- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1 #7650 üzenetére
Hali!
Igen, valóban nem vagyok híve (már) a régebbi verzióknak és javaslom (de csak javaslom) az újabb változatok használatát, mert pontosan tudom, hogy a 2003-as felett (bizonyos szempontok szerint) eljárt az idő. Ezek a szempontok nem mások, mint hogy ki-milyen szinten dolgozik az Office csomaggal, azon belül itt ép az Excel-lel.
Nyilván annak a user-nek, aki legalapvetőbb dolgokra használja a szövegszerkesztőjét, táblázatkezelőjét, stb stb, annak nincs szüksége 2007/2010 verziókra.
Azonban ha valaki magasabb szinten dolgozik (makró programozás, fejlesztőeszközökkel való kommunikáció, beépíttet függvények nagy számú használata/ismerete stb stb), akkor annak már régen váltania kellett.Az elég egyértelmű és nyilvánvaló, hogy a szoftverek egyre több erőforrást igényelnek és ez alól az Office sem kivétel, de ha pl meghibásodik az alaplapod szinte biztos, hogy már nem kapsz olyat(max használtan), vagy egy újabbat veszel. Ekkor viszont jó eséllyel vehetsz egy új CPU-t, RAM-ot és még Videokarit is (mert a régi még AGP-s volt az újon meg PCI-E foglalat van csak). Szóval hardverszinten is meg van (és mindig is meg volt), hogy rákényszerülsz fejleszteni.
Excel esetében pont le is írtad, hogy miért is érné meg átállni (mint írtam, csak annak akinek tényleg szükséges) 2007-re. Az egyik ilyen érv a sok közül pont a számítási műveletek gyorsulás.(A 2010-es Office-t már külön lehet letölteni 32- illetve 64 bites változatban, ez utóbbi természetesen még nagyobb teljesítményt nyújt)
Azt is tudom, hogy nem olcsó szoftverről van szó, de ha valaki úgy dönt, hogy szeretné megtanulni az Excel használatát nem alapszinten, akkor azt napjainkban már ne a 2003-assal kezdje el. Nem azért mert az rossz, szó sincs erről, csak nem lenne értelme, mert előbb-utóbb(de inkább előbb) szembetalálja magát a 2007 vagy 2010-el és ugye sok területen eltér a 2003-tól.
(Nulláról kezdve a tanulást egyszerűbb egyből az aktuális Excel változatot megtanulni, mint úgy ahogy elsajátítva a 2003-at, rövid időn belül átállni az újabbra)Fire.
UI: A topic-ban kérdezők gyakran elfelejtik megírni azt az alapvető infót, hogy milyen verziójú Office-t használnak, természetesnek veszik, hogy Te is, Én is, meg még páran akik segíteni szoktunk, ugyanazt a verziójú Office-t használjuk, mint Ők...
Ilyenkor persze hogy előfordulhat, hogy nem fog működni a kód...De ez meg nem csak a 2007-re igez, lehet a 2003-al is olyan kódot írni, amit a 2007 nem fog "szeretni"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest