Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
1 érdekes kérdésem lenne a messengerrel kapcsolatban, van valamiféle mód arra hogy korlátozzam mások miket tudnak nekem küldeni, vagyis hogy pl ne tudjanak képet vagy linket küldeni csak szöveget, akár külső kiegészítő feltelepítésével, vagy bármi szóba jöhetne, létezik erre valami megoldás? -
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gyorsan belenéztem, de nem, még ez alapján sem. Másrészt a közlemények is belekevernek a rendezésbe, mert azokat előrébb teszi úgy általában, de nem mindig. Számomra nagyon kaotikusnak tűnik.
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Bosszantó hibákkal van teli a Facebook. Az átlagfelhasználónak nagyon nehézkes. Például lehetetlen időrendbe rendezni a bejegyzéseket. Úgy van nálam beállítva, de összevissza látom azokat. Ráadásul adminisztrátorként sem tudom megtenni. Másrészt az sem tudtam megfejteni, hogy időnként miért lassul le nagyon nagy mértékben. Ráklikkelek valamelyik értesítésre és nem visz oda, ahol az van. Sokszor a hozzászólás írása is nehézkes, mert összevissza ugrál a kurzor. Ez nem hiszem, hogy böngésző hiba, mert akkor ennek a hibának állandóan kellene jelentkeznie. Egyes linkeket sem lehet rendesen beletenni...
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt hogy érted? Hova kellene tennem?
-
-
Kékes525
félisten
Hogy lehet space-t tartalmazó linkeket beletenni a Facebook hozzászólásokba? A spce után következőt levágja.
https://www.facebook.com/groups/221394242681219/search/?q=Pfizer mellékhatás
A mellékhatást levágja. -
Simivok
senior tag
Sziasztok
A messenger oda a felső sorba mi alapján rakja ki az embereket? Illetve ha én látok ott valakit, én is ugyanúgy ott vagyok ott neki? Mert pl frissen feloldottam vki tiltását, és azóta kidobja nekem, pedig nem is vagyunk ismerősök, gondolom ő is lát ott engem mert csomót beszéltünk tiltás előtt...Előre is köszi a választ!
-
Mitől van az,hogy ha megnyitom az összes értesítést tehát bejön középen az össze értesítés és rá kattintok bármelyikre ugye ha bejön az oldal az értesítések sáv nem a szélén egy negyed helyet foglal el mint eddig hanem kitakarja a képernyő felét majdnem és így félig látom a megnyitott bejegyzést.Tegnap óta tapasztalom de minden böngészőben másnak is van ilyen problémája?
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok, azt hittem, hogy inkább ide való.
-
psg5
veterán
Üdv!
Pár napja (céges facebook profil) a posztok elérésének száma drasztikusan csökkent. A like-ok száma közel azonos, ezért úgy tűnik eljut ugyanúgy, ugyanannyi helyre, így arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy valami új algoritmus dolgozik és máshogy számolja egy ideje a poszt eléréseket? Vagy én elállítottam valamit?
Köszi előre is. -
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mobilon, hogy tudom beállítani, hogy több chat fej is megjelenjen egymás mellett a Messenger fejlécén? Továbbá, hogy a chat partnerek megjelenjenek a kijelzőn, ha másik alkalmazásra megyek?
Ezt egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro-n (android 10) és egy Samsung J5-n (android 9?) így működik, de a Samsung A12-n (android 11) nem találom ezt a beállítást. "Megjelenítés legfelül", "Kép a képben" be van állítva. -
AssAssynn
addikt
Egy általam kezelt oldalra (nem a személyes profilomra), hogyan lehet telefonról fényképeket egy adott fényképmappába feltölteni?
-
plman
tag
sziasztok, nem tudom, hogy csak nálam csinálja-e a fb, de olyan 3-4 napja a fényképek nem jelennek meg hanem "lehet,hogy egy kép erről: ....." szöveg jelenik meg különböző színű hátterek előtt. Asztali gépről van szó, (win10+firefox) valamit frissítenek rajta és ezért csinálja? Vagy csak le van terhelve az oldal? vagy valamit újjítottak és a beállításokban kell valamit ki-be kapcsolni setleg? más oldalakkal nincs semmi probléma.
mobilon egyébként gond nélkül betöltődik minden fotó vagy videó, de számítógépen kb semmi csak a fent említett szöveg, vagy még az se. -
DJango19
csendes tag
Hello. Az a bajom, hogy van 2 ismerősöm akiknek nem tudok, se üzenetet, se hívást indítani. Nem vagyok tiltva meg semmi. Mi lehet a baj? Azt írja nem fogad se hívást se hang üzenetet. A másiknál simán hogy valami baj van. Köszi a válaszokat?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Facebook oldalról, hogy tudok bejegyzést továbbítani? Néha rákattintva link jelenik meg a címsorban, néha viszont meg semmi. pl. ezen az oldalon, mi a linkje a Anglia visszavár 🇬🇧 – Újrainduló Wizz Air járatok ✈️ bejegyzésnek?
-
Ez a topik a Facebookkal, mint oldal foglalkozik.
Appal kapcsolatos kérdések az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikba mehetnek. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi 11i miui 12.5
Semmilyen formában nem kapok értesítést se a facebook se a messenger alkalmazástól.
Minden létező helyen engedélyeztem mindent a telefonban és az appokban is.
Mi lehet a megoldás? -
válasz
Ga3rieL
üzenetére
Tehát ismét: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik.
-
Ga3rieL
senior tag
oké értem, de akkor is ha áthúzom jobbra a csetfejet, 1 bizonyos helyre, és el engedem, akkor ott van, és akkor azt hiszem megjegyezte az utolsó pozit, és ott marad. utána bezárom, lehúzom, és amikor ujra ir valaki, megint csak ott jön elő, ahonnan elvettem,hogy ne ott legyen. kicsit ez nagyon idegesítő nekemm
. valaki valami megoldást rá esetleg?: -
-
Ga3rieL
senior tag
heló,.
mi ez az új buborék a messibe?? hol van a csetfej?? a buborék előjön 1 helyen, és hiána húzom át jobbra, kicsit lejjebb, és engedem el hogy úgy ot maradjon, és aztan zárom be.. de nem , legközelebb megint csak bal oldalon jön elő az a buzi buborék, és a f@szomért sem akar jobb oldalon maradni lejjebb, ahova tettem, akartam hogy maradjion. a csetfejet hova b@szták ki belőle???
-
Mr.RiK
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy telefonon ha hívnak messengeren akkor zárolt képernyőn nem jelez, nem add ki semmi hangot, csak ha bekapcsolom a chatek és hívásokat hangját (de akkor chat is hangos lesz az meg zavaró). Viszont ha nem zárolt képernyőn vagyok fent hanem böngészek telefonon és úgy hívnak akkor viszont hallom azt is ha hív valaki.
Szóval ha messenger hívást hallani akarom akkor két opció van. Egyik az, hogy bekapcsolom chatek és hívásoknál, de akkor a chat hangot is hallom folyamatosan ha írkálnak nekem, az meg zavaró. Másik opció pedig az, hogy 24/7-ben nyomkodom a telefont és akkor hallom ha hív valaki messengeren.
Van esetleg valami más megoldás? Samsung A5 2017 a telefonom.
Értesítéseken belül, ha kiválasztom a messengert és chatek és hívások menüt akkor ott van olyan, hogy "A zárolt képernyőn" azon belül pedig, hogy Tartalom megjelenítése, Tartalom elrejtése, Ne jelenjenek meg értesítések.
Nekem az van bejelölve, hogy Tartalom megjelenítése.
Szóval én eléggé tanácstalan vagyok már, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy zárolt képernyőn is halljam ha valaki hív messengeren úgy, hogy közben chat hangok ne legyenek. Előre is köszönöm a segítséget
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Adott egy üzleti oldal, aminek a Vélemények fülén van 8db szöveges ajánlás, de az oldal mégis azt írja, hogy "Még nincsenek ajánlások", és az "Értékeléseknél" is az jelenik meg, hogy 0 vélemény van. Tudja esetleg valaki, hogy ennek mi lehet az oka?
-
Wasquez
senior tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Igen, de ott mindig oda lyukadunk ki, hogy küldenek egy kódot, de ott nem az én mailcímem szerepel, oda meg küldhetik! Ja és kaptam emailt arról, hogy megváltozott a mail címem, és erősítsem meg a fiók biztonságát, de ott megint arra a mail címre akar küldeni, ami nem az enyém!
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok,
Feltört facebook fiókot, hogyan lehet visszaszerezni?
A leveleket megkapom, a változásokról, de a biztonságossá tételnél már nem a saját email címemre akarja küldeni a kódot, hanem valami hotmailes cím van beállítva!
Mivel érdemes ilyenkor próbálkozni?
Előző jelszót ír ki, hogy azzal próbálkozom! -
törölt tag
Ez durva: "Ijesztő mit tervez Zuckerberg a Facebookkal" link "Nem csupán arról lenne szó, hogy az ember hova kattint és mit oszt meg, adat keletkezne abból, hogy az ember merre megy, hová néz, miként reagál egyes stimulusokra a virtuális környezetben, ami aranybánya lehet egy „adatkapitalistának”.
-
energy4ever
addikt
Van itt olyan aki fizetett mar a facebooknak? Pl hirdetesert...
Egyszeruen nem fogadja el akartyamat...
Valakinek valami megoldasa van erre? 
Minden adatot megadok helyesen. Levon 1eurotUSD-t amit vissza is kapok, megsem fogadja el a kartyat. Supportnak is irtam kepmentesekkel. Valasz meg nem jott toluk(elozo het penteken irtam). A support tud magyar nyelven amugy?
Szerk: Elozo honapban is probalkoztam. Akkoris ugyan ez volt, csak nem 1 USD-t vontak, hanem 1ft-ot...
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Korábban működött, de már nem.
Elég rossz lett a kereső, korábban becenévre, e-mailre, telszámra stb... is dobott találatot, de az utóbbi időben már nem. -
McAdam6
aktív tag
A webes FB-on a bal oldalról eltűnt az "Ismerőslisták".
Másnál sincs ? -
Kékes525
félisten
Csoport adminisztrátoraként hogyan tehetem meg, hogy a "Csoport kezelése" alatt a "Kezdőlap"-ra kattintva időrendben lássam a bejegyzéseket? Ezt hiába állítom be, akkor is számomra teljesen összevissza látom a bejegyzéseket, nem időrendben. Valószínűleg felülírja a tag, azaz, ha egy bejegyzés valaminek minősítve van. Miért nem bírálhatom ezt felül, ha nekem az kényelmesebb?
-
makoss
veterán
Van egy másik problémám is, ami állandóan néhány ismerősnek elküldve jelentkezik.
4-5 ismerősnél többnek nem tudok küldeni üzenetet. Ez mire jó?
Korábban annyi ismerősnek küldtem, amennyinek akartam.
Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
[link] -
-
makoss
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem jó
-
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy ismerősöm aki azt mondta, hogy úgy tudok rákeresni ha megadja a telefonszámát.
Nem név szerint van fent.
Hova tudom beírni a számát, hogy rátaláljak a messengeren?
-
Sanyai
csendes tag
Sziasztok! Olyan több hónapja fennálló problémám van, h hiába van bekapcsolva az elérhető állapot a messengerbe és minden létező helyen, egyszerűen nem látom mikor elérhetőek az ismerőseim! Előszőr a messengerre gyanakodtam, így újra lett telepítve az Fb-vel együtt, de sajnos nem hozott eredményt. Messengerbe beléptem egy haver fiókjával, az a fiók tökéletesen működött, így app hiba kizárva. Természetesen többször jeleztem a problémát a Fb-nek, de le se sz@rtak...
-
Ha kikapcsolja az "elérhető" állapotot, akkor nem mutatja, illetve ha már sok órája nem volt fent, akkor is eltűnhet a kijelzés, legalábbis tapasztalatom szerint. Az meg egy másik része a dolognak, hogy ha mutatja valakinél, akkor sem biztos, hogy pontos...
Mondjuk szerintem lényegtelen információ ki mikor volt fent. -
Zin
őstag
nektek se jelzi hogy ki mikor volt fent?Mai nap ezt vettem észre néha jelzi néha nem sok partnernél is ezt neztem egesz nap...

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Válasz magamnak.
Csak idő kérdése volt.
Már minden OK.
-
Próbáltam visszakeresni, kevés sikerrel.
Szóval.
Ma létrehoztam egy privát, de látható csoportot.Az a gondom, hogy a Facebook kereső nem dobja ki, akkor sem, ha pontosan a nevét írom be a keresőbe. Ha linket kapok, akkor látom a csoportot.
Sejtésem szerint idő kell az Fb-nek, mire beindexeli. Jól gondolom, vagy valami extra beállítás szükséges?
-
Kékes525
félisten
Hogyan tud egy nagy létszámú (7000) csoportot egyszerűen megszüntetni az alapító adminisztrátor? A facebook help a tagok egyenkénti kiléptetését, törlését javasolja. Az egy kicsit időigényes ekkora csoportnál. Ja és az egyszerre való kijelölés sem lehetséges. Legalábbis én nem tudom.
-
törölt tag
A történetarchívumban miért írja azt, hogy nincs megjeleníthető tevékenység? Volt eddig kb. 5-6 történetem ami ugye 24 óra múlva eltűnik, de azoknak nem kéne átkerülnie ide ilyenkor?
-
Met
nagyúr
Hogy tudom megváltoztatni a belépési mail címet?
Vipmail-es cím, a A figyelmeztetések beállításai-nál egy gmail-es cím is meg van adva, oda szoktak jönni az üzenetek.
Vagy nincs jelentősége a belépési címnek? -
MadGame
senior tag
válasz
Fruityloops
üzenetére
Nálam az üziknél jelez folyamatosan üres karikát, mintha nem küldené el, pedig azonnal reagálok. PC, Chrome.
-
fant0mi
őstag
válasz
Fruityloops
üzenetére
Opera mobile dettó lassú. Max 1-2 dolog jön a hírfolyamra.
-
válasz
Fruityloops
üzenetére
Üdv,
Nekem úgy működik, ahogy eddig.
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Más is észrevette, hogy ma reggel óta nem megy semmilyen böngészőben a facebook?
Opera, chrome stb. bejön a face a hírfolyamig, és nincsenek alatta hírek se semmi, nincs mit görgetni, nincs hírfolyam! -
MT90
csendes tag
Üdv!
Facebookon muszáj volt ráírnom valakire, aki nem az ismerősöm, így Messengeren a felső sorban ott van onlineként. Valahogy lehet törölni ezt a valakit ebből a listából, hogy még véletlenül se lássam? Ha tudom is törölni, ő utána lát engem, hogy fent vagyok?
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Használ itt valaki hardveres kulcsot (Yubikey 5) fb authentikációra? Nekem PC-n weben tökéletesen megy, android chrome böngészőben is, viszont az Android appokkal gondom van.
A Messenger Lite működik egyedül, az is úgy, hogy megpróbálok belépni, írja, hogy sms-ben kapok majd egy kódot (nem fogok kapni, mert nem az sms-es 2FA van aktiválva, de gondolom az appban nincs leimplementálva a hardver kulcs támogatás. Aztán belépek weben a sikertelen próbálkozás után, az írja, hogy valaki megpróbált belépni, elmentem a böngészőt, majd be tudok lépni messenger lite-tal.
Ugyanez a trükk a facebook lite-tal/Facebook appal nem igen akar menni. Minden egyes alkalommal mintha új belépésnek érzékelné.
Mit tudok tenni?
Totp-re nem akarok átállni...
Köszi!
-
válasz
popey37
üzenetére
Ha az ott írt email címet nem fogadja el "elfelejtett jelszó"-nál, akkor esetleg még megpróbálhatod, ha a fiókhoz van hozzárendelve telefonszám, hogy mobilon a böngészőben (inkognitó módban), ahol nem vagy bejelentkezve, rányomsz, telefonszámod beütöd és akkor sms-t küld, amit talán megkapsz. Vagy lehet PC-n is működik ez, de egy ismerősöm legutóbb csak mobilon tudott sms kódot kérni, bár az más helyzet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)