Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Azota kinyomoztam hogy Session Hijacking tortent. Cookiet loptak a geopemrol ami alapján próbálták használni A Facebookot. Mindegy, megjott a fellebbezés felülvizsgálata es vegleg toroltek a fiokot. Volt benne ket uzleti fiok meg egy 20 ezres csoportom is. Kb facebook indulás ota használtam. Van bármi esély , módszer hogy visszakapjam a fiókot?
-
qqzs
őstag
Sziasztok!
A fiókomat felfüggesztették. A kapcsolt Instagram-fiókom működik. Azt írják, olyan tevékenység történt, ami nem felel meg az irányelveknek. Nem csináltam semmi különöset. Kb. 2 órája történt, előtte még nagyjából 1 órával működött.
Beküldtem az ellenőrzést. Letöltöttem az adataimat is, amiben egy 2,4 MB-os zip fájlt kaptam. Annyit láttam benne, hogy a security_and_login_information/record_details.html fájlban pontosan akkor, amikor a Facebook küldte a letiltásról szóló emailt, van egy ilyen bejegyzés. Az IP a Xiaomi routeremre mutat. Más hasonló böngészőjelzést nem találtam benne.
Jelentheti ez azt, hogy valami feltörés, behatolás vagy bármi hasonló történt a routerrel? Mi köze lehet ehhez a Facebook-fiókomnak? Azért gyanús, mert a Facebook email is 10:05-kor jött.
Checkpoint
Létrehozva ápr. 01, 2026 10:05:41 de.
IP-cím
134.255.47.44
Böngésző
C++/THttpClient
Cookie
Hpwd******************** -
qqzs
őstag
Az elmult honapokban hetente tunt el es jott vissza a group ikon az android appbol de mar egy ideje nem latszik. Regen talan menubol is lehetett allitani mi legyen ott a shortcut sorban de azt se talalom
-
qqzs
őstag
Tegnap estétől frissítés utan elindulas utan kilep az app. Ma reggel mar ki is jelentkeztetett. Telefon restart utan is.
-
qqzs
őstag
válasz
szabolcs77
üzenetére
szerintem egy utan is vizsgaljak par napon belul kapsz visszajelzest is az eredmenyrol
-
qqzs
őstag
A csoportba jelentkezéskor adott valaszokat utolag lathatja valahol a csoport tulajdonos?
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Hogy tudom managelni a csoportokat? Legalabbis kilepni beloluk valami olyan oldalon, ahol latom oket egy lapon. Az uj feluleten nulla ilyen lehetoseg van. De tiszta rohej ahogy mas minden androidon, meg ipadon, meg tablet browserben. Nagynehezen valahol mar nem emlekszem lattam egy csoport listat, ahol jobb oldalt menuben volt egy leave the group lehetoseg, viszont mitan ezt megnyomtam a elhagyott csoportra ugrott es megint 2szer backet kellett nyomni hoyg oda vissza jojjek. Tenyleg akkora feladat egy checkboxot rakni melle es egyben lehetoseget adni tobb elhagyasara???
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Van otletetek arra miert nem tudok arat beirni a marketplace hirdetesekhez? Ket szam beirasa utan osszevissza ugral a kurzo es nem tudom beirni az osszes szamjegyet. Desktopon, angol nyelvu FB
-
qqzs
őstag
Régebben lehetett olyat hogy use facebook as a page es ha akkor commenteltem vagy postoltam valahova akkor a page neveben tettem. Van meg ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest