó ideje ilyen fos pedig levettem az akkumulátor kímélőt,automatikusan indulóra tettem meg mindent elkövettem vele.De most belépek az üzenetekben pl két órával ezelőtt írt egy ismerősöm de sosem kapom meg ha nem lépek be.
-
Ádám16
addikt
Elrejtett chat-et hol lehet visszaállítani, hogy a többi chat közé kerüljön vissza?
-
batai15
félisten
Hello! Kollégám a barátnőjét egy össze zördülést követően letiltotta Messengerben is facen is.
Vissza fel oldotta, ugye ilyenkor elvileg újra ismerősnek kell jelölni. Na már most nem tudja ismerősnek jelölni mert nem találja a profilját , a kért hivatkozás nem jelenthető meg címen.
A letiltottak listájában sem szerepel . -
FunPro
őstag
Sziasztok!
Egy facebook-ra posztolt videóra vissza lehet rakatni a hangsávot?
Az utóbbi időben két feltöltött videóm alól is kikapott a facebook 2 percet, mert "vélhetőleg nem saját zene szerepel alatta".
Arra mindig mindig figyelek, hogy ne legyen benne jogdíjas zene.
Köszönöm!
-
Sziasztok!
Nálatok is előfordul, hogy nem mennek át üzenetek? Ismerősnél és nálam is egyre gyakrabban jön elő. Főként az asztali verzióban.
Kezd bedögleni lehet a rencer'. 
-
Jester01
veterán
Androidon a chrome frissítésével érdemes próbálkozni, eddig egyből egy esetben megoldotta.
Már kettő. -
Laca1212
őstag
Másnál is ez van napok óta ha mondjuk rámennék mp-re? De több más funkcionál is ezt dobja fb iOS appban. Újrapróbálkozásra semmi változás.
-
-
törölt tag
Az egyik válaszolt rögtön, úgyhogy valami jelzés csak megy feléjük. Viszont a másik tag már vagy 4 bejegyzést kitett, de az üzenetre nem reagált. Akkor vagy nem is akar vagy ő nem látja vagy nem tudom mi van, de ritka szarul van ez így megoldva. Pedig ez tök alap dolog, hogy nem ismerőssel akar valaki beszélni.
-
törölt tag
Hali.
Noob kérdés, de ha egy idegennek írok Messengeren aki nem ismerősöm akkor ő azt mindenképp megkapja és olvassa? Vagy csak akkor ha ismerősnek jelölöm és előbb elfogadja?
-
Zsoxx
őstag
-
Weaver
senior tag
ha véglegesen törlöm magam a face-ről, akkor a mobilomon lévő messengert sem tudom többet haszálni?
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet úgy posztolni képet szöveggel,hogy az csak a poszt alatt látszik,de pl a galériában és feedben nem?
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Vélhetően idővel helyreáll...
-
válasz
DonThomasino
üzenetére
Tegnap nekem se ment.
Csak úgy ha kihúztam az üzenetből. -
DonThomasino
veterán
Korábban üzenetben kapott képeket,
nem tudom nagyban megnyitni, nagyítani, letölteni .
Mi lehet az oka ?
-
Zsoxx
őstag
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Csak érdekel az fb működése... De ha jól értem te, az adatlapra gondoltál, nem pedig az idővonalra... ott megmaradnak a dolgok nem?
Mondjuk, azt észrevettem, ha vki tilt, akkor amit lájkolt az is eltűnik stb... -tehát annak van visszaható hatálya... de csak amíg, fel nem oldja ezt az állapotot, vagy fordítva.
Amúgy nem saját posztra gondoltam, kérdeztem.
-
Chrystyn
tag
Megint teljesen jó a fb. Az oldalakkal semmi gond ,de ha valakinek küldeni akarok üzit azt írja hogy nincs internet kapcsolat ,de oldal meg közben hibátlan (laptop)
-
Üdv. Adtam volna hozzá a történet gyűjteményhez az aktuális diát - a home összeállításhoz, de nincs ilyen, semmi. Több évnyi ilyen eltűnt minden. Most mi van? Mintha nem lenne még egy ilyen gyűjtemény sem. Pedig van.
-
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok!
ha különféle nyílt csoportokba kommentet fűzök egy témához azt az ismerőseimnek azonnal feldobja az idővonalán . van lehetőség ennek a korlátozására?
pl. nem kötelező nekik tudni, hogy ajánlottam egy cukrászdát vagy megkérdeztem hogy melyik pékség termékeit ajánlja a tisztelt csoporttagok többsége.
-
pjen
félisten
Üdv Urak.Biztos van jobb topik, ee hátha.Hogyan lehet a facebook on vissza állítani a régi kezdő képernyőt, ami például a mobilokon is van.Biztos volt már
-
t420s
aktív tag
üdv!
Hol vannak a facebook üzenetek? 6 üzenet de nulla nyitható meg a panelen-ld kép Figyelt kérdés
Tessék itt a kép[link]
Mutatja is, 6 új üzenetem van. Ugyanakkor az üzenetekre rábökve azt is mutatja üres az üzenetek panel. Nincs egy se se új se régi.
Nézem nincs -e rejtett üzenet. Az sincs.
Most akkor van 6 üzenet vagy nincs? -
koshmar
veterán
Helló!
Csak nekem bugzik mostanában a Messenger? Írok valakinek valamit, bezárom a fület, visszamegyek, új üzenetet mutat, rámegyek és azt mutatja, amit én írtam.
-
törölt tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Tehát akkor olyant nem lehet, hogy akár egy korábban kiirt, és beleegyezett, akkor idővonalon idővonalon megjelent, posztot, akár jóval később újra megjelentet/újként akár a poszt dátumának módosításával akár annak láthatósági beállításaival?
Egyébként ha felbomlik egy ilyen "kapcsolatban" jelölés, akkor ezek a posztok megszűnnek? Vagy átlehet pozicionálni később?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- Asus RTX 3060 OC 12GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB - 2 év jótállás - 94% akkumulátor - rengeteg ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az ismerős letiltása hozza ezt magával.

Már kettő.