Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #54042 üzenetére
Szia,
Erre a részre hadd válaszoljak:
"2. szvsz meg nem az a megoldás, hogy elkezdem "kiherélni" a régi Excel-eket és a régi, gyakran használt, és hasznos függvényeket meg eltüntetem.."Az Excelben máig használhatóak 1995 előtti dolgok, aka. Excel4 makrók vagy ott van a híres elrejtett DÁTUMTÓLIG/DATEDIFF.
Nem tűnnek el dolgok, ha az Excel elfogadja a képletet, akkor az használható marad évtizedekkel később is.
Az általam javasolt magyar változat bemásolható az általad használt Excelbe de hibás, mivel ott más a függvény neve, de ha a helyes, natív függvényt használod a képletben akkor onnantól bármelyik más támogatott Excelben megnyitva (DARABHA / DARABTELI esetén Excel 2003-tól indulva) a fájlt menni fog. A szerkesztőlécen lehet hogy változni fog a függvény neve verziónként de teljesíteni fogja a dolgát.1-2 éve már talán leírtam, hogy szerintem nem jó irányba megy az Excel. Függvények tucatjai kerülnek bele, van aminek talán értelme sincs (pl. MAP). Office Scripts éppen 6 éves múlt, el is felejtettem ahogy mindenki más. Python integrálva, de inkább ne lenne.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest