Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
Chat-> További beállítások -> Chat bekapcsolása csak néhány ismerős számára...-> itt adhatsz meg listát vagy nevet/neveket is, akik látnak majd téged (csak jelöld ki). Te is csak azokat fogod látni, akiknek engedélyezted hogy lássanak.
Vagy egyszerűen kijelentkezel, ilyenkor te sem látsz senkit, de téged sem lát senki. Nem látják, hogy bent vagy facebookon. -
bAtt001
addikt
ha jönnek az eredmények biztos facebook közelben van én úgy csinálom ha nincs online akkor nem zavarom hacsak nem nagyon fontos, persze vannak olyanok akik életben nem jönnek fel online, de ezekről meg tudja az ember ha ismeri őket az eltűnésre pedig megoldás ha még többet beszélsz vele napi szinten írsz valakinek oda fog kerülni, a hátránya hogy ha eddig így tettél és többet nem szeretnél vele beszélni elég nehéz lesz kiirtani onnan
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Sajnálom. Uh, de ha már tudja, hogy akartál/akarsz valamit, ami több mint barátság, akkor lehet ezért "menekül" (nem látod chaten). Szerintem ne tekerj ennyire nála, ha nem akarja, elég idegesítő tud(sz) lenni....nem bántásból mondom, csak szebben nem tudtam megfogalmazni....
-
krizmo_
Topikgazda
Én a helyedben kipróbálnám, hogy nem írok rá, csak kíváncsiságból, vajon neki mikor jutna eszébe, hogy megkérdezze mi van velem... így megtudnám mennyit érek neki....és mennyire kíváncsi rám....
Én nem tapasztaltam semmi változást a chatben (még), bár nem is használom túl gyakran, ha belépek akkor is csak pár ember van beállítva, hogy azokat lássam csak, akikkel beszélni akarok.
-
Joker88
őstag
régebben,ha nokiát használtam a nokiás FB alkalmazásból,akkor azt írta ki hogy " Nokia használatával ". ha Androidról,de a FB alkalmazásból írok,akkor : "mobil használatával " . ha mobilról,de böngészőből,akkor nemtudom mi a helyzet..
a chatre,meg : ha az androidos FB alkalmzást használom,akkor zöld pöttyözik, mintha gépről lennék bejelentkezve ( ez az alkalmazásban módosítható ! ). ha nincs használatban az alkalmazás ,akkor telefon ikon van ( gondolom az FB Messenger alkalmazás miatt )
remélem,segíttettem valamit.a fényképeknél is megjelent a " nokia használatával" és a "mobil használatával " !
[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
félisten
-
krizmo_
Topikgazda
Ez arra jó, hogy a címzett megtévessze a küldő felet ugyanis, ha elolvasta és vissza állítja olvasatlannak, a küldő azt fogja látni, hogy nem olvasták el a levelét.
(#8741) Gazsi00
Sajnos a problémádra nincs megoldás, ahogy írtad is korábban, csak a meglévő felhasználókat tudod szűrni.... -
krizmo_
Topikgazda
Első kérdésre:
Ha az egyéb üzenetetekhez tesz be egy üzenetet, arról nem kap értesítést, csak akkor látja meg, hogy üzenete van, ha bele megy.Második kérdés:
Bele mész az üzenetbe, majd jobb oldalt látsz egy olyat, hogy műveletek, ha itt kiválasztod a beszélgetés törlését, akkor itt az összes üzenetet, amit váltottatok ki tudod törölni, vagy ha a törlésre mész, akkor egyenként törölsz. -
krizmo_
Topikgazda
Én óvatosan kezelném a facebooknak való fizetést.
Nyilván gondoltál rá, de az email nem lenne jobb megoldás, ha fontos üzenetet szeretnél eljuttatni?
Számomra ez a rendszer elég megbízhatatlannak tűnik......csak gondolj bele mennyi hiba szokott így is előfordulni a facebookon.... -
enginev3.0
félisten
Lehet van neki egy külön listája hogy kinek mi van engedélyezve, Te pedig nem vagy benne ebben a listában, de kapsz értesítést ha megosztja, ilyenkor általában eltűnik a percről percébenből is a kép vagy kiírás
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
Persze hogy megtudja
Ha van egy listája, akkor közzétételnél kiválasztja hogy nem publikus lesz a kép, nem is az ismerősei láthatják, hanem csak a listában szereplő emberekAz meg programtól függ hogy mit ír ki
Androidnál azt hiszem csak azt írja hogy mobilról, windows phone-nál pedig hogy windows phone for android
stb stbA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
-
kispx
addikt
Szerintem senkinek sem a neki megfelelően listázza ki a chat partnereket. Nekem is elég sok olyat sorol előre akivel sosem beszéltem, de azt az öt embert akik miatt regisztrálva vagyok az fb-re, azok szét vannak szórva a listába.
Mivel az algoritmus, hogy mi szerint sorolja be az ismerősöket nem nyilvános azért senki sem fog tudni biztosat mondani, hogy windowsos mobil számít-e valamit. (Szerintem nem)
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
realmdrude
tag
válasz repvez #13088 üzenetére
Anno nekem is volt hasonló (bár a jobb felső értesitéseket ki ikszeltem, mert idegesitett). Próbáld meg törölni a sütiket, esetleg egy másik böngészőt is megnézhetsz, hogy ott is jelen van-e a jelenség.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
-
krizmo_
Topikgazda
válasz repvez #14306 üzenetére
Mióta a facebook a sávszélességhez igazítja, hogy milyen és mennyi tartalmat jelenit meg azóta van ez így. Ez ellen nem igazán tudsz tenni.
Nekem van pl. olyan, ha nem nézem meg egy darabig a facebookom, akkor nem mutat csak pár óra tartalmat visszamenőleg, majd kiírja, hogy ha több tartalmat szeretnék látni, jelöljek embereket ismerősnek.
-
Robokutya
senior tag
válasz repvez #14370 üzenetére
Ez igaz tényleg kezdhetnének vele valamit hisz szerintem azért nem csak a középiskolás ismerősöket volna jó össze kalapálni néha mehetnének lejjebb is a ranglétrán azé tényleg ki az aki iskolai végzettség alapján vagy munkavégzés alapján keres ismerőst ez igazából nem is ismerős kereső motor.
Inkább fejvadásznak mondhatnám.És akkor volna értelme a dolognak ha tényleg kötelezné a rendszer arra a felhasználót hogy valami használható kereső infót megadjon magáról.Iwiw óta egy rakat ismerőst nem találok vissza mert vagy nem faces vagy szar a fejléce vagy a kereső[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz repvez #17527 üzenetére
Amíg 1p van a nevük mellett, addig fent vannak, ha volt pötty, ha nem. Legalábbis én így értelmezem.
De pl. mostanában nálam egy olyan hiba van, hogy adott böngésző fülön "első megnyitásra" csak kb 2 másodpercig van zöld pötty azok mellett, akik épp fent vannak, és csak frissítés (F5) után jelenik meg újra.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
-
krizmo_
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest