Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Én töltöttem fel képet, több is eltelt, mint 24 óra, de végül lett egy kezdés gomb, amivel végigvihettem a visszaengedéshez szükséges procedúrát.
Amit viszont oltári baromságnak gondolok, hogy ki volt írva, hogy használjak korábbi eszközt, megtettem ipaden a belépést, régi telefonon, régebbi gépen, tehát összesen 2 újon és 3 régebbin és mégsem ismerte fel őket... Vagy lehet itt is kellett feldolgozási idő és azért kaptam a lehetőséget?zsiga68: Köszönöm!
-
classic B
senior tag
Teljesen leszarom egyébként, mert engem egyik sem érdekel. Csak ha így állsz te is hozzá, hogy saját platformjuk, bármit megtehetnek, nem kötelező használni, stb.... Akkor senki ne jöjjön ide panaszkodni, hogy letiltották, feltörték, nem jelez üzenetnél az applikáció, nem lehet ezt meg azt beállítani, sok a reklám, neki miért olyan, nekem miért nem, és így tovább, sorolhatnám.
-
8th
addikt
csak annak kell fizetni, aki hirdetés nélkül szeretné használni?
Kivéve ha a felhasználóra ömlesztett reklámtengerrel szándékosan használhatatlanná teszik idővel az egész platformot rákényszerítve ezzel a felhasználót, hogy előfizessen ha akar ha nem. Egyértelműen ez az irányvonal.
Neked a világon semmi sem fog változni.
Legyen igazad. De térjünk vissza erre mondjuk öt év múlva.
-
szpal17
őstag
Jó kis story az is akkor
Nekem sikerült visszaszerezni a fiókot. Nagy mázli, hogy a másodlagos email-t hozzá tudtam csapni a fiókhoz és nem vette észre (a már ismert mobilról). Az összes hozzászólásához érkező válaszról kaptam értesítést a másodlagos email-re. (franciául persze)
Letelt a 48 óra, biztonsági kód kiküldése, beírtam, egyből jelszó változtatás. Aztán hozzáadtam egy teló számot, megerősítettem a másodlagos email-t és kizártam az elsődleges feltört email-t. Ja és a 60 napon belüli vissza névváltoztatáshoz még személyit is fel kellett tölteni...jó móka volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Memóriakártya topic
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Windows 11
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudja mindenki, hogy milyen minőségű a facebook szolgáltatás.

krizmo_