Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtpeter
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen
A felvetett "Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás" nagyon jól hangzik, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik lehet a kimutatás címsora... Megpróbáltam a help-ben megnézni, rákerestem google-ben, végigkattintottam minden szóba jöhető cellát, de így se, mindenhol azt kapom, hogy "A kimutatás nem fogható csoportba".
Szeretném, ha egy picit szájbarágósabban írnád le, hogy mit is kéne csinálnom.A pipálgatással kapcsolatban meg arra jöttem rá, hogy valóban lehet pipálgatni, ha az elrendezést átvariálom, és a Sor-hoz veszem fel a dátum adatokat. (Előtte az Oldal-nál volt, ahol nem enged pipálni, de most oda áthelyeztem a szöveget, végülis majdnem mindegy, hogy mi hol van).
A Ha függvénnyel tökéletesen működik a harmadik felvetésem, köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Cyberpunk 2077
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A felvetett "Adatok/Tagolás és részletek/Csoportba foglalás" nagyon jól hangzik, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik lehet a kimutatás címsora... Megpróbáltam a help-ben megnézni, rákerestem google-ben, végigkattintottam minden szóba jöhető cellát, de így se, mindenhol azt kapom, hogy "A kimutatás nem fogható csoportba".
Szeretném, ha egy picit szájbarágósabban írnád le, hogy mit is kéne csinálnom.
Fferi50