Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Sziasztok! Két függvény jellegű kérdésem lenne, sajnos nagyon láma vagyok az excel függvényekhez, és most használnom kellene majd aktívan őket.
1) Melyik függvénnyel lehet olyat csinálni, hogy a pl. 01.523.1.285 cellából a pontokat eltávolítsa, csak a szám maradjon?
2) Ha egy táblában az első oszlopban termékek vannak, többször is előfordul egy termék, nem sorban vannak, hanem össze vissza, és minden termékhez tartozik egy értékesítési mennyiség (minden előfordulásnál más), akkor hogy lehet ezeket az értékesített mennyiségeket termékkategóriánként összegezni? A pivot tábla megy, úgy is jó, de külön függvénnyel is kellene, és nem tudom melyik jó hozzá. Úgy csináltam meg, hogy sorba rendeztem a termékeket és szummáztam minden termékcsoportot külön, de ennél elegánsabb kellene

Nagyon köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50