Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
nálam az van hogy chrome-nál de mind a 4 "alap" böngészőnél így van
görgetek lefeleés várakozás a szerverre 6-edge.chat.facebook.com
ez kb 20-30mp és akkor tölt be
3-4 post majd megint megismétlődik
a videók szinte be sem jönneknotebook-on
chrome vagyis ami szinkronban van a pc-vel
ott minden működikez a várakozás a szerverre
0 - 6 ig váltogatja
4-edge.chat.facebook.coma chat ki van kapcsolva
tehát nem is értem mit akar a chat-es szerverekkelsütiket már töröltem...
-
chungee
addikt
Pc-n tapasztalható azt hogy ha én szűrött (csak bizonyos emberek vagy listák láthatják) posztot rakok fel. Akkor azok az emberek láthatják hogy kikkel osztottam meg. Eddig nem láthatta senki csak fogaskerék volt. Ezt nem díjazom most hogy mostantól láthatják Igaz ehhez csak pc-s böngészővel lehetséges. De akkor is mire jó ez
-
ToBeY
nagyúr
Légyszi valaki árulja el,hogy ebben az új fb+messenger app-ban hol találom az ismerőseimet és hogyan tudok írni nekik?
-
-
veterán
A Keresésbe beírod az illető nevét, és az adatlapján lesz egy üzenetek vagy hasonló gomb.
De amúgy miért nem a Messenger appból akarsz beszélgetést indítani? Az tudtommal még mindig külön van.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Ezt a dolgot sajnos nem a verziószám határozza meg. Nekem még nem is volt repcsi...
Még azt megnézheted, hogy a hamburgermenüre (három csík) bökve megmaradt-e a lehetőségek között a Chat.De ha sehogy sem tudod előhozni azt a chat listát, akkor marad az, hogy átvándorolsz beszélgetéshez a Messenger app-ba, így is úgy is ott kötsz ki.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
medvegy
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy FB bejegyzésekben (saját vagy más oldalak) nem lehet megjelölni az oldalamat az alábbi módon: @ötvös sándor fotói, nem ajánlja fel az oldalt:
Viszont ha egy csoportban próbálok bejegyzést írni, akkor engedi, sőt telefonon is megy:
Az oldal közzé van téve és 'Az emberek és más oldalak megjelölhetik az Ötvös Sándor fotói oldalt' beállítás ki van pipálva.
Van valakinek ötlete mi lehet a megoldás? Köszönöm előre is
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok,
Amióta kivették a listázás avagy ahogyan többen ismerik: "kedvencek, csillag" opciót, azóta nem kapok értesítést ha új post van egy korábban lájkolt ÉS kedvencek közé tett oldalon.....pedig mindent beállítottam amit kellene (liked, following, see first, notifications: ALL ON, stb.)
Általában 1-2 órás késéssel de megjön az értesítés de van amikor egyáltalán nem.
Én értem, hogy napi 5 értesítésre van limitálva ez de ma pl. 8x postolt az oldal abból én 2 értesítést kaptam.
Mit kell még bepipálni egy lájkolt oldalnál, hogy jelezzen azonnal ha új postot rak ki az oldal adminja? Eddig minden ok volt, amióta volt ez "kedvenc oldalak" update azóta szar az értesítésjelzés.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok
1.Ha,.. facebook chat kikapcsolva, de látni x,y... 1perce volt fent 12perce...... ez jó, de mi határozza meg pl. hogy ki hányadik helyen van kipróbáltam, hogy nem írok senkivel 1 hétig, de ez a lista állandóan változik.... Aki a legtöbbet nézi a face... profilomat az kerül előre, vagy az idővonalra kitett dolgokat ha megnézi
2. Van olyan alkalmazás, ami kimutatja, hogy ki az aki megnézi az adatlapomat? (vagy legaktívabb ismerős)
Ezeket találtam, de nem próbálgattam: profile visitors for facebook firefox,...iFamebook ...,[link] ezt megnéztem, de ez napi,heti .... látogatók -
kispx
addikt
-
Dragon27
senior tag
2. na mind1
1. 7volt ismerősöm és hirtelen 1 lett fél napig ... és kicsinyenként ment mindig lejjebb.... most megint 7 lett... kicsit össze vissza dobálja az ismerősöket.. És ez kicsit zavar... De ha írok valakivel az elsőre teszi.... ha az írás rendszeres akkor ott is marad 1-2 helyen.....
Van ismerősöm (távoli) a követés alapra van téve, de a főlapomon az ő dolgai soha nem jelennek meg.,. ha megnézem a profilját ott heti 5-10 kép bejegyzés van...... de ezek nem jelennek meg a főlapon ... na mind1 kicsit fura -
Robokutya
senior tag
srácok meséljetek nekem már valamit erröl az oldalra kiteszem videólejátszást funiciót hol a kórságban lejet kikapcsolni ??
Még egy agyament effet ez már elviselhetetlen.
Mert azt még lenyeltem hogy ha rákattanok a videóra lejázszás helyett kiteszi nagyablakra és kihozza középre de hogy a lejátszás után minek dobja fel a bal felső sarokba a menűm fölé??[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dragon27 #17869 üzenetére
Ne keresgélj ilyeneket úgysem találsz jót, a facebook hivatalosan is ellenzi, ezt, hogy nézegethessed, hogy ki hányszor nézte meg a lapodat, satöbbi pár éve ők maguk nyilatkozták ezt, hogy az ilyen alkalmazásokat nem ajánlott használni, mert 1 kitudja milyen forrásból vannak és 2 úgyem pontos...
-
törölt tag
válasz Dragon27 #17874 üzenetére
Hanyagold a témát, ütközik a facebook elveivel, valami ilyesmit olvastam, hogy láthassa a felhasználó, ki és hányszor látta a lapját, ami nyilvános azt bárki megnézheti, ilyesmit nyilatkozott anno a FB, szóval hivatalosan (talán) sosem fogják támogatni azt amit te szeretnél, mindenféle kitudja milyen programot meg nem érdemes használni...
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Az miért van, hogy az androidos messengerbe bárkinek le tudod tiltani az üzenetküldést, függetlenül attól, hogy az ismerősöd vagy sem, és az se számít, hogy váltottál-e vele üzenetet
Nos notebookon, vagyis asztali verzióba meg le akarom tiltani Nem ismerősöknél az üzenetküldést, akkor meg hibaüzenetet dob fel, De miért??????A lényeg lényegében lényegtelen
-
zsof Nokia
aktív tag
Megvan a hiba forrás, ki van kapcsolva a chat nálam azért nem megy az üzenettiltás
A lényeg lényegében lényegtelen
-
atirag
őstag
Ha azt szeretném,hogy egy ismerősöm ne lássa a posztjaimat akkor van más lehetőségem mint kitörölni az ismerőseim közül?
-
veterán
válasz atirag #17879 üzenetére
Korlátozott listára kell tenni, akkor olyan, mintha nem lenne az ismerősöd vagy egy bejegyzésnél a "kik láthatják?" jogosultságoknál egyedi módon beállíthatod ki igen és ki nem láthatja, ezt a rendszer megjegyzi a későbbiekre is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Néhány kedvelt oldalnál beállítottam a követésnél, hogy elsőnek jelenjen meg a hírfolyamban, de sehol nem látom őket.
Az egyik oldalt 15 perce postolt utoljára, sehol nem látom a hírfolyamomban. Ürítsek cache-t, cookiet?Másik kérdésem, hogy mobilon nem találom azt a beállítást, ahol a legfrissebb postok jelennének meg a hírfolyamomban.
-
default.
őstag
Sziasztok.
Asztali gépen Chrome böngészőben valamiért nem tölti be az üzeneteimbet a Facebook. A hiba most jelentkezett először, 10 perce még tudtam használni, most nem.
Chrome-ban töröltem az előzményeket, illetve a gyorsítótárat is. Sajnos nem segített.Valami ötlet esetleg?
Köszönöm szépen!
Üdv -
DVlad
őstag
Ha felül megjelenik egy arc, az enyém mellett, az miért van? El lehet távolítani abból az új, értelmetlen mezőből?
-
Kube
senior tag
Sziasztok! Android topicban nem érkezett erre a problémára válasz, hátha ti tudtok rá megoldást nyújtani.
Motorola moto x 1gen stock 5.1 droiddal. Contact listát és a Facebook profilokat, hogyan kell összepárosítani? Ha a Contact menüben hozzáakarom adni a facebookot mint fiókot, akkor: "only one facebook account is supported" üzenet fogad. Beállításokban hozzátudtam adni, ott van egy sync now gomb, de nem reagál semmit sem. Facebook appon belül engedélyeztem a folyamatos contact feltöltést.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Hege1234
addikt
ismerősöm írt rám ...
valakit be akar jelölni de nem tudja
a csavar benne hogy az ismerőse se tudja őt bejelölni
üzeneteket is váltanak senki nem tiltotta le a másikatmi lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- Seagate Momentus 5400.6 - 500GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest