Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Lelkes szószólója vagy a magasabb verziók alkalmazásának. Egy dologról azonban megfeledkezel. Az újabb verziókat úgy fejlesztik ki, hogy a felhasználónak minden alkalommal bővítenie kelljen a hardverét.
Valaki, aki számítástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik, kért tőlem egy programot. A feladat az volt, hogy a 12-14 xls-be, csv-be letöltött, eltérő struktúrájú árlistát egy fájlban, azonos küllemmel jelenítsen meg.
Minden árjegyzékből törölni kellett sorokat más-más szempont szerint. A törlések után a változó tartalmú árjegyzékek összesítése után 20-25.000 sor került az új fájlba.
Mivel két helyen, két gépen dolgozik, 2003-ban, és 2007-ben is meg kellett írni. Kiváncsiságból tettem bele két sort, ami a makró elején, és végén beteszi egy-egy cellába az aktuális időt, és ezekből kiszámoltam a futás időtartamát.
Az én gyenge izomzatú gépemen és az övén a 2003-as verziós csaknem azonos ideig futott, de a 2007-es nála 1,5, nálam 28 percig tartott (gutaütés kerülgetett a tesztelés alatt).
Volt egy 12,5 megás fájl is az árlisták közöt, amit a 2007 alatt meg sem tudtam nyitni, előbb felére kellett csökkenteni a rekordok számát.Hát ez még hozzátartozik a modernizáláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50